Gedeon
Elita
- Poruka
- 16.731
Ja drug. Ja sam gospodin iz Evropske unije. Mi smo svi fina gospoda.Druze Gedeone,dobar si ti kakvih sve ima ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja drug. Ja sam gospodin iz Evropske unije. Mi smo svi fina gospoda.Druze Gedeone,dobar si ti kakvih sve ima ovde.
Ne crni se, nemaš potrebe to radit.Do kuda će se povlači? Do Poljske, Bjelorusije....
Logika i rusofili..normalno da će se prvo povući pa do objaviti...inače ekstaza osvajanja jednog omanjeg naselja kojeg osvajate od 2014... jad i očajMa razbijeni su, haos, nije uopšte bilo organizovanog povlačenja već kada su im Rusi prišli sa ledja naravno da će napisati povukli se kada su ruske zastave već okačene.
Naravno da Ukrajinci neće napisati ispušili smo još jednu veliku bitku.
Pobedili smo NATO nacisteeeeeeee
Pobijena su NATO gomna koja su iz Avdejevke skoro 10 godina ubijala civile, zene i decu u Donjecku!!!!
@Nosferatu___2 @Blues Brothers @Mstislav @F. Chief @Istina je na apaaratimaaaa![]()
Jel, ne postoji mogućnost da je umro jer mu se ''otkačio'' tromb i da je radi toga došlo do moždanog udara? Mora da se radi o ubistvu?A šta razumemo, majke ti, da je duga ruka CIA, MI6 skovala pakleni plan i ubila Navaljnog u ruskom zatvoru maksimalne sigurnosti u polarnoj nedođiji samo da bi napakostili Putinu.
Razumem ja propagandu i potrebu da se peglaju stvari ali ipak malo realnosti ne bi bilo loše
Ljudi se uredno povukli, kad vše nisu bili u pozicij da se brane...Rusi su platili osvajanje ovog gradića cijelom tehnikom barem dviju panzer divizija...čisto da se zna koliko su gubici ogromni.Novogovor? Uredno povukli? Pusagija na kubni.Zgodan nacin da kulturno kazes da su IZGUBILI jos jednu bitku i jos jedno utvrdjenje gradjeno godinama. Tako su i svabe radile za vreme ww2,uredno se povlacili,sve do Berlina![]()
Bolje se pozabavi tim gej avatarom, ostavi se trolanja, ne ide ti...Misljenje nekog ko ispituje napredne tehnologije napolju, u dvoristu, na zelenom travnjaku.
da radi veoma dobro i nalazi se na svakoj crkvi i svakoj bitnijoj drzavnoj zgradi a zove se bakarni krov sa mesinganom kuglom na vrhu.Protiv drona pomaže samo Faradejev kaFez...
Izvor; Središnjica HDZ-aThe European Union economy grew by 0.1% in the fourth quarter of 2023
![]()
Opet se brukaš nepotrebno...
Јел знаш како је настао тај појам теорије завјереE, moj prijatelju, čini se da si upao u dubine tajanstvenih i čudnih događaja, zar ne?
Čujem da te privlače teorije zavere i misterije koje se kriju iza svakodnevnih slučajnosti.
Ali znaj, to je kao da lutaš kroz gustu šumu - možeš videti različite putokaze, ali ne znaš kuda te vode.
Možda je sve samo stvar slučaja, a možda ima više nego što oko može da vidi. Kao što kaže stara poslovica: "Može biti, ali ne mora značiti."
Dakle, uđi u tu avanturu istraživanja sa oprezom, jer nikada ne znaš šta ćeš otkriti!
Imaš snimke na telegramu koliko je bilo uredno, potpuni pokolj.Ljudi se uredno povukli, kad vše nisu bili u pozicij da se brane...Rusi su platili osvajanje ovog gradića cijelom tehnikom barem dviju panzer divizija...čisto da se zna koliko su gubici ogromni.
Sveti Nikolaj Kasatkin, propovednik pravoslavlja u Japanu (gde je krenuo s nule i osnovao preko 200 parohija i preveo bogoslužbene knjige na japanski jezik) o Rusko-japanskom ratu koji je izbio zbog Koreje. Rusija je taj rat sramno izgubila. Iz dnevnika svetog Nikolaja:
"Ruskoj vladi sve kao da nije dovoljno, te ona sve više širi svoje posede.
Bog je dao Rusiji zemlju koja čini šestinu zemaljskog kopna i proteže se neprekidno preko kopna, bez ikakvih ostrva. I ona bi je trebala mirno posedovati, razvijati njeno bogatstvo, pretvoriti je u korist svog naroda; brinuti o materijalnom i duhovnom blagostanju svojih stanovnika. Ali ruskoj vladi kao da sve nije dosta, te ona sve više širi svoje posede; i na koje načine! … “Zašto vam treba Koreja?” – upitao sam jednom admirala Dubasova.
“Po prirodnom pravu, to bi trebalo biti naše,” odgovorio je, “kada čovek ispruži svoje noge, on okuje ono što mu je pod nogama; mi rastemo i pružamo svoje noge, Koreja je pod našim nogama, ne možemo je ne dosegnuti izašavši na more i moramo učiniti Koreju našom."
+++
Zamenite "Koreju" sa "Ukrajina", i čini se da govori o našim danima.
Kako li je Zelenski spavao sinoc?Imaš snimke na telegramu koliko je bilo uredno, potpuni pokolj.
Rusi su grad uzeli sa mnogo manjim gubicima od ukrovermahta ali je svaki poginuli rus dao život za miran san civila grada Donjecka.
Nije da su pre Avdejevke imali neku šansu, ali nakon nje Kijevski režim je dead man walking.
....prema SAD-u. Kada ih okruže sa svih strana, onda će biti gotovo.Rusija je tumor koji se širi, to je još Dudajev lijepo objasnio...
da radi veoma dobro i nalazi se na svakoj crkvi i svakoj bitnijoj drzavnoj zgradi a zove se bakarni krov sa mesinganom kuglom na vrhu.
Izvor EUROSTAT..ne izigravaj tuku...Izvor; Središnjica HDZ-a
vrlo je malo poginulih etničkih rusa...večinom su to ruske muslimanske manjine ili strani dobrovoljci iz tkz. stanova...inače nepalac ima dvije solucije da u hrvatskoj radi kao konobar za 500 eura a od toga mu se uzme 150 za stanovanje i proviziju ili da ode u rusiju uzme pušku 2000 dolara i za godinu dana rusko državljanstvoImaš snimke na telegramu koliko je bilo uredno, potpuni pokolj.
Rusi su grad uzeli sa mnogo manjim gubicima od ukrovermahta ali je svaki poginuli rus dao život za miran san civila grada Donjecka.
Nije da su pre Avdejevke imali neku šansu, ali nakon nje Kijevski režim je dead man walking.
To je HDZ za sirotinju.Izvor EUROSTAT..ne izigravaj tuku...