Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amerika prva, Rusija druga, u ničemu više niste prvi :plez:

Pogledajte prilog 1477405

Gas takodje.

World-natural-gas-production-by-ten-countries-bcm-5.png

Činjenica je da Rusija je izvršila agresiju na nezavisnu državu.
Ovde mnogi tvoji istomisljenici kao ti ovo voli da napise.
Rusija nije izvrsila agresiju na nezavisnu drzavu u tome je poenta. Ta drazava je okupirana od starne NATE i predsatvalja pretnju Rusiji.
Plus Rusija je garantovala bezbednost Ukrajini.Ispunjava svoju obavezu. Isterace NATU iz Ukrajine.

Preloš fotošop...
Hej, ekspertu digitalnih tehnologija?

Ekspertu za photoshop, koji veruje u zelen travnjak u sred Ukrajinske zime, a da se ispitivanje tehnologija vrsi u dvoristu, hteo sam da te pitam da li je i ovo na 20-om sekundu donjeg videa na pozadini monitora isto Photoshop ili je stvarno stavio takvu pozadinu ekrana?

Hteo bih da pokazujem ovaj video, a ne bih zeleo da su me prevarili, pa ako bi mogao da mi razjasnis i obrazlozis to.
Hvala, i znam da si prezauzet neodgovaranjem na pitanja u vezi sopstvenih objava koja su ti postavljena, ali...razumi... cast je u pitanju!

Rusija vrlo dobra druga..
Bili su nekada i druga vojna sila.
U prosincu su već pali na treće mjesto..samo da nađem... :per:

MOSCOW, Dec 27 (Reuters) - Oil output in Russia, the third largest producer in the world after the United States and Saudi Arabia, is expected to be steady or even to increase next year as Moscow has largely overcome Western sanctions, analysts said.27. pro 2023.

Samo sam došao vidit kako napreduje trodnevna SVO ?
Rastegla se na preko 6 dana izgleda.
A kako vam uspeva to da nalazite zadovoljstvo u somoproglasavanju ciljeva drugih i vremenskih rokova za druge, pa se onda podsmevate kada neko ne ostvari ciljeve i rokove koje ste sami zadali?
Kako pronalazite zadovoljstvo u tome? Hteo bih i ja tako?

I sta se desilo sa ovim?
Pa da nije strane pomoći, Rusi bi već stigli u Kijev.
Kako moze i podsmevanje neostvarenim zamisljenim ciljevima i priznavanje da bi davno bili ostvareni da nije nekih drugih faktora u isto vreme?

Grupica vas odavde bi i Sigmund Freud-a zbunila svojom psihologijom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back