Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.811
Viktorija Nuland.Ko je ta žena ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viktorija Nuland.Ko je ta žena ?

Ja sam gledao video,ono je Hirošima.Линија фронта у Авдијевци се срушила. 3. одвојена јуришна бригада Оружаних снага Украјине одбила је да поштује наређења и по цену живота спасе преостале јединице. Са свих страна Авдијевке стижу извештаји о заузимању нових положаја од стране Оружаних снага Русије. Може се са сигурношћу рећи да су Авдијевки сати, а не дани, одбројани.

Američki državni službenik.Verovatno židskog porekla.Lepotica i humanitarna radnica Viktorija Nuland.
Pogledajte prilog 1499338
Muči ga nemirna savest.Gde si Bugarče?Šta te žulja?
Well you have fire and explosion in the war zone but what's going on in Washington DC?sezona požara i eksplozija širom rusije ne jevnjava
Odlično, dok god se ti smeješ znamo da NATO dobija šamare.To Kurir postao Tv Front.![]()
Tako je i NATO stitio ljudska prava na Kosovu pa zasto onda kmeciteNije napao Ukrajinu nego intervenisao protiv kijevskog rezima i ne zbog teritorije nego zbog zastite ljudskih prava.

Lepo sam sinoć rekao da će ih danas odrati...U Avdejevki je započelo čišćenje terena. Sad sledi okajavanje bombardovanja Donjecka!
Poslodavac?
Je 'l si ti normalan?
Imas jos nekih problem osim toga sto si Hrvat?
Pobedjuju u ratu, rasturaju Ruse, Rusi ne mogu da mrdnu, ali ipak ne valjaju i smenjeni su?!
Nije se desilo.
Kome smo to postali predmet sprdnje?
Onima koji ispituju napredne tehnologije napolju, u dvoristu, na travnjaku?
Onima koji prepravljaju bojlere u rakete?
Onima koji prepravljaju Srpske proizvode u municiju za lancere, cija cev je 10 puta sira od prepravljene municije?
Onima koji neodgovaraju ni na jedno pitanje u vezi sopstvenih objava?
Onima koji ponavljaju "pusiona na frontu", a na front salju zene i osobe ometene u razvoju?
Nije se desilo.
Preko kotla Mariupolja, kotla Soledara, kotla Bahmuta, pa do kotla Avdijevke.
Kakvo patetisanje?

I od tamo ce da begaOn nije u Belgorodu nego Jekaterinburg,to je prilicno daleko od svih desavanja.

NATO je i otvorio ta vrata.On nije imao prava da intervenise u unutrasnjoj stvari nase drzave,jer na prostoru Kosova i Metohije nije bilo ni jednog naroda iz EU,niti je taj prostor bilo ciji nego je srpska zemlja. Ukrajina je drugo,pricali smo o tome,to je skoro sve Ruska zemlja i Ruski narod je u pitanju i prirodno je da se Rusija umesa tamo.Tako je i NATO stitio ljudska prava na Kosovu pa zasto onda kmecite![]()
![]()
Иљаду мелеонаMeleon dronova, jesam ja to dobro čuo???![]()
Est, stotinuMeleon dronova, jesam ja to dobro čuo???![]()