Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ne oslobađaju ništa...uzmete mapu iz katastra i onda osvojite 2-3 njive i ljudi misle da su to prodori od desetine kilometara:lol:

Zapravo gnojite već 12 mjeseci u mjestu, a da se niste makli pedlja...jedno 5000 komada opreme i 150k mrtvih Rusa da bi 2023 izašli teritorijalno u sitnom minusu, odnosno Ukrajinci su oslobodili nekih 0.5% Ukrajine u 2023.

GGAnXUpXAAAvf_F
Dobro je sto katastar ima mape,problem je kad ti iz pogrebne sluzbe okacis tabele,zato i dobijas mape iz katastra da se obesmisli tvoje pisanje u prazno

Ali ne oslobađaju ništa...uzmete mapu iz katastra i onda osvojite 2-3 njive i ljudi misle da su to prodori od desetine kilometara:lol:

Zapravo gnojite već 12 mjeseci u mjestu, a da se niste makli pedlja...jedno 5000 komada opreme i 150k mrtvih Rusa da bi 2023 izašli teritorijalno u sitnom minusu, odnosno Ukrajinci su oslobodili nekih 0.5% Ukrajine u 2023.

GGAnXUpXAAAvf_F
Screenshot_2024-02-11-22-01-26-395_com.android.chrome-edit.jpg

Ajd izmisli povijest da vidimo dokle ti seže bujma mašta?
Necu ja nista da izmisljam,uzmi vise izvora pa ukrsti,nadji neku sredinu.Vidim da nisi nepismen,a mislim da nisi ni retardiran,potrudi se pa saznaj zasto je Rusija bila prinudjena da reaguje na ovaj nacin.Ja bih ti samo predlozio da proveris sta je baba Angela izjavila u vezi Minskih sporazuma,eto ti polazne tacke pa istrazuj dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back