Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Kosovu je izbio rat, pa su došle mirovne snage, niko nije pravio osvajački upad. Znaš dobro da su dole bili i Rusi...
Prvo,nije izbio na "Kosovu" nego u SRJ,jer Kosovo i Metohija su deo teritorije republike Srbije.E vidis,u tome je problem sa zapadnim drzavama,navikli su kroz svoju istoriju da se trpaju gde im nije mesto,da se samopozovu negde.Zasto nas je nato bombardovao?Mimo svih zakona.Znas li ti da nam jos uvek nije omoguceno rasporedjivanje 1000 ljudi sa oruzjem dole?A po sporazumu imamo kao drzava pravo na to.

Ne može se jedan zločin opravdati drugim. Ako su Ameri iz straha od širenja komunizma napravili srаnje u Vijetnamu, to nije opravdanje da Putin u strahu od zapadne civilizacije pravi isto srаnje u Ukrajini.

Ako već ne možemo izbeći intervencionizam od strane velikih sila, bar ga možemo racionalno i moralno osuditi.
kažu da je kod Putina primećena čudna pojava, bride mu dlanovi od vašeg moralisanja.

Na Kosovu je izbio rat, pa su došle mirovne snage, niko nije pravio osvajački upad. Znaš dobro da su dole bili i Rusi...
Kada covek čita tvoje prethodne poruke o ruskoj agresiji na Ukrajinu pomislio bi da ne razumeš širi kontekst ali da makar težiš ka nekakvoj pravdi. Ovakve poruke samo potvrđuju da se u tvom slučaju radi o autošovinizmu (sa petpostavkom da si Srbin ili srpski državljanin).

Kada covek čita tvoje prethodne poruke o ruskoj agresiji na Ukrajinu pomislio bi da ne razumeš širi kontekst ali da makar težiš ka nekakvoj pravdi. Ovakve poruke samo potvrđuju da se u tvom slučaju radi o autošovinizmu (sa petpostavkom da si Srbin ili srpski državljanin).
Znači tvrdiš da Rusi nisu bili na Kosovu.

Svašta čovek neće čuti ovde. Ne znam gde nabavljate te informacije?

Никада немојте заборавити како су Сједињене Државе тајно збациле демократски изабрану владу Украјине, изазвале грађански рат и гајиле сукоб са Русијом. Гледајте како архитекта украјинског рата дрско пориче да је изабрала државу након државног удара, а затим слушајте како то ради

Он је бивши, по рођењу само...иначе љубитрљ ових лицемера!

Бела кућа је саопштила да је Северна Кореја доставила Русији непознат број балистичких ракета дугог домета и да сумња да је и Иран то учинио са ракетама кратког домета што никако не представља смиривање тензија већ ескалацији у Украјини и да је ово кршење свих санкција и директан прст у око Америци и савезницима изјавио је портпарол Џон Кирби и да то представља и претњу по националну безбедност саме Америке!

Strani plaćenik jesam tehnički, pošto radim u američkoj firmi.

A za vizu je dovoljno da budeš zaposlen, ne verujem da tu ispunjavaš taj uslov, ali možda se i varam.

Ja sam zaposlen, ne brini se ti za mene. Za razliku od tebe, ja radim za srpsku firmu. Da radim za Amerikance? Nikad, tako ni za Ruse, niti za Kineze.

Novac nije merilo u mom životu.

Nego znamo da si zaposlen kao plaćenik jer da jesi u nekoj stvarnoj firmi, ne bi imao ovde vremena ceo dan da pišeš.

Тројица европских лидера не плаше се да назову катастрофу неуспелог пројекта САД/ЕУ у Украјини. „Сви знају да је Украјина корумпирана на свим нивоима, али се сматра политички некоректним то рећи“ Доза реалности од оних који служе интересима сопственог народа.

BRICS ti je 40% svetske populacije - ali samo 25% globalnog BDP-a.

To je sve što treba da znaš da bi shvatio da je to zapravo jedan gigantski _____ na biciklu.
The BRICS countries overtook the G7 countries share of the world's total gross domestic product (GDP) in terms of purchasing power parity (PPP) in 2020. By 2023, the difference had increased even further, the BRICS now holding a total 32 percent of the world's GDP compared to 30 percent held by the G7 countries.Nov 1, 2023

Potpuno si u pravu. A to znaci da je G7 jos veci _______, pa jos i mora da ide peske jer nema biciklo. Razlika je sada jos veca u korist BRIKS-a i bice jos veca.
Pukni od muke.

Nema, jer NATO nije nikada upao u Srbiju kao što je Putin upao Ukrajinu. Kao što i sam znaš.

Nato snage su šiptarima pomagali u napadima na Srbe pa su dobili po nosu.

Nakon toga nisu ni razmislili kopneno da ulaze nego su krenuli na bombardovanje.

Zašto nisu krenuli kopneno?

Zato što elem, njihovi proračuni bili veoma loši za pešadiju, izgubili bi dosta vojnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back