nije,jer nije ni mogao nogom da kroci,Nema, jer NATO nije nikada upao u Srbiju kao što je Putin upao Ukrajinu. Kao što i sam znaš.
sta je bilo na kosarama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije,jer nije ni mogao nogom da kroci,Nema, jer NATO nije nikada upao u Srbiju kao što je Putin upao Ukrajinu. Kao što i sam znaš.
Prvo,nije izbio na "Kosovu" nego u SRJ,jer Kosovo i Metohija su deo teritorije republike Srbije.E vidis,u tome je problem sa zapadnim drzavama,navikli su kroz svoju istoriju da se trpaju gde im nije mesto,da se samopozovu negde.Zasto nas je nato bombardovao?Mimo svih zakona.Znas li ti da nam jos uvek nije omoguceno rasporedjivanje 1000 ljudi sa oruzjem dole?A po sporazumu imamo kao drzava pravo na to.Na Kosovu je izbio rat, pa su došle mirovne snage, niko nije pravio osvajački upad. Znaš dobro da su dole bili i Rusi...
Još ne kapiram da je ono što zovu Ukrajina drevna Rusija i to će biti vraćeno.Niko nije napao ruske resurse, Putin je upao na teritoriju suseda. To je problem.
kažu da je kod Putina primećena čudna pojava, bride mu dlanovi od vašeg moralisanja.Ne može se jedan zločin opravdati drugim. Ako su Ameri iz straha od širenja komunizma napravili srаnje u Vijetnamu, to nije opravdanje da Putin u strahu od zapadne civilizacije pravi isto srаnje u Ukrajini.
Ako već ne možemo izbeći intervencionizam od strane velikih sila, bar ga možemo racionalno i moralno osuditi.
Gde je potvrdioUpravo dejo beric zvani sušnica potvrdio da je gerasimov utepan,
nema zasto vise da ga pominje. On je svoje odvrngulio. Samog sebe je oterao u beskrajnostGde je potvrdio
Evo ga video od pre sat vremena, ne pominje Gerasimova.
Kada covek čita tvoje prethodne poruke o ruskoj agresiji na Ukrajinu pomislio bi da ne razumeš širi kontekst ali da makar težiš ka nekakvoj pravdi. Ovakve poruke samo potvrđuju da se u tvom slučaju radi o autošovinizmu (sa petpostavkom da si Srbin ili srpski državljanin).Na Kosovu je izbio rat, pa su došle mirovne snage, niko nije pravio osvajački upad. Znaš dobro da su dole bili i Rusi...
Uzeo je zato sto je to bilo najpravednije resenje, Ukrajinci su tamo bili vecinsko stanovnistvo ne treba traziti neke druge razloge, ovaj je dovoljan.Uzeo kao neophodno da bi izbegao da brani SSSR u ravnicama. Ajde ljudi, pokažite barem minimum svesti i znanja.
Pogledajte prilog 1476718
Znači tvrdiš da Rusi nisu bili na Kosovu.Kada covek čita tvoje prethodne poruke o ruskoj agresiji na Ukrajinu pomislio bi da ne razumeš širi kontekst ali da makar težiš ka nekakvoj pravdi. Ovakve poruke samo potvrđuju da se u tvom slučaju radi o autošovinizmu (sa petpostavkom da si Srbin ili srpski državljanin).
Он је бивши, по рођењу само...иначе љубитрљ ових лицемера!Kada covek čita tvoje prethodne poruke o ruskoj agresiji na Ukrajinu pomislio bi da ne razumeš širi kontekst ali da makar težiš ka nekakvoj pravdi. Ovakve poruke samo potvrđuju da se u tvom slučaju radi o autošovinizmu (sa petpostavkom da si Srbin ili srpski državljanin).
Staljin je itekako bio zainteresovan za te teritorije jer su bile naseljene Ukrajncima vecinski, ne kako ti kazes nije ga interesovalo, to nije bilo pogresno niti nepravedno.Nijedno od toga.
Strani plaćenik jesam tehnički, pošto radim u američkoj firmi.
A za vizu je dovoljno da budeš zaposlen, ne verujem da tu ispunjavaš taj uslov, ali možda se i varam.
Nek ti bude,mrzi me da ti objasnjavamStaljin je itekako bio zainteresovan za te teritorije jer su bile naseljene Ukrajncima vecinski, ne kako ti kazes nije ga interesovalo, to nije bilo pogresno niti nepravedno.
Šta ti nije jasno osim činjenice da se Ukrajina bori protiv ruskog agresora uz pomoć saveznika?
Da nema pomoći, bio bi zaista problem... ali slobodan svet pomaže potlačene.
Ovo nije videlo kindzal. Ako ne znas, bolje nemoj da pises. Svi ti se smeju. Imas status sarlatana.
The BRICS countries overtook the G7 countries share of the world's total gross domestic product (GDP) in terms of purchasing power parity (PPP) in 2020. By 2023, the difference had increased even further, the BRICS now holding a total 32 percent of the world's GDP compared to 30 percent held by the G7 countries.Nov 1, 2023BRICS ti je 40% svetske populacije - ali samo 25% globalnog BDP-a.
To je sve što treba da znaš da bi shvatio da je to zapravo jedan gigantski _____ na biciklu.
Skrećeš sa teme.Znači tvrdiš da Rusi nisu bili na Kosovu.
Svašta čovek neće čuti ovde. Ne znam gde nabavljate te informacije?
USA is dic k on bicycle
Nema, jer NATO nije nikada upao u Srbiju kao što je Putin upao Ukrajinu. Kao što i sam znaš.
Trazi da mu vrate konja koji mu je zaplenjen. Nisi ispratio ceo dogadjaj.Kadirov: Pustit ću 20 ukrajinskih vojnika ako ukinu sankcije meni i mojoj obitelji
Pogledajte prilog 1476648
Evo ti brat cvili jer se ne može obitelj dočepat nove kolekcije Prade i Gućija![]()
Budi spokojan, saborce.Svega to ne bi bilo da Rusija nije izvršila agresiju na Ukrajinu.