Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.104
Danas kilometar na ovoj deonici (Avdijevka istok)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као уосталом свуда на свету. Посебно у тој твојој Чемерици.
I nema Sizotrola...Нови БРИЦС-10 чини скоро половину светске популације, велики део светских природних резерви, и има БДП по ППП који је 20% већи од Г7.
И још 30 земаља жели да се придружи БРИКС-у ове године!
Збогом, глобалисти! Извор:
Тхе Ецономист
![]()
Odakle ti to?Pa Rusija jeste nekada bila ugledna zemlja, ali ovaj ju je lošom politikom dokusurio.
što je BRIKS???? Nešto ala G20 koje služi za sviranje *****?! Pitanja su retorička.. tek ćeš videti ove godine kada bude samit BRIKS-a u Kazanju.
MaketeLancet je za 48 sati u Herson oblasti oprcao 3 komada IRIS-T PVO sistema. IRISi su zadnji modni krik , pre će biti arlauk zapadne PVO tehnike.
Za sva tri postoji video evidencija
![]()
Siguran sam da ćeš protokom vremena popunjavati rupe u svom neznanju i polako spoznavati istinu o svetu koji te okružuje.što je BRIKS???? Nešto ala G20 koje služi za sviranje *****?! Pitanja su retorička.
Nemam ja rupa, već lijepo sam povukao paralelu...Siguran sam da ćeš protokom vremena popunjavati rupe u svom neznanju i polako spoznavati istinu o svetu koji te okružuje.
Bumo videlišto je BRIKS???? Nešto ala G20 koje služi za sviranje *****?! Pitanja su retorička.
Izvolte. Rambo III (1988). Tu je američka one man army jača od ruske.Molim naziv ovog filma ? Hvala unapred !!!
sad treba u nato,kad propadajuНови БРИЦС-10 чини скоро половину светске популације, велики део светских природних резерви, и има БДП по ППП који је 20% већи од Г7.
И још 30 земаља жели да се придружи БРИКС-у ове године!
Збогом, глобалисти! Извор:
Тхе Ецономист
![]()
ASIA TIMES: “РУСИЈА ЈЕ У УКРАЈИНИ УНИШТИЛА НАЈБОЉЕ НАТО НАОРУЖАЊЕ”
Током оружаног сукоба у Украјини, руска војска је уништила најбоље наоружање земаља НАТО, док је демонстрирала њихову слабост. Ово је изјавио бивши помоћник заменика шефа Пентагона Стивен Брајан у свом материјалу објављеном у Asia Times.
https://tvfront.rs/asia-times-rusija-je-u-ukrajini-unistila-najbolje-nato-naoruzanje/
Dok se gubitnici smeju, NATO polako i sigurno gubi u Ukrajini. Šta li vam je to smešno?Asia Times.![]()