Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ti nije jasno... nije ti jasno kako moćni Putin osvoji ruska sela uz obalu i dalje ne može da mrdne dve godine....

...pa se praviš da ne razumeš rečeno.

Pa razumem, i ja bih morao da se pravim blesav da je onaj za koga ja navijam tako kolosalno nesposoban.
Pa razumem, i ja bih morao da se pravim blesav da je onaj za koga ja navijam tako kolosalno nesposoban.
Baš sve jasno, ništa bez tvog suda.

Prvo disolucija Ruske Federacije i raspad ruskog sveta. Ovo ostalo je vise znanstvena fantastika.

AMERICKI KLOSARI I BITANGE OSTALE BEZ PARE ZA DALJE FINANSIRANJE RATA :maramica:

Вашингтон саопштио: Немамо више новца за Украјину​

677z381_ukrajina-vojska-vatra-front-epa-efe-a.j.-663.jpg

(ЕПА ЕФЕ - А.Ј.)
Вашингтон више нема средстава за даљу подршку Украјини, нови пакети помоћи ће захтевати одобрење новог финансирања од Конгреса, изјавио је координатор за стратешку комуникацију Савета за националну безбедност Беле куће Џон Кирби.
„Већ смо испоручили Украјини последњи пакет војне помоћи за који имамо средства. Одмах после Божића. И треба да добијемо помоћ Конгреса да бисмо то могли да наставимо да радимо“, рекао је Кирби.

AMERICKI KLOSARI I BITANGE OSTALE BEZ PARE ZA DALJE FINANSIRANJE RATA :maramica:

Вашингтон саопштио: Немамо више новца за Украјину​

677z381_ukrajina-vojska-vatra-front-epa-efe-a.j.-663.jpg

(ЕПА ЕФЕ - А.Ј.)
Вашингтон више нема средстава за даљу подршку Украјини, нови пакети помоћи ће захтевати одобрење новог финансирања од Конгреса, изјавио је координатор за стратешку комуникацију Савета за националну безбедност Беле куће Џон Кирби.
„Већ смо испоручили Украјини последњи пакет војне помоћи за који имамо средства. Одмах после Божића. И треба да добијемо помоћ Конгреса да бисмо то могли да наставимо да радимо“, рекао је Кирби.
Pusti kremljobotski snovi.
A u stvarnosti su sa manje od 5 % mirnodopskog godisnjeg vojnog budzeta bacili Rusiju na koljena.

Ovo su samo unutarstranacka prepucavanja koje ne treba shvatati ozbiljno. Pomoc ce teci sve dok Ukrajinci ne zavrse proces demilitarizacije Rusije.

Poslednja izmena:
Ukrajina je za Rusiju pojam ljudskih i manjinskih prava, pa čak i zapadna Ukrajina na koju toliko pljuju Rusi. U Ukrajini deluju sve moguće verske zajednice, a u Rusiji baš i ne.
Srblji moji ne nasedajte na kremaljsku propagandu.

У Кијевско Печерској лаври је за новоустановљени Божић било 6 (и словима, шест) верника. Видећемо колико ће их бити сада по црквама које нису успели да покраду од народа. Додуше, има доста снимака колико је, рецимо лани, било у тој лаври али да то прескочимо.

Još jedanom NATO plaćeniku je ruska vojska uručila kartu za Bandera Express u jednom smeru
Likvidiran je Tuta Bugarin Svetoslav Ivanov Slavkov rođen 17. septembra 1992. godine, iz Sofije.
Ovaj huligan Levskog i skinhed došao je u Ukrajinu 3. septembra 2023. godine.
Nije radio ništa pametno, bavio se podvođenjem, a u novembru se pridružio ukrajinskim oružanim snagama, 40. odvojenom streljačkom bataljonu „Kodak“.
Danas je elegantno eliminisan za sva vremena.
Idi Tuto u pakao

88d21eaa76690624d00e6fe48882163c.jpg

Pusti kremljobotski snovi.
A u stvarnosti su sa manje od 5 % mirnodopskog godisnjeg vojnog budzeta bacili Rusiju na koljena.

Ovo su samo unutarstranacka prepucavanja koje ne treba shvatati ozbiljno. Pomoc ce teci sve dok Ukrajinci ne zavrse proces demilitarizacije Rusije.
I to smo videli, gledaš li mapu ? Očigledno ne..
A izvini, ukrainci uzivaju u čarima Krima

Znači i ti shvataš da je Putin "osvojio" samo ruska pogranična sela.

Za to nije morao ni da ratuje, mogao je ljubazno da pita.

Што ли се ****** узврпољише да их врате, да ми је знати? Уз то би и Мелитопољ, Бахмут, Симферопољ... Рује савиле руку у лакту.

Ne može niko kriviti Ukrajince što više vole slobodnu Evropu nego autokratsku Rusiju.

Ne može niko kriviti @Casual Observer -a što je otišao u Ameriku a ne u Sibir.

Svaki normalan čovek voli da ide tamo gde misli da mu je bolje.
Covece,ono s**nje u Ukrajini je pocelo tako sto je njihova LEGITIMNO IZABRANA VLADA odbila ucenu EU u vidu naredjenja da moraju da podignu cene energenata a da zamrznu plate.Ukrajinci nisu za EU,sve je to jedna veeelika igra zapadnih hostaplera koji su navikli sve na tacni i ako moze mufte!Jel znas sta je mufte?Da je neki slabiji igrac umesto Rusije to bi se zavrsilo novim wermahtom.Pa ovo je vec cetvrti put da neko iz Evrope kidise na Rusiju.Evo ti svakodnevno imas primere iz te Ukrajine,tamo je zapad stalno,pa neki britanski bivsi oficir(ne znam mu cin) je izjavio da ako Ukrajina izgubi treba poslati nato trupe tamo.Zasto kada Ukrajina nije u nato?Eto,ti mi sad objasni,zasto?

Navodna druga sila svijeta vec dvije godine ne moze mrdnuti dalje od svojih pogranicnih podrucja naseljenih mahom Rusima ili rusofonim Ukrajincima.

А убише преко пола милиона хохола у борби за тих неколико села. Колико би их тек убили да су освојили пола Украјине? Или целу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back