blue beam
Aktivan član
- Poruka
- 1.193
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam i u juznom crnackom Cikagu ali u pratnji crnca koji popravlja kompjutere u firmi gde radi moja cerka, cim su me ugledali svi trubili kao nenormani, tamo je stvarno beda alipitanje je zasto, ako pomenuti bracni par iz Zenice moze da zivi od najnizih primanja ima tu krivice crnaca,nisam rasista.upravo zato te i pitah
jer , posto i zivim u Torontu
itekako i znam kakva je situacija sa siromasnima i u americi i u Kanadi.
Cikago i je mi poznat i znam da i postoje delovi gde belac i ne sme ici.
a nasilje i beda , njihovih stanovnika mi je itekako i poznata.
kao sto u Torontu postoji kvartovi gde je i veliki procenat kriminala i ubistava, normalni ljudi i ne kupuju i ne idu u te delove grada.i ako kao posetilac , samo i ides tamo gde i je sredjeno , normalno je da ces i videti
sve u sjaju ali , samo malko van toga , je uzas.
recimo Buffalo grad na slici centra ok , ali , nama , kada i idemo u njihovecentre za kupovinu , skrece nam se paznja da se ne zalazi van , urbanih , centara grada.
mogucnost biti opljackan je , velika.
Satzi i KGB u Austiriji, to je samo tebi jasno.KGB, pa pojasnio sam.
BolesnikDa,
Zelenski je ispao drzavnik veci od svih njih zajedno
Ne ko Kepec, drzi govor i kaze onih tamo 45.000.000, e oni nemaju pravo da se zovu Ukrajinci, sad cu ja da ih pokrstim bombama i da im kazem sta ce da misle
19. 3. 22 „Немамо везе, немамо воки-токије, ништа“, рекао је заробљени руски војник на jeдном од многобројних видео-снимака. „Овде комуникације не функционишу, не можемо никога да добијемо“, рекао је официр ФСБ-а придружен руској војсци свом колеги са друге стране границе. Прошле су само три недеље рата, а интернет је већ пун фотографија јефтиних кинеских цивилних воки-токија које је руска војска принуђена да користи уместо професионалне опреме, снимака пресретања разговора руских официра који морају да употребљавају обичне телефоне и сведочења заробљених руса који говоре о томе како нису нису имали чиме да позову појачање.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidis , postoji velika razlika biti posetioc i to jos i sa jednim pripadnikom njihovimBio sam i u juznom crnackom Cikagu ali u pratnji crnca koji popravlja kompjutere u firmi gde radi moja cerka, cim su me ugledali svi trubili kao nenormani, tamo je stvarno beda alipitanje je zasto, ako pomenuti bracni par iz Zenice moze da zivi od najnizih primanja ima tu krivice crnaca,nisam rasista.
Satzi i KGB u Austiriji, to je samo tebi jasno.
Vidi, batice, sa boljsevickim granicama je gotovo. Badinter pokojni.Bez obzira na sve sto je potpisano nakon raspada SSSRa Rusi poceli sa "oslobadjanjem" pojedinih regija u svojoj okolini, niko nije zamerio Rusima kada su intervenisali u Ceceniji jer to po dogovoru pripada njima, ali intervencije u Abhaziji i Osetiji koje su zavrsene progonom stotina hiljada Gruzina, okupacija Krima, proterivanje Ukrajinaca iz DonbaSA I Luganska ili skorasnje gusenje pobune protiv diktatora u Kazahstanu od strane ruske vojske pa do demilitarizacije Ukrajine su osvajacki pohodi. Sporazumom nakon pada SSSRa to su postale nezavisne drzave koje mogu da odlucuju sta ce i kako raditi.
Sipaj novo ulje.Gdje sam ja spomenio rat u Hr. Kažem da su traktori puno prikladniji za bježaniju od tenkova.
Nemoj da vristis od ranog jutraBio sam i u juznom crnackom Cikagu ali u pratnji crnca koji popravlja kompjutere u firmi gde radi moja cerka, cim su me ugledali svi trubili kao nenormani, tamo je stvarno beda alipitanje je zasto, ako pomenuti bracni par iz Zenice moze da zivi od najnizih primanja ima tu krivice crnaca,nisam rasista.
Satzi i KGB u Austiriji, to je samo tebi jasno.
Sprema se brat Tixoglu. Vec je pustio i bradicuSpremas li se za ramazanski bajram u dzamiju sa Čečenima ?
dakle , ako sam i dobro prebrojao ove ,Siroti Azovci Mariupolja mole Zelenskog da dodje da ih deblokira...i jos sirotani zablurovali zgradu da se ne bi videlo gde su...a Rusi ih svejedno redom peglaju gdegod da su...
još se praviš mutav.)))Gdje sam ja spomenio rat u Hr. Kažem da su traktori puno prikladniji za bježaniju od tenkova.
To znaš iz iskustva.Vidi, batice, sa boljsevickim granicama je gotovo. Badinter pokojni.
Sipaj novo ulje.
Nece biti ni jedno ni drugo, Biserko...kad stakori u gradu ogladne poslije zatvaranja obruca, sami ce se predati...Gdje sam ja spomenio rat u Hr. Kažem da su traktori puno prikladniji za bježaniju od tenkova.
Gdje sam ja spomenio rat u Hr. Kažem da su traktori puno prikladniji za bježaniju od tenkova.
10.30 Vode se borbe oko čelicane "Azovstal"
U ukrajinskom gradu koji je pod opsadom, Marijupolju, ukrajinske i ruske snage se bore za čeličanu "Azovstal", jednu od najvećih u Evropi, izjavio je danas savetnik ukrajinskog ministra unustrašnjih poslova Vadim Denisenko.
- Sada je u toku borba za ''Azovstal''. Mogu da kažem da smo izgubili ovog ekonomskog giganta. Zapravo, jedna od najvećih čeličana u svetu je uništena - rekao je Denisenko, preneo je AP.
Ponekad stvarno konstruktori naprave mrtvacki sanduk, ranije Lokhed Starfighter i MIG21 a momci koji zele da budu nebeski heroji plate zivotom.Pogledajte prilog 1122533
jedan od oviijeha.
inace za ove avione , vec su postali takozvani leteci sanduci
u japanu , malo pa malo padaju sto se ono kaze
ko sa kruske.
hmmm, zasto i imamo taj izraz ..??
The V-22 Ospreys have been involved in a number of deadly crashes in recent years. In 2017, three U.S. Marines were killed when a MV-22 Osprey tilt-rotor aircraft crashed off the coast of Australia.
In April of 2000, a V-22 Marine tilt-rotor Osprey crashed during a night landing in Arizona. The horrific fireball was recorded by a camera on a second V-22. Nineteen people on board were killed.