Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice gotovo do prvog aprila a onda ... ups samo smo se salili :confused:

Taman da Vucic pred izbornu tišinu ode u Moskvu da se izvinjava sto je uveo sankcije... "Bratlj moj, menje priteralji NATO nacisti, bratlj moj sve budet karashow"
A Putin ga pogleda i kaže.... - "ZZZeznuo si se...preporucicu Mladju Anti-Joksimovica":lol:

...

Poslednja izmena:
Avion koji se srusio na severu Norveske , nema prezivelih
4 amerikanca su , to i je potvrdjeno da su poginuli.

Norwegian police have confirmed the death of the crew of a US military plane that crashed in Nordland County in the northwest of the country, the Verdens Gang newspaper reported .
"Unfortunately, all four people on board the plane have been confirmed dead. To the best of the police's knowledge, all four have American citizenship," Ivar Nilsson, Nordland County Police Operations Manager, was quoted as saying by the newspaper.
The crashed aircraft was taking part in NATO 's Cold Response exercise in northern Norway . The portal writes that rescue teams are on their way to the crash site.
Earlier, the United States confirmed information about the crash of a military aircraft in northern Norway.

Bombardovanje kao opomena da ne idu dalje, da se ne bi desila nova Srebrenica i Srbija popustila, nisu uopšte trupe išle koliko ja znam.

Poruka Zelenskog Putinu ?

It’s time to meet. Time to talk. It is time to restore territorial integrity and justice for Ukraine. Otherwise Russia’s losses will be so huge that several generations will not be enough to rebound.”
He said: “Negotiations on peace, on security for us, for Ukraine - meaningful, fair and without delay - are the only chance for Russia to reduce the damage from its own mistakes.”
Da,
Zelenski je ispao drzavnik veci od svih njih zajedno

Ne ko *****, drzi govor i kaze onih tamo 45.000.000, e oni nemaju pravo da se zovu Ukrajinci, sad cu ja da ih pokrstim bombama i da im kazem sta ce da misle

Poslednja izmena od moderatora:
Bombardovanje kao opomena da ne idu dalje, da se ne bi desila nova Srebrenica i Srbija popustila, nisu uopšte trupe išle koliko ja znam.
opomena? u bombardovanju je ubijeno više civila nego vojnika.
možda zbog toga što naši nisu doćekivali taomahavke ko ukropi kalibre u nikolajevu ili dragovoljci u lavovu. od 24.3. nikoga nije bilo po vojnim objektima.

Poslednja izmena:
Avion koji se srusio na severu Norveske , nema prezivelih
4 amerikanca su , to i je potvrdjeno da su poginuli.

Norwegian police have confirmed the death of the crew of a US military plane that crashed in Nordland County in the northwest of the country, the Verdens Gang newspaper reported .
"Unfortunately, all four people on board the plane have been confirmed dead. To the best of the police's knowledge, all four have American citizenship," Ivar Nilsson, Nordland County Police Operations Manager, was quoted as saying by the newspaper.
The crashed aircraft was taking part in NATO 's Cold Response exercise in northern Norway . The portal writes that rescue teams are on their way to the crash site.
Earlier, the United States confirmed information about the crash of a military aircraft in northern Norway.

Znaci novi NATO gubici...
Auuu...pa oni izginuse pre nego li i videse Ruse...
Prvo baza Javorov - 200, pa onda oni nesretni Rumuni piloti, pa još bombardovanje Zagreba...:eek:
Strasno...

...

1647679845087.png

18. 3. 22. Кијев је град херој, слободан, јак и несаломив.

:bravo: :bravo: :bravo:

Оружане снаге Украјине јачају трећи прстен одбране престонице!

Da,
Zelenski je ispao drzavnik veci od svih njih zajedno
ratni zločinac ne može biti dobar državnik. dobar bi bio da je našao rešenje bez ljudskih žrtava. koje odgovara i ukrajini i rusiji.
evo sad ima šansu pred samu kapitulaciju mariupulja da malo spase obraz. posle će bude čista kapitulacija.

a ti se ubij.

Poslednja izmena:
1647680123490.png

jedan od oviijeha.
inace za ove avione , vec su postali takozvani leteci sanduci
u japanu , malo pa malo padaju sto se ono kaze
ko sa kruske.
hmmm, zasto i imamo taj izraz ..??

The V-22 Ospreys have been involved in a number of deadly crashes in recent years. In 2017, three U.S. Marines were killed when a MV-22 Osprey tilt-rotor aircraft crashed off the coast of Australia.

In April of 2000, a V-22 Marine tilt-rotor Osprey crashed during a night landing in Arizona. The horrific fireball was recorded by a camera on a second V-22. Nineteen people on board were killed.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back