Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nazalost nije,ako hoces mogu ti na privatnu poruku poslati link

Napokon Ruska avijacija prestaje da mazi ukro-nazi vojsku,prvi pust koristeni Kindzali :)

08:21

Izveštaj ruskog ministarstva odbrane​

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije objavilo je snimak uništavanja diverzantske grupe Oružanih snaga Ukrajine visokopreciznim oružjem.

Ruske trupe sa raketnim sistemom Kinžal sa hipersoničnim raketama uništile su podzemno skladište municije u Ivano-Frankovskoj oblasti.

Raketni sistem Bastion uništio je elektronske obaveštajne centre Oružanih snaga Ukrajine u Odeskoj oblasti.

Ruska avijacija uništila je noću u Ukrajini četiri protivvazdušna raketna sistema, od kojih tri S-300 i jedan Buk-M1.

PVO Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su u vazduhu 12 ukrajinskih bespilotnih letelica.

Tramp o korupciji haha ali dobro , ponizio ga je kao i Vucica u onom kadru :p

vucic-vasington-tramp.jpg

Nije jadan znao ni sta je potpisao :hahaha:

10:04 03/19/2022 (updated: 10:12 03/19/2022)
87996
Russian Armed Forces destroyed an underground missile depot in the Ivano-Frankivsk region

Missile complex "Dagger" destroyed the underground warehouse of the Armed Forces of Ukraine in the Ivano-Frankivsk region​

Multi-purpose fighter MiG-31 with a hypersonic missile Kinzhal - RIA Novosti, 1920, 03/19/2022

© RIA Novosti / Alexey Nikolsky
Go to photo bank
Multipurpose fighter MiG-31 with a hypersonic missile "Dagger". Archive photo
Read ria.ru in
MOSCOW, March 19 - RIA Novosti. As part of a special operation in Ukraine, the Russian Armed Forces for the first time used Kinzhal hypersonic missiles, destroying a military warehouse in Ukraine, Major General Igor Konashenkov, spokesman for the Russian Defense Ministry, told reporters on Saturday.
"On March 18, the Kinzhal aviation missile system with hypersonic aeroballistic missiles destroyed a large underground warehouse of missiles and aviation ammunition of Ukrainian troops in the village of Delyatyn, Ivano-Frankivsk region," he said.

a samo mi reci gde zivis
a sto se tice , gde tvoja cerka zivi , dodaj mi grad , jer u svakom gradu u americi imas gde je takozvani beli i mnogo sigurniji a i imas , delove grada gde sam vlada bezakonje.
pogledaj Cikago , pogledaj detrojit.
onaj primer o deljenju paketa si i pogresno i uzeo i primenio , jer se radilo , da se pomogne stanovnicima koji su i bili pogodjeni sa poplavama.
Zivim u Vrscu ali kakve to veze ima sa temom? Cerka je do skora zivela u Cikagu gde su prodali kucu i kupili u Lincoln Parku, cerka i zet su obrazovani i u najboljim godinama,zarade prilicno tako da da oni nemaju veze sa nekom sirotinjomsto je ovde nabacio onaj zevzek. Kada sam rekao da sirotinji nije lose mislio sam na bracni par penzionera proteranih iz Zenice tako da imaju samo drzavnu penziju jer u Americi nisu radili ni dana. Njihova su primanja medju najnizim ali su ipak uspeli da kupe jeftin stan i da ga otplacuju sto priznaces i nije tako lose.

10:04 03/19/2022 (updated: 10:12 03/19/2022)
87996
Russian Armed Forces destroyed an underground missile depot in the Ivano-Frankivsk region

Missile complex "Dagger" destroyed the underground warehouse of the Armed Forces of Ukraine in the Ivano-Frankivsk region​

Multi-purpose fighter MiG-31 with a hypersonic missile Kinzhal - RIA Novosti, 1920, 03/19/2022

© RIA Novosti / Alexey Nikolsky
Go to photo bank
Multipurpose fighter MiG-31 with a hypersonic missile "Dagger". Archive photo
Read ria.ru in
MOSCOW, March 19 - RIA Novosti. As part of a special operation in Ukraine, the Russian Armed Forces for the first time used Kinzhal hypersonic missiles, destroying a military warehouse in Ukraine, Major General Igor Konashenkov, spokesman for the Russian Defense Ministry, told reporters on Saturday.
"On March 18, the Kinzhal aviation missile system with hypersonic aeroballistic missiles destroyed a large underground warehouse of missiles and aviation ammunition of Ukrainian troops in the village of Delyatyn, Ivano-Frankivsk region," he said.
Napokon RuAF pocinje da zadaje nokaut udarce,ne treba da se stedi na ovim oruzjima

центра за управљање одбраном, генерал-пуковник Михаил Мизинцев. У разговору им се сугерише да за ту „велику“ мисију имају више од 200.000 цивила које могу да употребе као живи штит и то је став усаглашен са руководством Украјине “То је прецизан цитат пресретнутог радио разговора“

центра за управљање одбраном, генерал-пуковник Михаил Мизинцев. У разговору им се сугерише да за ту „велику“ мисију имају више од 200.000 цивила које могу да употребе као живи штит и то је став усаглашен са руководством Украјине “То је прецизан цитат пресретнутог радио разговора“
Ovi rusi imaju presretnute razgovore
Nasli su bioloske laboratorije, desetine hijada dokumenata
Uzorke,

Etc

Pa sto ne pokazu, zasto samo rekla kazala

Poslednja izmena od moderatora:
Zivim u Vrscu ali kakve to veze ima sa temom? Cerka je do skora zivela u Cikagu gde su prodali kucu i kupili u Lincoln Parku, cerka i zet su obrazovani i u najboljim godinama,zarade prilicno tako da da oni nemaju veze sa nekom sirotinjomsto je ovde nabacio onaj zevzek. Kada sam rekao da sirotinji nije lose mislio sam na bracni par penzionera proteranih iz Zenice tako da imaju samo drzavnu penziju jer u Americi nisu radili ni dana. Njihova su primanja medju najnizim ali su ipak uspeli da kupe jeftin stan i da ga otplacuju sto priznaces i nije tako lose.
upravo zato te i pitah
jer , posto i zivim u Torontu
itekako i znam kakva je situacija sa siromasnima i u americi i u Kanadi.
Cikago i je mi poznat i znam da i postoje delovi gde belac i ne sme ici.
a nasilje i beda , njihovih stanovnika mi je itekako i poznata.
kao sto u Torontu postoji kvartovi gde je i veliki procenat kriminala i ubistava, normalni ljudi i ne kupuju i ne idu u te delove grada.i ako kao posetilac , samo i ides tamo gde i je sredjeno , normalno je da ces i videti
sve u sjaju ali , samo malko van toga , je uzas.
recimo Buffalo grad na slici centra ok , ali , nama , kada i idemo u njihovecentre za kupovinu , skrece nam se paznja da se ne zalazi van , urbanih , centara grada.
mogucnost biti opljackan je , velika.

The material is complemented
11:05 19.03.2022
90
In Ukraine, it was reported that ten humanitarian corridors were agreed on Saturday

Deputy Prime Minister of Ukraine announced that ten humanitarian corridors have been agreed on Saturday​

Refugees from the Kherson region - RIA Novosti, 1920, 03/19/2022

© RIA Novosti / Dmitry Makeev
Go to photo bank
Refugees from the Kherson region. Archive photo
Read ria.ru in
Deputy Prime Minister of Ukraine said that 10 humanitarian corridors for evacuation were agreed on Saturday
RIA News

ono sto se odavno i znalo da je CIA trenirala naciste , ne samo u Ukrajini i drugim drzavama vec i u USA

former CIA officer noted that the training of Ukrainian fighters could also take place on the territory of the United States, at the so-called "Farm" Camp Peary, at a military base for training American intelligence services in Virginia.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back