Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977

Srbija će u nato istog momenta kada udje i u odkb ? znači 2x nikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija će u nato istog momenta kada udje i u odkb ? znači 2x nikad.
nazalost nije,ako hoces mogu ti na privatnu poruku poslati link
Dobro moram da agitujem da se glasa protiv moramo
Tramp o korupciji haha ali dobro , ponizio ga je kao i Vucica u onom kadru
Tako se postavljaju stvari, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi...upravo to rade i Rusi u Ukrajini...Tramp o korupciji haha ali dobro , ponizio ga je kao i Vucica u onom kadru
Pogledajte prilog 1122502
Nije jadan znao ni sta je potpisao![]()
Moras da imas neku parolu .. recimoDobro moram da agitujem da se glasa protiv moramo![]()
Zivim u Vrscu ali kakve to veze ima sa temom? Cerka je do skora zivela u Cikagu gde su prodali kucu i kupili u Lincoln Parku, cerka i zet su obrazovani i u najboljim godinama,zarade prilicno tako da da oni nemaju veze sa nekom sirotinjomsto je ovde nabacio onaj zevzek. Kada sam rekao da sirotinji nije lose mislio sam na bracni par penzionera proteranih iz Zenice tako da imaju samo drzavnu penziju jer u Americi nisu radili ni dana. Njihova su primanja medju najnizim ali su ipak uspeli da kupe jeftin stan i da ga otplacuju sto priznaces i nije tako lose.a samo mi reci gde zivis
a sto se tice , gde tvoja cerka zivi , dodaj mi grad , jer u svakom gradu u americi imas gde je takozvani beli i mnogo sigurniji a i imas , delove grada gde sam vlada bezakonje.
pogledaj Cikago , pogledaj detrojit.
onaj primer o deljenju paketa si i pogresno i uzeo i primenio , jer se radilo , da se pomogne stanovnicima koji su i bili pogodjeni sa poplavama.
Napokon RuAF pocinje da zadaje nokaut udarce,ne treba da se stedi na ovim oruzjima10:04 03/19/2022 (updated: 10:12 03/19/2022)
87996
Russian Armed Forces destroyed an underground missile depot in the Ivano-Frankivsk region
Missile complex "Dagger" destroyed the underground warehouse of the Armed Forces of Ukraine in the Ivano-Frankivsk region
![]()
© RIA Novosti / Alexey Nikolsky
Go to photo bank
Multipurpose fighter MiG-31 with a hypersonic missile "Dagger". Archive photo
Read ria.ru in
MOSCOW, March 19 - RIA Novosti. As part of a special operation in Ukraine, the Russian Armed Forces for the first time used Kinzhal hypersonic missiles, destroying a military warehouse in Ukraine, Major General Igor Konashenkov, spokesman for the Russian Defense Ministry, told reporters on Saturday.
"On March 18, the Kinzhal aviation missile system with hypersonic aeroballistic missiles destroyed a large underground warehouse of missiles and aviation ammunition of Ukrainian troops in the village of Delyatyn, Ivano-Frankivsk region," he said.
ŠonjaTramp o korupciji haha ali dobro , ponizio ga je kao i Vucica u onom kadru
Pogledajte prilog 1122502
Nije jadan znao ni sta je potpisao![]()
Jedino ako je bio agent Stazija, jer je ziveo u Gracu a ne DDRu.1947 u policiji
Znaci da su ga Rusi zaposlili u Stazi (KGB)
Ovi rusi imaju presretnute razgovoreцентра за управљање одбраном, генерал-пуковник Михаил Мизинцев. У разговору им се сугерише да за ту „велику“ мисију имају више од 200.000 цивила које могу да употребе као живи штит и то је став усаглашен са руководством Украјине “То је прецизан цитат пресретнутог радио разговора“
upravo zato te i pitahZivim u Vrscu ali kakve to veze ima sa temom? Cerka je do skora zivela u Cikagu gde su prodali kucu i kupili u Lincoln Parku, cerka i zet su obrazovani i u najboljim godinama,zarade prilicno tako da da oni nemaju veze sa nekom sirotinjomsto je ovde nabacio onaj zevzek. Kada sam rekao da sirotinji nije lose mislio sam na bracni par penzionera proteranih iz Zenice tako da imaju samo drzavnu penziju jer u Americi nisu radili ni dana. Njihova su primanja medju najnizim ali su ipak uspeli da kupe jeftin stan i da ga otplacuju sto priznaces i nije tako lose.
Kakva cia? Nešto si pobrkao...Moras da imas neku parolu .. recimo
Hocemo nato cia IT firme , necemo nato.
Da nisu mozda kgb it firme ?Kakva cia? Nešto si pobrkao...
U Srbiji uopšte nije bilo potrebe za pjesadijom, sve se brzo završilo, a šta je ovo.sta pricas gluposti
u Srbiji nije bilo onoliko kolona
ne vidim nijedan veci protest u Ukrajini
gde su to "citavi gradovi sruseni"
jedina veca steta u gradovima je oko neonacistickog legla i to ce verujem tek biti sravnjeno