Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Russian troops have liquidated 93 Ukrainian and Croatian nazi militants who deserted from Mariupol in civilian clothes, said Colonel-General Mikhail Mizintsev, head of the National Center for Defense Control of the Russian Federation.

Tonight, 93 of them were eliminated, and the locations of the others were determined by the bearers of radio communications. The issue of their destruction is a matter of a short time, "Mizincev said at the briefing.

баш размишљам како је овим усташама дошла главе ћирилична тетоважа. Предлажем за Дарвинову награду.

Banjaluka je bila napuštena od vojske....ostavili ste civile a zakrčili grlo kod Brčkog....izgubili ste 26 % teritorija u dan ipol(više nego Ukrajinci u prvih 7 dana 🤣)...evo pa čitaj kmečanje Srpskih generala i Slobe
https://express.24sata.hr/top-news/nakon-pada-krajine-unistila-nas-je-ustaska-neman-11703
I vi bi ratovali 😎
jedini ste dobili 2 traktorijade prvu od nas srba iz republike srske iz posavine 92 a drugu od vaseg cveca iz sredisnje bosne 93 kmecali ste svetu pred stranim tv kamerama da zaustavi rat pune 4 godine i vi bi ste ratovali svaki put kad ste ratovali sami sa nama srbima mi smo vam ulazili u glavni grad a vi bezali u austriju u haljinama i 1918 i 1945 :hahaha:

Pogledajte prilog 1122432

Američki predsjednik Joe Biden izneo je kineskom predsjedniku Xi Jinpingu u današnjem telefonskom razgovoru "implikacije i posljedice" ako Peking pruži materijalnu potporu Rusiji dok napada ukrajinske gradove i civile, priopćila je Bijela kuća. "Ukrajinska kriza je nešto što ne želimo vidjeti", rekao je Xi američkom predsjedniku, prenijeli su kineski mediji.

Da sigurno je Biden pretio Xi-ju. Sve se bojim. Pa ako bi se Kini uvele sankcije kao Rusiji Amerika bi ostala bez robe siroke potrosnje. Ni cackalica vise ne bi bilo u radnji i to zna cela Amerika i ceo svet.

MOD Rusije garantuje život nacistima koji polože oružje u Mariupolju

garantuje im zagrobni zivot.

"Руске трупе ликвидиралe су 93 украјинска милитанта који су дезертирали из Мариупоља у цивилу, изјавио је генерал-пуковник Михаил Мизинцев, начелник Националног центра за контролу одбране Руске Федерације."

Ovo moze da znaci samo jedno. Uhvaceni i streljani.
One slike svlačenja muskaraca koji izlaze iz Mariupolja ukazuju na to da su Rusi bas zapeli da im ni jedan ne umakne vec da svakoh ubiju.
Operativni podaci govore da svaki pripadnik Azov bataljona ima istetoviran znak
tako smo i mi trebali sa usrasama

Министарство одбране Руске Федерације приказује снимак разарања утврђеног упоришта украјинских националиста

Ракетни удари су изведени у паровима са малих и екстремно малих висина. Поред упоришта, уништена су и камуфлирана оклопна возила.

Kako pobjegli, Ukrajici ratuju sa trupama, gradovi razruseni i bore se u Srbiji nije došlo do te fase, jeste pojedinačnih slučajeva rušenja ali ne da su citavi gradovi srušeni.
sta pricas gluposti
u Srbiji nije bilo onoliko kolona
ne vidim nijedan veci protest u Ukrajini

gde su to "citavi gradovi sruseni"
jedina veca steta u gradovima je oko neonacistickog legla i to ce verujem tek biti sravnjeno

Russian troops have liquidated 93 Ukrainian and Croatian nazi militants who deserted from Mariupol in civilian clothes, said Colonel-General Mikhail Mizintsev, head of the National Center for Defense Control of the Russian Federation.

Tonight, 93 of them were eliminated, and the locations of the others were determined by the bearers of radio communications. The issue of their destruction is a matter of a short time, "Mizincev said at the briefing.
hrvatijanski nacisti gnoje ukrajinsku zemlju mnoge hrvatijanske majke ce biti uvijene u crninu :bravo:

Nema link ali lijepo piše, baca te u ekstazu..

Nakon kalibrisanja kasarne u Nikolaevu preživeli ukrajinski vojnici su zadržali veoma visok moral (šta im se ogleda na licu)
Kažu da bi moglo biti oko 200 mrtvih (izgleda mi malo puno, ali nikad se ne zna)
Fotografije tela naslaganih kao cepanice neću postavljati.

Probably over 200 KIA (KILLED IN ACTION) Ukrainian soldiers in 1 hit

FOKbtqTXwAAZRS1
Polako im Rusi " ruše sneška" i ukrima i zapadu
Ništa od velike pljačke Rusije
Ukri su pripremani decnijama da kao SS Nemčka napadnu Rusiju -Krim nekom blic-krigom i da povuku gro ruskuh snaga na sebe , kako bi ih Nato i jenki napali kao hijene sa svih strana .
Rusi nisu naivni ratuju samo sa 10% kapaciteta jer se gro ruskuh snaga još uvek čuva za odbranu Rusiju u slučaju agresije
Ukri će u ovoj ratnoj igri jenkija ispasti samo kolateralna šteta
Niko još nije pobedio i pokorio Rusiju
To glupi zapad i jenki ne mogu da shvate
Čude me ukrainci
Ali birali su stranu !
Što su izabrali to su i dobili
Neka se spreme i te hijene okolo !!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
i šta sada...rusi svakodnevno rokaju po tvojim vazalima uzimaju teritorije i likvidiraju na punktovima ladyboys u marijopolu u koje si ti uložio tisuće dolars a ti šutiš kao pichka...rusi su izgubili zvanično 500 vojnika a u rusiji podrška raste putinu na 80% a yenki boys plaču za dvadesetak vojnika ubijenih u kabulu i osuđuju političare..a što bi bilo da na dnevnom nivou gube stotine vojnika digli bi revoluciju u USA...ruska vojska može dignuti u kratkom roku milion vojnika a NATO pichice su ukinule vojni rok i mladost im ima iskustvo samo na playstationu...

gotovo...danas u ovom trenutku nije lako azovcima...ali svatko ima jednom svoj izbor i snosi posljedice...

1647673952576.png

In his latest address, Zelensky said that he has awarded commander of Azov Regiment Prokopenko & commander of the 36th Marines Brigade Baranyuk the title "Hero of Ukraine", the highest possible award for a Ukrainian citizen, for their valiant defense of Mariupol. Paulus moment?

Ukri su pripremani decnijama da kao SS Nemčka napadnu Rusiju -Krim nekom blic-krigom i da povuku gro ruskuh snaga na sebe , kako bi ih Nato i jenki napali kao hijene sa svih strana .
Rusi nisu naivni ratuju samo sa 10% kapaciteta jer se gro ruskuh snaga još uvek čuva za odbranu Rusiju u slučaju agresije
Čude me ukrainci
Ali birali su stranu !
Evo šta ceo svet žulja
https://forum.krstarica.com/threads/o-svemu-pomalo-i-zanimljivo.924350/post-44436512

Rusi imaju toliko zaliha gasa , nafte , rude i energenata da ne gase curenje gasa već 40 godina
Sad kad pometu po Ukraini imaće još više
Radio sam u rusiji na cevividima , gde se hladne probe rade sa naftom ne vodom zbog smrzavanja
cevi se pune sa milionima litara sirove nafte i nabija se pod pritisk
Kad sam pitao da napravimo sistem za istakanje nafte i cevi , rusi rekli ispustićemo sve u zemlju :eek:
Kad bude bilo potrebno izvadićemo opet :pljus: :klap:
Radio sam u nekadašnjoj Čekoslovačkoj u Litvinovu bliz Mosta jednoj od najvećih hemiskih industrija , sve nemačka i ruska oprema . ima sistem ( provalio sam ) gde može cela petrohemija da se prebaci u vojne svrhe i proizvodnj za vojsku
Ruse niko ne pobedi i ne opljačka , to jednostavno je nemoguća misija
Jenki i ukri pobedj u vido igricama , twiteri i fejsu , a rusi u reali !

Poslednja izmena:
Nisam samo na TV video, cerka mi je u Americi i idem tamo svake godine, dobro znam kako zive siromasni u Americi, mnogo bolje nego siromasni u Rusiji ili sovjetiji.
a samo mi reci gde zivis
a sto se tice , gde tvoja cerka zivi , dodaj mi grad , jer u svakom gradu u americi imas gde je takozvani beli i mnogo sigurniji a i imas , delove grada gde sam vlada bezakonje.
pogledaj Cikago , pogledaj detrojit.
onaj primer o deljenju paketa si i pogresno i uzeo i primenio , jer se radilo , da se pomogne stanovnicima koji su i bili pogodjeni sa poplavama.

Čude me ukrainci
Ali birali su stranu !
Nisu birali Ukrajinci, kao što ne biramo ni mi u Hrvatskoj, nego su njihove elite izdale državne interese radi svog osobnog probitka. Plenković je nabolji primjerak Kvislinga. Potres u ZG i na Baniji nisu dobili ni 1% njegova angažmana dok za Ukrajinu "gine" jer mu osigurava sinekuru negdje kad ovdje bude spaljena zemlja od pljački njegovih ministara i ostalih HDZ-ovaca. U Ukrajini je to, s obzirom na njenu površinu i brojnost, samo izraženje, više krokodila u bari.

Amerika traži od Turske da pošalje s-400 u Ukrajinu a zauzvrat će dobiti verovatno patriot ili nastavak oko isporuke aviona.

No, ameri baš izbegavaju da pošalju svoj patriot u Ukrajinu, znaju da je izuzetno loš PVO i da će biti uništeni čim budu aktivirani a to je loša reklama i posle niko neće da ih kupi.

No, u ameri ne znaju da turski s-400 ne deluje na ruske vazdušne snage, svaki izvozni s-400 ima falinku da odbije poslušnost da gadja ruske vazdušne snage 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back