veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Tako je ?
I na kraju svega, Hrvati imaju spaljenu zemlju Krajinu, a mi plodnu Posavinu bez Hrvata

Ja sam to izmislio....
Niko nije ni sumnjao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je ?
Ja sam to izmislio....
Pa oni su videli ogromno proterivanje Albanaca sa Kosova... Pre toga opsada Sarajeva i zlocini po Bosni koji su prosli gotovo nekaznjeno...Zato su zeleli da nas zaustave.... I da je sve to preuvelicano, svakako je toga bilo, a nasa omladina ne zna nista o tome...
A nije ti palo napamet da su Šiptari sami izrežirali to proterivanje da bi izazvali reakciju zapada? Šta je bilo sa proterivanjem 100+ hiljada Sraba sa Kosova u toku i posle Nato okupacije? A proterivanje Srba iz Krajine, Sarajeva...? Da li je neko kažnjen za zločine nad Srbima u Hrvatskoj i bivšoj BiH?
Loro Piana jakna od 12.000 evra. Verovatno je samo jednom nosi i baci.
![]()
Вожд се разбацује а сиротиње има званично 16 милиона становника у РФ. Баш љигаво!Pa nije ti Putin kriv što ti nemaš ni za perjanu u sekend hendu.
Sto je napisao Dzordz Orvel u Zivotinjskoj Farmi .... svi smo jednaki, ali su neki jednakiji od drugihA nije ti palo napamet da su Šiptari sami izrežirali to proterivanje da bi izazvali reakciju zapada? Šta je bilo sa proterivanjem 100+ hiljada Sraba sa Kosova u toku i posle Nato okupacije? A proterivanje Srba iz Krajine, Sarajeva...? Da li je neko kažnjen za zločine nad Srbima u Hrvatskoj i bivšoj BiH?
Gdje se nestali oni skoro kotlići od prije 15 dana?Иста слика, у нешто већој резолуцији:
![]()
Хвала на овоме.
U Americi imas 50 miliona sirotinjeВожд се разбацује а сиротиње има званично 16 милиона становника у РФ. Баш љигаво!
Вожд се разбацује а сиротиње има званично 16 милиона становника у РФ. Баш љигаво!
Ma kakvi, samo tako pišeš, izgledaš, pričaš i sediš na srpskom forumu iz kompleksa![]()
Pa nije ti Putin kriv što ti nemaš ni za perjanu u sekend hendu.
Naravno da je proustaški nastrojeni Hrvat. Omakne mu se po neka reč neuobičajena među Srbima u Srbiji. Ne shvatam potrebu za lažnim predstavljanjem, osim ako nije , što bi rekla moja pokojna baba, "bolestan u glavu". A očito jeste.
To se radi na sledeci nacin...Udjes u samo jedno selo i odradis posao..onda se to procuje veoma brzo, cela oblast pakuje kofere i polako odlazi.... To lako bude i stotinak hiljada ljudi..Mozda se tu organisuje i nesto dodatno sto ti kazes da se napravi veca katastrofa, ali....A nije ti palo napamet da su Šiptari sami izrežirali to proterivanje da bi izazvali reakciju zapada? Šta je bilo sa proterivanjem 100+ hiljada Sraba sa Kosova u toku i posle Nato okupacije? A proterivanje Srba iz Krajine, Sarajeva...? Da li je neko kažnjen za zločine nad Srbima u Hrvatskoj i bivšoj BiH?
To se radi na sledeci nacin...Udjes u samo jedno selo i odradis posao..onda se to procuje veoma brzo, cela oblast pakuje kofere i polako odlazi.... To lako bude i stotinak hiljada ljudi..Mozda se tu organisuje i nesto dodatno sto ti kazes da se napravi veca katastrofa, ali....
Sto se tice zlocina nad Srbima, verovatno da smo oznaceni kao agresori, a svet nije dosao do tog nivo razvitka da i one koje smatra agresorima u nekim procesima svrsta u zrtve...
Разлог је свирепост бошњачких злочинаца, свирепост и подмуклост.Ne, pricam o najvise ubijenih civila... Ubedljivo najvise ubijenih civila su Bosnjaci...
A naravno i ratnih zarobljenika vezanih ruku.. Kao sto je najvise silovanih zena Bosnjakinja...Ubijene dece takodje...
Sto se tice propagande zapadne drzave su obicna nula za nas...Nasi mediji su ubedljivo najgori...Da, tako to funkcioniše u zapadnoj propagandi kada se traži izgovor za intervenciju, slažem se...
А светосавље је секта?Mozda je mislio na svetosavlje...
Sto se tice propagande zapadne drzave su obicna nula za nas...Nasi mediji su ubedljivo najgori...
To je zato sto su nasi toliko dobri ljudi da ih sve lako pogadja i onda ne mogu da se suzdrze kada isteruju pravdu...Jednostavno ne trpimo nepravdu i zlo...Исто им се догодило у Фочи 1942-е, због свирепости над српском нејачи
полудели осветници су прекардашили сваку меру у броју убијених.
Sto se tice propagande zapadne drzave su obicna nula za nas...Nasi mediji su ubedljivo najgori...
To je zato sto su nasi toliko dobri ljudi da ih sve lako pogadja i onda ne mogu da se suzdrze kada isteruju pravdu...Jednostavno ne trpimo nepravdu i zlo...