Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Молимо колеге да утичу да нам се јави истакнути колега "Комшија", чисто да знамо његово здравствено стање, осим ако није отишао у Москву да са оним силним противницима Путина ургира за његову смену....коју би поред њега, његових истомишљеника и сав "слободарски" свет пожелео !?

Ako se ne javi, znamo tačno kakvo mu je zdravstveno stanje :mrgreen:

ovi se rokaju ko u WWII.....

gledam neki lik sa zapada dosao da brani ukrajinu

1. minut videa Poceo lik da place

2.minut videa Rusi nam srokali bazu

3. minut u avionu za let kuci

Minut četvrti, avion za kući pao u polje kukuruza...

Evo ja ću da ti objasnim. Modus operandi Zapada je do sada bio kažnjavanje neposlušnih vojnim udarima. Rusija se po njihovim merilima kvalifikuje kao neposlušna samo tako, ali njoj ne mogu ništa. Dakle, promena je očigledna i ide na štetu Zapada, koji trenutno puno reži a još više beži.
Pa eto uveli su im sankcije koje i njima stete, a napad na rusiju bi znacio veliki rat i zato to ne rade...Naravno da ne bi napali ni Kinu ako napadne Tajvan, pa i na Iran ne bi izbrsili invaziju verovatno, mozda i na neke jos manje zemlje..Samo sankcije....Ne znam zasto mislis da nece samo na Rusiju?

Молимо колеге да утичу да нам се јави истакнути колега "Комшија", чисто да знамо његово здравствено стање, осим ако није отишао у Москву да са оним силним противницима Путина ургира за његову смену....коју би поред њега, његових истомишљеника и сав "слободарски" свет пожелео !?
Отекле му руке од аплаудирања, са'ће он

Pa eto uveli su im sankcije koje i njima stete, a napad na rusiju bi znacio veliki rat i zato to ne rade...Naravno da ne bi napali ni Kinu ako napadne Tajvan, pa i na Iran ne bi izbrsili invaziju verovatno, mozda i na neke jos manje zemlje..Samo sankcije....Ne znam zasto mislis da nece samo na Rusiju?

Kao što rekoh, režanje i bežanje :kafa: Mada si u pravu sa neke strane, Zapad je do sada pobegao sa svakog mesta gde je poželeo da se igra rata, to se nije promenilo...

veliki plus za rusiju što reklamira čečene...očekujem bar 200 000 musliman dobrovoljaca na strani rusa...ne bi me čudili ni oni iz potaracanog mosula i raqe...tko to može platiti rokati nemilice uz svu silnu vatrenu podršku i slaviti allaha...mogu zamislit kako sarmat ide na pentagon a operator viče ALAH AL AKBAAAAAAAR......NEPROCJENJIVO ZA NAPAĆENE MUSLIMANE.

veliki plus za rusiju što reklamira čečene...očekujem bar 200 000 musliman dobrovoljaca na strani rusa...ne bi me čudili ni oni iz potaracanog mosula i raqe...tko to može platiti rokati nemilice uz svu silnu vatrenu podršku i slabiti allaha...mogu zamislit kako sarmat ide na pentagon a operator viče ALAH AL AKBAAAAAAAR......NEPROCJENJIVO ZA NAPAĆENE MUSLIMANE.

Čečeni su još u PSR bili elitne udarne jedinice u ruskoj armiji. Prema njihovim rečima, borili su se za Velikog Belog Cara.

ja čuo da otišo u rusiju da se pridruži čečenima...reko da samo može u ruskoj vojsci slaviti alaha a da ga ne zovu islamistom.
e

bilo je ovde o poziciji transnistrija i kada je se odvojila , koji su bili razlozi i otkuda da je tamo ruska vojska

evo , normalno i je na engleskom jeziku ali svako i moze da razume da su se odvojili mnogo ranije i pre raspada SSSR kai da je Vojna jedinica , po raspadu SSSR i presla u nadleznosti ruske vojske.
takodje se i moze videti da su to kao mirovne snage posle napada moldove .

Transnistria, 60 percent of whose inhabitants are Russians and Ukrainians, sought to secede from Moldova even before the collapse of the USSR , fearing that on the wave of nationalism this republic would join Romania . In 1992, after Chisinau 's failed attempt to solve the problem by force, the Transnistrian Republic became virtually a territory beyond its control. Transnistria is home to the Operational Group of Russian Forces (OGRF), the successor to the 14th Combined Arms Army, which was transferred under Russian jurisdiction after the collapse of the USSR . Its main tasks are a peacekeeping mission and the protection of ammunition depots.

Илуструјем, спином на спин.
Печат преноси некаквог новинара Фахрудина који цитира Ајхмана, на приватној телевизији, и позива на убиство руске деце.
А ти додајеш да је у питању бивши украјински посланик што би требало да сугерише да је Украјина нацистичка држава која жели истребљење Руса.
Да си рецимо додао информацију да укр*наци коалиција није прешла цензус на задњим изборима у Украјини ја не бих послао снимак нашег бившег посланика.
До сада је јасно да наш несрећни бивши посланик није позитиван лик али да нациста сигурно није иако глупо парафразира једно нацистичко наређење.
Дакле само сам илустровао како је твој спин глуп.
Иначе са становишта медијске манипулације најбоље је лагање и обмањивање истином, када се дају само делови тачних информација, а не цела истинита слика, што си ти вешто урадио.
Дакле бацао си опсенарске перлице и огледалца пред индијанце.
Врло прорачуна акција са твоје стране усмерена ка наивним конзументима која за резултат има подљудску жеђ за крвљу и разарањем.
Можда си и ти само конзумент малигних полуинформација.
Ево да опет илуструјем.
Овога пута није спин него глупост.
Pogledajte prilog 1122117
Не ради се о спину, ради се о чињеници. Дође неки Авганац и он је украјински патриота и родољуб, који ће да убија руску децу, дакле Русе. Он треба да буде мерило патриотизма и да трује украјинску јавност, а прва је генерација рођена у Украјини, док милиони Руса који тамо живе не воле Украјину?

Није битан "Печат", читао сам руске изворе, а и украјинске. Није то некакав новинар Фахрудин, и није битно што је бивши посланик, већ што ради на телевизији чији је власник градоначелник Лавова, дакле човек који је на власти који је рехабилитовао нацисте. Да не понављам оно што сам написао за њега, верујем да си прочитао, мада има ту још много тога.

Опет се поставља питање шта је држава, шта је народ, како се људи идентификују према држави. Је ли Украјина украјински народ или је Украјина Зеленски? Да ли Зеленски представља украјински народ, невезано од тога како је изабран?

Нити сам мислио, нити то може тако да се чита из онога што сам писао, па је питање зашто си ти тако читао, али да будем јасан - не мислим да је међу Украјинцима нацистичка идеологија доминантна, напротив. А то каква је Украјина држава - јадна и несрећна, у суштини. Кокетирања с нацизмом итекако има, рехабилитује се, покварено провлачи и трују се људи. Нису у питању укр-наци партије или коалиције како ти кажеш, него људи који то кукавичје јаје подмећу на различитим нивоима не само политичког, већ и јавног живота. Они, дакле, трују сопствене грађане.

Што се тиче нашег бившег посланика, нема непосредно везе с овом темом и не бих о његовом лику и делу, мада нисам сигуран да је ту нешто са сигурношћу јасно.

Дакле, ми не можемо увек бити сигурни да ли је нешто тачно, некад време покаже, али имам контакте с људима и у Русији и у Украјини, говорим језик.

Чуди ме да имаш такве утиске. Пре свега, нисам од оних који навијају и нисам уопште срећан што се ово дешава, напротив. Страдање људи је увек тужно и већ сам писао о томе на неким другим темама. Сем тога, лично имам неке другове у Украјини и чуо сам се с некима, али не бих даље о томе, између осталог и због овога што си написао.

Da. Ali sada sam procitao da su Nemci ti koji su je izgradili.

Neko je prethodno zakacio sliku u stavljao to kao dokaz ruske rafinjenosti i znanja. Sto je glupost jer su to napravili Nemci
To je isto kao kada bi ti kupio ferrai i onda se slikao s tim i predstavljao kao tvoj remek delo.
Зашто Немци не направише себи једну, већ су морали да украду ову руску?
То ти је као кад ти продам ферарија за масне паре и после ти га украдем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back