Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tамо негде....1987/88. читао ја у "Вечерњим новостима" да се у УСА лечи неких пар милиона људи од анксиозности и да је њихов примарни страх......страх од Руса !! :) :) Не атомске бомбе или трећег светског рата.....него баш је писало "од Руса" ! :)
Амерички генерал Џорџ Патон је 1945, пратио дејства Срвене Армије у борбама за Берлин.
То, што је написао у својим извештајима улуло је страх Американцима од руског војника трајно и неповратно.
Рус се тешко покрене, али, кад се покрене- свети се.
До краја.

Мени је и даље невероватно да је председник Путин у обраћању нацији цитирао део из филма Брат 2

В чем сила брат?
В чём сила американец? Сила в правде.
У кого правда - тот и сильнее.

Невероватно какав човек , Бог је послао

https://www.pecat.co.rs/2022/03/ves...kvS0qTisVhsaZNzNwFP-AiBHjKtE3qOkqnPdo2XY6L5G4
Дакле, Држава која ово толерише и то годинама, и не треба да постоји.
Истина је да имам 48 година и да сам много тога видео у животу и доживео. Нарочито кроз ратове. Знам ко су и шта су српски непријатељи али ми ум увек одбија да поверује у оно што очима гледам. А то је да постоје овакви људи и овакви ставови.

Вот скажи мне, американец, в чём сила? Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда — тот и сильней. Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего, ты сильней стал? Нет — не стал! Потому что правды за тобой нет! А тот, кого обманул, за ним правда. Значит, он сильней. Да?

Ма, они знају какав је Рус, кад му досади прича...

А руским држављанима су на Балтику одузимали држављанства , понижавали их , дискриминисали , убијали и затварали ..дошао је крај томе , Русија ће да заштити свој народ по сваку цену .

УКРОПИ ПОТПУНО РАЗБИЈЕНИ У БУЧИ! ПОСЛЕ ВИШЕДНЕВНИХ БОРБИ РУСИ СЛОМИЛИ УКРОПЕ И УЗЕЛИ БУЧУ!!!

Јединице ВДВ улазе у Бучу (NW прилаз Кијеву), 15.03.2022.

Код ове цркве су пре неки дан били укропи и сахрањивали своје мртве у масовној гробници.

Pogledajte prilog 1120663
Po koji put za redom je uzimaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back