Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
00000iim.png

moje licno misljenje je da se onaj amerikanac koji i je avgusta prosle godine setao Odesom sa Ruskom majicom
da , jedva ceka da opet poseti svoje -prijatele- koji su se pozdravljali sa njim , uvrcuci mu ruke , od radosti ga bacali na pod i davali mu ljubazne cuske.
verujem da sada , normalno ako ima internet i ruske informacije ,
da, ce uskoro i posetiti ODESU

Он није био Американац , он је Белорус , Рус који је живео у Америци

Snage LNR-a su ušle u Rubežnoje. Sva je prilika da će biti oslobođeno do jutra.
Zadnja karta gdje se vidi par izdvojenih područja koja još nisu očišćena.
https://pbs.twimg.com/media/FN6B-0dWQAMGQYF?format=jpg&name=large
Za one koji ne znaju, riječ je o široj aglomeraciji koja obuhvaća još Sjeverodonjeck i Lisičansk. Posljednje područje unutar LNR koje nije pod njihovim nadzorom.

Смеју им се Руси..видели у пољским продавницама натпис да ће сваки Украјинац после касе бити претресен..
Неки Руси тврде да то Украјина потиче од глагола -украсть

Znači Rusija je trebala po tebi da ćuti na ubijanje civila punih osam godina?

Ćutiš za bio labaratorije?

Ćutiš što nacisti vode Ukrajinu?

Ne znam kako te nije sramota da pišeš ovde i podržavaš zapad umesto Rusiju.

Ne znam kako te nije sramota da pišeš ovde i pišaš na žrtve iz 1999 godine, to ti je isti zapad koji danas napada Rusiju, isto kao što je napadao Srbiju.

Ne znam kako te nije sramota ujutru kad ustaneš a znaš da si izdajnik i umesto da se osvestiš i predješ na strani dobra, ti se i dalje držiš na strani zla.

Rusija je opravdano ušla u Ukrajinu i tačka!

AKCiJA RUSIJE JE OPRAVDANA!!!:rtfm:
Оправдана и нужна.

Ubise li Rusi ijednog Ukrajinca??...po ovim hrvatskim njuskama na forumu, samo Rusi ginu...
Влажни усташки снови.

Baš je to lepo, samo ne previše tačno. EU tone sve dublje, istok se eve više izdiže. EU se rastura, otišli Britanci, EU nema armiju, videli smo kako im starinski ogroman dron zamokrava teritoriju tri države bez ikakve reakcije. Videli smo i kako se NATO raspada, pobegli iz Avganistana, Turska im više i nije član.
A depresivi... videćem ostanje po EU sad kad budu uveli par/nepar za gorivo.

Da ali vi Putinovci idete u Bec, Minhen, Kanadu i Australiju. Jos ne videh da emigrirate u Volgograd. Sta mislis koliko cete tek volje da imate za tim nakon ovoliko batina Rusiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back