Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
дан 20
Поприличан број твитер налога суспендован углавном од људи који преносе вијести са руске или проруске стране.
Драго ми је да су се све те друштвене мреже напокон оголиле и показале своје право лице.
Заправо показали су и раније тако што су блокирали актуелног америчког предсједника Трампа.
Тада је већ постало јасно како то иде.ЈЕДНОУМЉЕ је у моди код ИМПЕРИЈЕ ЛАЖИ.
Иначе на терену све иде у правцу да ће улични фајт постати нормала, накупило се нових свјежих снага а Украјинци су већ на измаку снага.
Дакле три града Кијев, Харков и Маријупољ биће уличног крљања плус источни фронт Славјанск и Северодоњецк су градови који одлучују и ломе украјинску одбрану.Када они падну на истоку рачунајте да ће их тјерати до Дњепра без проблема.Остаје Павлоград који ће се наћи у неповољној ситуацији да га нападају из три правца.Биће занимљиво гледати како ће се на терену одвијати ситуација, практично се чује како пуцкета украјинска одбрана...само је питање дана гдје ће и када пукнути.

Poslednja izmena:
Rusi su u stvari Vikinzi, al dobro sad...

More bit bidne da Rusi imaju taj bes prema "uređenoj" Europi, ali dosta često se kod Europe javi taj poriv da idu istočno i...hm..."urede" Rusiju... :hahaha:

Zajeban odnos.

Da, i Europa se ponekad zaleti na istok, to je vječno rivalstvo istoka i zapada...

A i Europa je daleko od Imperije.

USA je Imperija koju si odabrao.

Ne volim ja Ameriku, to je lažna imperija, nema temelje, to je samo biznis, meni oni djeluju kao neodgojeno europsko dijete koje je previše naraslo pa je postalo nasilno...

Lazanskog je ubila CIA

Ubili su ga amerikanci zato sto je aktivno radio i to uspesno na naoruzavanju srpske vojske ruskim oruzjem.

Upravo tako nesto CIA ili njoj podcinjeni delovi tzv domacih sluzbi...

Mi u zadnjih nekoliko godina imamo cudne smrti srpskih Ambasadora i vojnih atasea:

1)
Srpski Vojni atase pri NATO-u se navodno samoubio skokom na parkingu jel bese u Amsetrdamu ili Briselu...i vrlo brzo je bio kremiran prakticno vec sledeceg dana...sto je vrlo cudno...

2)
Gotovo citavo osoblje Ambasade eliminisano u postratnoj tj trenutno anarhicnoj Libiji...
Prvo ona nesretna zena koju su kidnapovali dzihadisti a onda kao bombama popeglali Amerikanci...
A potom i Ambasador Potezica misteriozno stradao u saobracajci....

3)
Lazanski u Beogradu kao preminu iznenada...u noci... i to kao aktuelni Ambasador Srbije u MOSKVI...

4)
Ambasador Srbije u Portugalu...misteriozno dal skocio il se okliznuo sa litice...ko ce ga znati...
Inace i Portugal je simbolicki bitna zemlja (Lisabonski ugovor, prorocanstvo iz Fatima itd)

....

Украјинске снаге су гађале рудник „Скочински“ у Доњецку, услед чега је 294 рудара остало под земљом, саопштило је Министарство за угаљ и енергетику Доњецке Народне Републике.

Ne volim ja Ameriku, to je lažna imperija, nema temelje, to je samo biznis, meni oni djeluju kao neodgojeno europsko dijete koje je previše naraslo pa je postalo nasilno...

Voleo je ti ne voleo, Hrvatska je deo te priče i deklarativno i faktički.

Oni nam ovde kroje kapu, i čitavoj Evropi, a bogami i svetu još uvek.

Svi mi, kako vi kažete "u konačnici" igramo kako oni sviraju.

Dovoljno je pogledati ovaj rat, ko gubi, a ko dobija (na na frontu, nego od situacije uopšte) i sve je jasno.

Ovo je laz... Kao ona laz da se Cajkovski nece izvoditi... Od te lazi recimo ostaje istina da niko to ne zeli, a da milioni ljudi jos vise preziru zapad...Propagandna masinerija mrzitelja sveta i teoreticara zavere sada jos ubrzanije melje, jer oni svoje lazi nikada nisu smatrali grehom ... Nasi mediji su ubedljivo najgori u Evropi, ruski su veoma slicni....
sta je laz, da ruski sef dirigent od drugog dana rata
ne sme da diriguje u minhenskoj filharmoniji
i da je proteran,
ili je laz da je ana netrebko takodje oterana,
i da su joj otkazani svi koncerti na zapadu,
ili to, da minhenska bolnica nece da leci ruse,
ili to, da ruski sportisti ne smeju da ucestvuju na takmicenjima

Ili ste beznačajni, to bi isto moglo biti :kafa:
Kad Rusi vrate Ukrajinu u svoju orbitu
Rusija izbija na 300km od Srbije i bojiste se seli na ex ju prostor plus Bugarska koja je jako klimava NATO zemlja kao i CG ,to su zemlje kandidati da prvi izadju iz Nato.Bugari imaju posebne odnose sa Rusima Rusija je stvorila veliku Bugarsku oduzmajuci i neke srpske teritorije koje su usle u sastav Bugarske .
Nisu stavili Bugarsku na listu neprijateljskih zemalja iako je u NATO .bugarska ce lako da padne
Drugi vazan front ce biti balticke republike gde znacajan dio populacije cine Rusi

Upravo tako nesto CIA ili njoj podcinjeni delovi tzv domacih sluzbi...

Mi u zadnjih nekoliko godina imamo cudne smrti srpskih Ambasadora i vojnih atasea:

1)
Srpski Vojni atase pri NATO-u se navodno samoubio skokom na parkingu jel bese u Amsetrdamu ili Briselu...i vrlo brzo je bio kremiran prakticno vec sledeceg dana...sto je vrlo cudno...

2)
Gotovo citavo osoblje Ambasade eliminisano u postratnoj tj trenutno anarhicnoj Libiji...
Prvo ona nesretna zena koju su kidnapovali dzihadisti a onda kao bombama popeglali Amerikanci...
A potom i Ambasador Potezica misteriozno stradao u saobracajci....

3)
Lazanski u Beogradu kao preminu iznenada...u noci... i to kao aktuelni Ambasador Srbije u MOSKVI...

4)
Ambasador Srbije u Portugalu...misteriozno dal skocio il se okliznuo sa litice...ko ce ga znati...
Inace i Portugal je simbolicki bitna zemlja (Lisabonski ugovor, prorocanstvo iz Fatima itd)

....
a da ne zaboravimo i amfilohija i ostale pravoslavne svestenike,
sve ih pojela korona,...koja je zbog toga i izmisljena

Свеже информације из Министарства одбране Русије
🔺Трупе ДНР, настављајући офанзиву, пробиле су одбрану украјинских националиста, заузеле Пантелејмоновку, отишле на Верхнеторецки - Новоселовка-2
🔺На војном аеродрому код Краматорска уништена су три хангара са четири украјинска јуришна авиона Су-25 и шест хеликоптера
🔺Сви противтенковски системи Јавелин и друго страно оружје заробљено од стране Оружаних снага Русије предају се народној милицији ЛНР и ДНР
🔺Оружане снаге Русије обориле су за дан 16 ваздушних циљева у Украјини, укључујући шест дронова Баирактар
т.ме/РВвоенкор

Нешто размишљам.......како је овај политички запад и нато пакт глуп !! Човече....они сад имају прилику док су Руси у блату до колена у Украјини, да масовно наоружају екс ју жгадију, хијене и стрвољ од хрвата, потурица, шиптара, *********а, Бугара, Албанаца и да их масовно гурну у напад на нас Србе који смо одавно са главом на пању и без икакве војске и оружја а опет то не чине. Ја не знам шта чекају. Јер ако Рус узме Украјину, биће им касно да тада крећу на нас. Имаћемо помоћ Њима је сад прави час али они то или не виде или нешто чекају.
Зашто би итко нападао Србију?

То се зове судар реалитета. Доста Срба има у глави изграђен менталитет жртве белосветске уроте.

Сада када је Русија заглавила у крвавом сукобу, осећају се изложени и остављени, очекују батине сваки час јер нема великог брата.
Како батине изостају, мисле да са светом нешто није у реду.

Imislili su koronu da bi ubili i glumca Nesu, Balasevica, Tozovca... Stvarno nebulozno.
laz se najbolje prodaje
kad se upakuje sa malo istine,
to je stara doktrina zapada,
zabole njih sto ce balasevic i tozovac umreti,
bitno je da se oni ciljano rese konkretnih osoba,
i zemljotresi su prirodna pojava,
zato i je najlakse stvoriti vestacke po zelji,
pa se ti sad misli koji je koji

Voleo je ti ne voleo, Hrvatska je deo te priče i deklarativno i faktički.

Oni nam ovde kroje kapu, i čitavoj Evropi, a bogami i svetu još uvek.

Svi mi, kako vi kažete "u konačnici" igramo kako oni sviraju.

Dovoljno je pogledati ovaj rat, ko gubi, a ko dobija (na na frontu, nego od situacije uopšte) i sve je jasno.

Da, kroji nam svima sudbinu, jer smo glupi, i pri tome uopće ne mislim na nas boraniju, nego na Europu i Rusiju, davno sam pisao o tome da je osovina Pariz - Berlin - Moskva najjača na svijetu, nema uopće ništa usporedivo s tim trenutno na planeti, nažalost, ta osovina nikad neće biti ostvarena, što zbog povijesnog rivalstva, što zbog pojedinačnih sitnih interesa europskih kokošara, što zbog uplitanja stranih sila, što zbog ruskog korumpiranog vodstva koje jednostavno ne može prepustiti svoju zemlju zapadnom političkom uređenju, ono, puno je to prepreka, a nakon ovog rata biti će ih još i više, praktički nepremostivih...

A stvari su mogle otići u drugom smjeru nakon spuštanja željezne zavjese...

Sad se zapravo u najboljem mogućem slučaju može očekivati nova željezna zavjesa i novi hladni rat, to je u najboljem slučaju, i molim boga da ta zavjesa padne što istočnije od Hrvatske, a pesimističniji scenariji su jednostavno apokaliptični :roll:

Nije jer kod nas nije kažnjiv verbalni delikt, dozvoljena je sloboda govora i mišljenja, što izgleda nije u EU jer tamo nisu spremni da slušaju (vlasti ali i mediji) drugačije mišljenje. Do duše, Dejan Lučić je lik koji je dobrano prolupao.

Pa ne govorim ja o verbalnom deliktu, nego o ratovanju srpskih državljana u stranim ratovima, ja mislim da je to kazneno djelo po srpskim zakonima?

FN3dufVXEAIypPf.jpeg

Stanje na frontu, dan 20.

Kad Rusi vrate Ukrajinu u svoju orbitu
Rusija izbija na 300km od Srbije i bojiste se seli na ex ju prostor plus Bugarska koja je jako klimava NATO zemlja kao i CG ,to su zemlje kandidati da prvi izadju iz Nato.Bugari imaju posebne odnose sa Rusima Rusija je stvorila veliku Bugarsku oduzmajuci i neke srpske teritorije koje su usle u sastav Bugarske .
Nisu stavili Bugarsku na listu neprijateljskih zemalja iako je u NATO .bugarska ce lako da padne
Drugi vazan front ce biti balticke republike gde znacajan dio populacije cine Rusi

Jesi se spremio? Očistio podrum, napunio ormare konzervama i rižom?

Зашто би итко нападао Србију?

То се зове судар реалитета. Доста Срба има у глави изграђен менталитет жртве белосветске уроте.

Сада када је Русија заглавила у крвавом сукобу, осећају се изложени и остављени, очекују батине сваки час јер нема великог брата.
Како батине изостају, мисле да са светом нешто није у реду.
nisu samo srbi ti koji vide neku urotu,
a niti iko vidi urotu samo protiv srba,
to su vase teorije zavere
a zasto bi neko napadao srbe,...
pa ja ocekujem u nekoj blizoj buducnost
da neko smisli pricu kako srbi u stvari
nikad u istoriji ni nisu bili napadnuti od zapada,
eto toliko smisla ima i ovo tvoje pitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back