Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4Civnq80K2IAEdU8rn6Mdy.jpg

https://www.lessentiel.lu/fr/story/...agressee-au-couteau-a-luxembourg-221243615300

Ruskinja napadnuta i pretucena u Luksemburgu.
Evo sta je prouzrokovao Putin. Bacio je veliku mrznju na Ruse

Da, zanimljiva analiza ali fer je reci da Rusija ima ogromnu nadmoc u tehnici i vatrenoj moci.

Ipak nista im to ne vredi, jer ce rat da izgube, u konacnom ishodu, Ukrajina ce biti materijalno i u ljudskom potencijalu razorena ali slobodna, a Ruski agresor porazen

Ali najvaznije

Rusija ce biti vojno ponizena i ekonomski iscrpljena.

Anglosfera je postigla maestralan velemajstorski uspeh, bacila je mamac a Putin je zagrizo ko som na bucku

Ili kako su to govorili mudri Rimljani

Divide at impera

Bez sopstvenih zrtava, Anglosaksonci ce vojno poraziti Rusiju, kao i 1917e

Doduse, 1917e je bilo zrtava, ubijeni su Aleksej, Olga, Tatjana, Marija i Anastasija Romanov, praunucad najmocnije vladarke najveceg carstva svih vremena, Kraljice Viktorije

Par stotina Amerikanaca ti je ubijeno samo u Javorov bazi kod Lavova u nedelju z:D

Bice jos ako Bog da mrtvih nacista americkih na buljuke z:D

Par stotina Amerikanaca ti je ubijeno samo u Javorov bazi kod Lavova u nedelju z:D

Bice jos ako Bog da mrtvih nacista americkih na buljuke z:D
Ma jok, psi rata su skart roba.

Elem, kad ces kod Putina, eno zove dobrovoljce, svi rusofili koji imaju muda, idu

Samo male cavice ne idu. Ti ne smes da ides, jel da? Uplasio si se? To je ok. Znamo da za bolje i nisi.

Ionako je Putin rekao da su Srbi druge vere od Rusa, kao sto i mi kazemo, da Srbi i Rusi nisu isto, kao ni vera nasih pradedova sto nije bila ista

PUKOTINA U ŽELJEZNOJ ZAVJESI​

Kako je McDonald's promijenio Rusiju ili kako je McDonald's donio i odnio nadu sa sobom​

Dolazak McDonaldsa u Moskvu prije 32 godine nije bio samo Big Mac i pomfrit, primjetila je Darra Goldstein, profesorica emeritus ruskog jezika na Williams koledžu. Bio je to najistaknutiji primjer "glasnosti”, pokušaja predsjednika Sovjetskog Saveza Mihaila Gorbačova da otvori svoju zemlju u raspadanju za međunarodne odnose.​

R.I.
PODIJELI
72ecc0c07e7c8a303998ddbcf8013ff1.jpg

https://stav.ba/vijest/kako-je-mcdo...je-mcdonalds-donio-i-odnio-nadu-sa-sobom/8170

A sve je bilo krenulo nekim drugim tokom pre 30 godina

Ma jok, psi rata su skart roba.

Elem, kad ces kod Putina, eno zove dobrovoljce, svi rusofili koji imaju muda, idu

Samo male cavice ne idu. Ti ne smes da ides, jel da? Uplasio si se? To je ok. Znamo da za bolje i nisi.

Ionako je Putin rekao da su Srbi druge vere od Rusa, kao sto i mi kazemo, da Srbi i Rusi nisu isto, kao ni vera nasih pradedova sto nije bila ista

Meni je za sada dok ruska cizma ne stigne na granicu Srbije, glavnokomandujuci nasih snaga, Vladimir Putin dao zadatak da bambusam tebe i tebi slicne NATO janicare po forumu, da delujem suberzivno u dubini neprijateljske teritorije i da spremam srpski narod za oslobodjenje od NATO okupacije.

A kad stignu glavnina nasih snaga na granicu Srbije, onda cemo zajedno i mi Srbi i Rusi da trebimo NATO korov , i da oslobadjamo Srbiju zajedno.

ZIVELA RUSIJA! ZIVELA SRBIJA ! SMRT NATO PAKTU!

PUKOTINA U ŽELJEZNOJ ZAVJESI​

Kako je McDonald's promijenio Rusiju ili kako je McDonald's donio i odnio nadu sa sobom​

Dolazak McDonaldsa u Moskvu prije 32 godine nije bio samo Big Mac i pomfrit, primjetila je Darra Goldstein, profesorica emeritus ruskog jezika na Williams koledžu. Bio je to najistaknutiji primjer "glasnosti”, pokušaja predsjednika Sovjetskog Saveza Mihaila Gorbačova da otvori svoju zemlju u raspadanju za međunarodne odnose.​

R.I.
PODIJELI
72ecc0c07e7c8a303998ddbcf8013ff1.jpg

https://stav.ba/vijest/kako-je-mcdo...je-mcdonalds-donio-i-odnio-nadu-sa-sobom/8170

A sve je bilo krenulo nekim drugim tokom pre 30 godina
Исти ти са слике сад пљују исти тај Мекдоналдс.

Meni je za sada dok ruska cizma ne stigne na granicu Srbije, glavnokomandujuci nasih snaga, Vladimir Putin dao zadatak da bambusam tebe i tebi slicne NATO janicare po forumu, da delujem suberzivno u dubini neprijateljske teritorije i da spremam srpski narod za oslobodjenje od NATO okupacije.

A kad stignu glavnina nasih snaga na granicu Srbije, onda cemo zajedno i mi Srbi i Rusi da trebimo NATO korov , i da oslobadjamo Srbiju zajedno.

ZIVELA RUSIJA! ZIVELA SRBIJA ! SMRT NATO PAKTU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back