Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i šta sa tim? Rsusi su ušli sa vojskom u Ukrajinu, NATO nije u SRJ.
Zaboravio si da napišeš da je pre svega toga bilo dosta ugovra između bivšeg SSSR (posle Rusije) i NATO o neširenju NATO u zemlje bivšeg SSSR koje NATO nije ispoštovao, pa smo imali nacističko preotimanje vlasti uz ubijanje civila u Kijevu, paljenje u zgradi, pa 8 godian granatiranja civila u otcepljenim oblastima, a onda i par dana ukrajinske verzije "Oliuje". Zatim ide ova akcija.Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.
Pa nisu ljudi moroni.
Jel sad vidiš do čega dovodi lažno izveštavanje CNNa i ostalih pilićarskih medija? A bili su upozoreni na moguće posledice takve propagande…Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.
![]()
Ne, samo lažljiviji. Treba biti iskren i reći istinu, probali su, nije im prošlo. Sad gledamo rezultat rada NATO u Ukrajini poslednjih 10+ godina.Ispade Nato humaniji od Rusa.
NBGD

Da, Rusi to rade mnogo temeljnije. Očigledno je cilj što više Ukrajinaca rasterati, srušiti što se može i vladati praznom ledinom na kojoj se niko neće buniti pošto nikog više neće ni biti.Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.
![]()
Poenta je da su Amerikanci hipoteticki na mesto Rusa, da li bi bilo slicno razaranje, nazalost sigurno, mozda cak i vece poznajuci Americko ratovanje i mentalitet i osionost.Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.
![]()
Nije nas nista zaiebo zapad, sami smo se, lijeni smo, nesposobni, pokvareni, bahati, i korumpirani do neba, a rat je samo pogurnuo najgore među nama na vlast i pozicije moći, i sad kusamo govna koja smo sami izasrali, kako bi rekao jedan srpski filozof, jelte![]()
PREVENTIVNO DELOVANJE...posle spaljivanja u Odesi, mislio sam da ce se odigrati neke bitne stvari od strane Kremlja, ne Rusije, vec Kremlja, tu su glavesine...nije bilo ozbiljne reakcije ruskih oruzanih snaga i to je proslo, bitna je samo trgovina sa zapadom... a onda su zapadne sluzbe, krenule sa ozbiljnom obukom Uk armije i snadbevanjem oruzjem...ovde nije samo u pitanju otpor Uk armije, vec dobro obucenih i naoruzanih vojnika...izgleda da je bilo pitanje dana, kada bi ukrajinska armija krenula na Donbas, jer su locirali velike snage na tom delu...Putin je jednostavno morao da pokrene rusku armiju, nije bilo drugog resenjaNe znam, pricam sa drugarom on kaze deset hiljada diverzanata i vazdusni desant na Kijev i zauzimanje svih najznacajnijih objekata, ne znam kolko je to bilo realno.
I ne znam za Amerikance i Izrael, videli smo kako resavaju sad skoro sa Palestincima, nadji mesto operacije ili mesto nekog glavnog zapovednika na maloj Palestinskoj teritoriji i udri avijacijom i raketama svom snagom bez obzira na zrtve, i jos imaju potpuno slobodno nebo.
Nije rat i ulicne borbe call of duty video game i holivud filmovi i Brus Vilis i Umri muski nece me ni jedan metak, ovo je velika zemlja i ponosni su ljudi i dobro naoruzana i jaka vojska i tesko je pobediti na nacin da ce se sve resiti kroz specijalne jedinice kojima meci lete izmedju usiju, to je tezak rat, pogotovo u uslovima potpune medijske manipulacije ruskih informacija na Zapadu, mislim da ima malo istine da je Putin mozda i hteo neki blickrig i brzo preuzimanje vlasti, ali nije uspelo iz nekih razloga i sada imamo intezivan rat sa mogucnoscu preusmeravanja i na Kijev i Odesu, ovo gomilanje Cecena koji su dobri za gradske borbe sluti na to, vec su poceli da ucestvuju u Mariupolju.
Ne znam da li je bilo :
ulicne borbe Mariupolj
Malo karikiram ali meni to sve tako deluje.
EKSPERT PROTIC TVRDI DA SU AMERIKANCI POGRESILI JER NISU RAZORUZALI NUKLERNO RUSE POSLE HLADNOG RATA JER SU IMALI NA TO PRAVO KAO POBEDNICI

Imam primJedbu na napisano: proglasio ih je ceo svet osim "civiliziranih drzava", kako NATO fasisti sebi tepaju.Valja ce zapadna fasiSSticka krmad znati nekako da ti izgrokću odgovor na to pitanje
Nego evo jedna fotkica sa objasnjenjem na doduse malo upropastenom srpskom jeziku ali razumljivo je dovolljno
Pogledajte prilog 1120022
Ministarstvo odbrane Rusije: "Sve lokacije stranih plaćenika u Ukrajini su poznate. Udari protiv njih će biti nastavljeni."
ako ćemo po tebi suditi. onda jesu.)Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.
Pa nisu ljudi moroni.
ne gadjaju direktno ko kod nas NATO ali je oruzje velike razorne moci, tako da nekad stradaju i civilni objekti plus vojska ukrajine ubacuje PVO sisteme i tenkove u stambene cetvrtiRusi ne gadaju civile....tako kažu..
Дотјераће њих Путин од спец. операције до атифашистичког фронта.Kako tumaciti boldovano!![]()
Jeli sad ovde treba da se dokazuje redosled događaja?Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.
Pa nisu ljudi moroni.
Taj narod da je drzao do svog dostojanstva nebi tolerisao sediste azova i njihovu tiraniju u svom gradu
Samo neka lažu sopstveni narod , dok ih Rusi vraćaju u kameno doba !
Nisu za bolje !