Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin ujedinitelj, posle Ukrajinaca ujedinio i Fince. Velemajstor.

143473_tmb_329456748_FN0mKEoWQAMNRUw.jpg
А да избацимо НАТОбајке прије спавања или д'отварамо посебан пдф. Због ради зравља. 😂

coming soon
smile360.gif

макрон21.jpeg

Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.
Pa nisu ljudi moroni.
Zaboravio si da napišeš da je pre svega toga bilo dosta ugovra između bivšeg SSSR (posle Rusije) i NATO o neširenju NATO u zemlje bivšeg SSSR koje NATO nije ispoštovao, pa smo imali nacističko preotimanje vlasti uz ubijanje civila u Kijevu, paljenje u zgradi, pa 8 godian granatiranja civila u otcepljenim oblastima, a onda i par dana ukrajinske verzije "Oliuje". Zatim ide ova akcija.

Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.

62213bd704579d001893efad
Jel sad vidiš do čega dovodi lažno izveštavanje CNNa i ostalih pilićarskih medija? A bili su upozoreni na moguće posledice takve propagande…

Nek se kače sa Rusijom ako hoće, plakaće kao i onaj Francuz plaćenik.

Imao je i NATO svoje momente, a vojska Srbije se nije skrivala medju civilima…

aleksinac-21407.jpeg

Gradovi u Srbiji su juna 99 posle 78 dana Nato agresije izgledali kao raj u poredjenju sa ukrajinskim gradovima posle samo manje od tri sedmice ruskog tretmana.

62213bd704579d001893efad
Da, Rusi to rade mnogo temeljnije. Očigledno je cilj što više Ukrajinaca rasterati, srušiti što se može i vladati praznom ledinom na kojoj se niko neće buniti pošto nikog više neće ni biti.
Ovo nije više uporedivo sa SRJ 1999. nego recimo sa Beogradom 1941.

Nije nas nista zaiebo zapad, sami smo se, lijeni smo, nesposobni, pokvareni, bahati, i korumpirani do neba, a rat je samo pogurnuo najgore među nama na vlast i pozicije moći, i sad kusamo govna koja smo sami izasrali, kako bi rekao jedan srpski filozof, jelte 😁😁😁

Pa to sam i ja rekao - da ste ipak previse slicni nama (da ne kazem isti). I iskreno sam ocekivao vise od vas.

Ne znam, pricam sa drugarom on kaze deset hiljada diverzanata i vazdusni desant na Kijev i zauzimanje svih najznacajnijih objekata, ne znam kolko je to bilo realno.

I ne znam za Amerikance i Izrael, videli smo kako resavaju sad skoro sa Palestincima, nadji mesto operacije ili mesto nekog glavnog zapovednika na maloj Palestinskoj teritoriji i udri avijacijom i raketama svom snagom bez obzira na zrtve, i jos imaju potpuno slobodno nebo.

Nije rat i ulicne borbe call of duty video game i holivud filmovi i Brus Vilis i Umri muski nece me ni jedan metak, ovo je velika zemlja i ponosni su ljudi i dobro naoruzana i jaka vojska i tesko je pobediti na nacin da ce se sve resiti kroz specijalne jedinice kojima meci lete izmedju usiju, to je tezak rat, pogotovo u uslovima potpune medijske manipulacije ruskih informacija na Zapadu, mislim da ima malo istine da je Putin mozda i hteo neki blickrig i brzo preuzimanje vlasti, ali nije uspelo iz nekih razloga i sada imamo intezivan rat sa mogucnoscu preusmeravanja i na Kijev i Odesu, ovo gomilanje Cecena koji su dobri za gradske borbe sluti na to, vec su poceli da ucestvuju u Mariupolju.

Ne znam da li je bilo :

ulicne borbe Mariupolj

Malo karikiram ali meni to sve tako deluje.
PREVENTIVNO DELOVANJE...posle spaljivanja u Odesi, mislio sam da ce se odigrati neke bitne stvari od strane Kremlja, ne Rusije, vec Kremlja, tu su glavesine...nije bilo ozbiljne reakcije ruskih oruzanih snaga i to je proslo, bitna je samo trgovina sa zapadom... a onda su zapadne sluzbe, krenule sa ozbiljnom obukom Uk armije i snadbevanjem oruzjem...ovde nije samo u pitanju otpor Uk armije, vec dobro obucenih i naoruzanih vojnika...izgleda da je bilo pitanje dana, kada bi ukrajinska armija krenula na Donbas, jer su locirali velike snage na tom delu...Putin je jednostavno morao da pokrene rusku armiju, nije bilo drugog resenja

Šta ka'e američki dobrovoljac, veteran iz Avganistana, navodno iskusan i dobro obučen vojnik koji je negde u okolini Kijeva

An important note: this American is a special ops veteran who completed combat deployments to Afghanistan. He came to Ukraine before Russia's full-scale war on Feb. 24. He is an experienced, well-trained soldier who gave up his lucrative career in the US in order to help Ukraine

"Sitting close to the frontline, the last safe mode of transportation leaves for greener pastures. A core group of about 30 foreign fighters remains out of around 200 people who were here just minutes ago..." 1/

"The base we came from was struck by rockets in the early morning hours. People we lived with for a couple days are confirmed dead. It is only a matter of time before our location is targeted. We are about to be cut off by a Russian tank column any day now..." 2/

"Food, water, and ammunition dwindle slowly. The mood is somber, people are sending their last messages to friends and family." 3/

"Where is NATO? Where is the supposed good of western civilization?" end

Ajd ne trolaj, okupirao Krim, okupirao pola ukrajine, Ukrajinci ga stjerali u Doneck i Lugansk i kad je vidio da će ga Ukrajina osramotit pred cijelim svijetom otvoreno ih napadne, Europa, USA.. Tctctctc.
Pa nisu ljudi moroni.
ako ćemo po tebi suditi. onda jesu.)

a ko je izvršio državni udar?
a ko je potegao vojsku na vlastiti narod i uzrokovao silna stradanja?
a ko je podavio ljude u odesi?
...

Kako tumaciti boldovano! :idea:
Дотјераће њих Путин од спец. операције до атифашистичког фронта. ;)

егтртгерг.jpg

Овајјјјј, успут - неће нико да се бори против Руса из УА, поготово не на ову тему што је примјетно чим повлаче
по 10-20 војника из мировних мисија, ти плаћеници одмах на почетку нпр. и низ других индикатора....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back