Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Rusi ugrozeni na sve strane, i od cecena, i od gruzijaca, i od moldavaca, i od ukrajinaca, i od estonaca, litvanaca, latvijaca, finaca, poljaka, hrvata, nijemaca, pedera, zidova, i od eskima, jadni Rusi nitko ih ne voli, bu faking hu :roll:

Lazu ko Lavrov :roll:
.
Па и прва нуклеарна криза је избила јер је СССР инсталирао ракете на Куби, па су се Американци осетили угрожено да су хтели да изазову нуклеарни рат.

Није то ништа ново ни необично.

.

To cemo da vidimo.

Moskva i Petrograd su ogromni gradovi, pozapadnjaceni, kao da se nalaze u Americi... Tesko ce im biti bez zapadnih igracaka.
Nista od metoda koje danas USA primijenjuje protiv Rusije nije uspijelo protiv drugih drzava, uvijek su morali vojno da intervenisu .

Ali sukobiti se sa Rusijom znaci "Burn in the USA"

Ako je Rusija stavljena van zakona, onda ti zakoni ne vaze za Rusiju.
Ako zapad plijeni 400 milijardi Ruskih deviznih rezervi
Onda Londonski, Pariški, Goldman, JP Morgan i ostali povijerioci ostaju bez 800 milijardi dolara sa pripadajucom kamatom.
Ne citirate do kraja Ruskog ministra Finansija.

Rusi su zaglavili na svim frontovima.
Jedini i zadnji put je prije dvije sedmice rusko ministarstvo odbrane objavilo njihov "zvanični podatak" o poginulim i ranjenim pripadnicima ruskih snaga u Ukrajini. Od tada samo sahrane, bez broja. Hapšenja i prijetnje višegodišnjim zatvorskim kaznama na samo pominjanje rata.

Ukrajincima želim da do oslobođenja od okupatora dođu sa što manje žrtava, a Rusiji da se što prije oslobodi sociopate u Kremlju.
Bosnjacima zelim da se osveste i da ne menjaju ima naroda kad im se prdne.. 1945 Srbi, Hrvati 1972 Muslimani ... 1992 Bosnjaci

Istočno od reke je pod kontrolom Narodne Milicije

FN1kMrfXEAgNw9d
Koje linije su trenutno aktuelne?
Zelene?

Bojim se da tamo ima solidan broj zaludjenih Ukrajinaca, koji su sada zadojeni antiruskim mentalitetom. Zapad dobro radi propagandu, a to traje vec 30+ godina, od raspada, uz ubrzanje kako je vreme proticalo.

Verujem da bi objektivno izvestavanje, tj. ruska propaganda (ali da se iznese sta su sve radili ukrajinski politicari, vecinom protiv sopstvenog naroda), dobar deo otreznilo, ali ipak ce ostati deo zadojenih nacionalista.

Mada sam misljenja da ako se dobro i dugo obavi propaganda, Ukri ce biti veci Rusi od Rusa za 10-20 godina.

I moram da ponovim da i mi imamo slicnu situaciju kao Ukrajina - taoci smo SNS bande koja je upravo to - kriminalna banda koja se bogati na izdaji drzave i pljacki resursa i zloupotrebi uticaja (vlasti). I to sve ide protiv Srbije. A mi se "cesljamo". Kazu pametniji od mene da ce i ovde rezim da padne na ulici kad narodu doqrci, samo se bojim da ce tada biti prekasno, i da je vec i sad mozda kasno da se ovi sklone, ali ipak bolje sto pre jer sto vise se ceka oni ce vise stete da nanesu. Ukrajina nam je dobar primer kako to izgleda.

pa isti ako ne i veci broj rusa je prozapadno orjentisan inace ne bi Putin drzao diktaturu.

Da pusti slobodne izbore pukao bi i on i one komunsiticke drtine i Vojislav Zivinovski

Rusi su zaglavili na svim frontovima.
Jedini i zadnji put je prije dvije sedmice rusko ministarstvo odbrane objavilo njihov "zvanični podatak" o poginulim i ranjenim pripadnicima ruskih snaga u Ukrajini. Od tada samo sahrane, bez broja. Hapšenja i prijetnje višegodišnjim zatvorskim kaznama na samo pominjanje rata.

Ukrajincima želim da do oslobođenja od okupatora dođu sa što manje žrtava, a Rusiji da se što prije oslobodi sociopate u Kremlju.

Ukrajini zelim da sto pre kapituliraju da bi se izbegle dalje uzaludne zrtve.

Rusiji zelim da dodje do Balkana, a vama Bosnjama da jednom u zivotu budete ruski konjusari zajedno sa Hrvatima. Doste ste brate konjusarili za Svabe, Turke, Amerikance... Malo da promenite gazdu da probate sa Rusima. Generalno Rusi su dobri i kao gazde i kao gosti.

Ukrajini zelim da sto pre kapituliraju da bi se izbegle dalje uzaludne zrtve.

Rusiji zelim da dodje do Balkana, a vama Bosnjama da jednom u zivotu budete ruski konjusari zajedno sa Hrvatima. Doste ste brate konjusarili za Svabe, Turke, Amerikance... Malo da promenite gazdu da probate sa Rusima. Generalno Rusi su dobri i kao gazde i kao gosti.
Polemisete sa mošnjakom ?Prije neki sat je tvrdio da je ekspanzija aplikacije Telegram rezultat potraznje za kriptovalutama Lik je klasčni mošnjo junak iz svakog vica o glupanima.

.
Па и прва нуклеарна криза је избила јер је СССР инсталирао ракете на Куби, па су се Американци осетили угрожено да су хтели да изазову нуклеарни рат.

Није то ништа ново ни необично.

.

Pa nije, ali brate mili ti tuces sve susjede po redu i tuces ih cijelu bozju povijest, pa dokle vise? Nemaju tu rakete nikakvu preveliku vaznost, to je ciklicki proces koji se dogada stoljecima, Rusija stoljecima ugnjetava sve oko sebe...

Медији:
Битка код Славјанска, ради артиљерија, мост дигнут у ваздух
Почиње операција ослобађања Славјанска, битка бесни у селу Богородичноје, које се налази 15 км од Славјанска, пишу мештани. Артиљерија ради, Оружане снаге Украјине и национални батаљони дигли су мост у ваздух.

POČINJE RUSKI DESANT NA ODESU Mornarička pešadija, vazdušno-desantne snage i kopnena vojska zajednički NADIRU U GRAD (VIDEO)​

Alo/I.S.
VESTI
14.03.2022
19:18
0
Sekretar ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Aleksij Danilov izjavio je da Oružane snage Rusije spremaju iskrcavanje desanta čiji zadatak će biti „zauzimanje Odese“.
POČINJE RUSKI DESANT NA ODESU Mornarička pešadija, vazdušno-desantne snage i kopnena vojska zajednički NADIRU U GRAD (VIDEO)
Foto: mil.ru

https://www.alo.rs/vesti/politika/6...na-vojska-zajednicki-nadiru-u-grad-video/vest

Bojim se da tamo ima solidan broj zaludjenih Ukrajinaca, koji su sada zadojeni antiruskim mentalitetom. Zapad dobro radi propagandu, a to traje vec 30+ godina, od raspada, uz ubrzanje kako je vreme proticalo.

Verujem da bi objektivno izvestavanje, tj. ruska propaganda (ali da se iznese sta su sve radili ukrajinski politicari, vecinom protiv sopstvenog naroda), dobar deo otreznilo, ali ipak ce ostati deo zadojenih nacionalista.

Mada sam misljenja da ako se dobro i dugo obavi propaganda, Ukri ce biti veci Rusi od Rusa za 10-20 godina.

I moram da ponovim da i mi imamo slicnu situaciju kao Ukrajina - taoci smo SNS bande koja je upravo to - kriminalna banda koja se bogati na izdaji drzave i pljacki resursa i zloupotrebi uticaja (vlasti). I to sve ide protiv Srbije. A mi se "cesljamo". Kazu pametniji od mene da ce i ovde rezim da padne na ulici kad narodu doqrci, samo se bojim da ce tada biti prekasno, i da je vec i sad mozda kasno da se ovi sklone, ali ipak bolje sto pre jer sto vise se ceka oni ce vise stete da nanesu. Ukrajina nam je dobar primer kako to izgleda.
Sjajno sve se slažem.
Za koga ćeš da glasaš da glasam i ja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back