Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti samo govorim zbog čega Putin gubi rat, a ti o tome možeš misliti da je fejk, istina, polutistina.. to je sasvim nebitno.
Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.

Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.

Mozes da garantujes da vam se i na okupiranim teritorijama nece desavati gerila i da necete biti uvuceni u godine rata.

Putin je izgubio daleko više od rata u Ukrajini samo ce to prodavati Rusima kao pobjeda.

Zadnje dvije sedmice nema pomjeranja, nije Zelenski napao Rusiji?
Гдје нема помјерања па шта ти мислиш колико се може прећи за један дан терена у некој офанзиви?
Јел знаш ти да је Украјина највећа чисто европска држава по површини?
Теби дјелује да нема помјерања а уствари се сваки дан пређе у просјеку 10-20 км.

Знаш ли ти колико су они Федерација већ прешпартали?:D

Лом у глави, на једној страни очи виде што се догађа, на другој страни Руси говоре да се ништа такво не дешава.
Руси имају назив за такве, Ватник.
Pa doživeli smo nešto slično kada je na groblju punom krstača novinar bbc-a objašnjavao kako su to žrtve Srba.
To porodilište je odavno iseljeno i nije imalo tu funkciju sve do pojave glumice.

Nije fora da li je Rus ili ne, uostalom ti si sam pomenuo "Rus", ne ja...vec je dotični nacista i fašista dok koristi izraz "Slava Ugraini"...
Kazem, kao što su ustaški sveštenici u NDH bili najveci zločinci, što je opšte poznato...
E tako i ovi "Slava Ugrainski" NDU (Nezavisna Drzava -U-graina) sveštenici...

...
Može li broj dilera gdje nabavljaš teške droge braco?

i ja tako mislim, jer ne postoji način da se rusi zaustave
samo se pitam da li je baš moralo biti tako

Ма то су све споредне маргиналне ствари.Наиме стастистика каже да је за вријеме бомбардовања СРЈ у 78 дана погинуло преко 2500 цивила а теже и лакше повређено преко 6.000 цивила, међу њима 2.700 дјеце а да нису ни ушли копнено, то ти говори о интезитету бомбардовања.Податке из Ирака, Афганистана, Сирије, Либије, немам срца ни да објавим пошто је омјер цивил војник 2 на према 1.Да у рату се гине...

To se nije dogodilo, nije bilo na CNN.

Ali zato svi znaju da je na Kosovu bilo sledeće jer je bilo na CNN: ubili smo 100.000 Šiptara i spalili ih u Obiliću. U isto vreme smo silovali 50.000 Šiptarki. Nato nam je za to vreme, dok smo bili zauzeti prethodnim, uništio 1000 komada tenkova i ostalog, i ubio 25.000 vojnika...

Свакако више од 800м како се Игор хвали.

Ма то су све споредне маргиналне ствари.Наиме стастистика каже да је за вријеме бомбардовања СРЈ у 78 дана погинуло преко 2500 цивила а теже и лакше повређено преко 6.000 цивила, међу њима 2.700 дјеце а да нису ни ушли копнено, то ти говори о интезитету бомбардовања.Податке из Ирака, Афганистана, Сирије, Либије, немам срца ни да објавим пошто је омјер цивил војник 2 на према 1.Да у рату се гине...
"Povređeno 6.000 civila i 2.700 djece"
Pa šta je svaki drugi civil dijete, kakvi su to nemogući omjeri?
Anyway, slažeš se da je svaka smrt u SRJ 99 za vrijeme NATO agresije odgovornost NATO agresora?
Iz identičnog razloga je SVAKA smrt u Ukrajini danas posljedica ruske agresije na suverenu državu.

GlobalFirepower
Pogledajte prilog 1119821
А не мањка им ни нуклеарки, њихова национална филозофија је ако нема Руса неће бити ни свијета, остаће пепео и дим, мој ти...

Pogledajte prilog 1119822

Cak i prema ovim tvojim grafikonima, Rusija je treca sila na svetu.

A sa nuklearkama se ne treba igrati jer ce nakon prve ispaljene dobiti 20 komada u Moskvu.

Гдје нема помјерања па шта ти мислиш колико се може прећи за један дан терена у некој офанзиви?
Јел знаш ти да је Украјина највећа чисто европска држава по површини?
Теби дјелује да нема помјерања а уствари се сваки дан пређе у просјеку 10-20 км.

Знаш ли ти колико су они Федерација већ прешпартали?:D
Ni jednu, kako je moguće da se gradovi na granici još drže, samo poneko selo uzmu.

Лом у глави, на једној страни очи виде што се догађа, на другој страни Руси говоре да се ништа такво не дешава.
Руси имају назив за такве, Ватник.
Puno puta ste uhvaceni u lazi.
Juce ste svrsavali na ovu vest,kad ono jos jedna laz.

Kina o zahtevu Rusije: "Nikad čuli"​

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 14.03.2022. | 08:26

Podeli
Portparol kineske ambasade u SAD Liu Pengju izjavio je da nikada nije čuo za to da je Moskva tražila vojnu pomoć od Pekinga nakon što je započela vojnu akciju u Ukrajini.

i ja tako mislim, jer ne postoji način da se rusi zaustave
samo se pitam da li je baš moralo biti tako
Pa nije moralo biti tako , to je tako odkad je Bajden došao na vlast jer da podsetim pre toga je došlo do otopljavanja odnosa u Ukrajini i između Ukrajine i Rusije pa je ta kriza bačena u pozadinu dnevnih listova gde bi i završila svoje postojanje .
Evo rad koji o tome piše ; http://repozitorijum.diplomacy.bg.ac.rs/720/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back