Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Zadnje dvije sedmice nema pomjeranja, nije Zelenski napao Rusiji?Ма глупост, класична пропаганда, Чечени су дошли да се боре и биће крваво.Зеленски је манијак на кокаину.
Допустио је попаст Украјине.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnje dvije sedmice nema pomjeranja, nije Zelenski napao Rusiji?Ма глупост, класична пропаганда, Чечени су дошли да се боре и биће крваво.Зеленски је манијак на кокаину.
Не зна сеља да ужива.Ма глупост, класична пропаганда, Чечени су дошли да се боре и биће крваво.Зеленски је манијак на кокаину.
Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.Ja ti samo govorim zbog čega Putin gubi rat, a ti o tome možeš misliti da je fejk, istina, polutistina.. to je sasvim nebitno.
Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.
Putin je izgubio daleko više od rata u Ukrajini samo ce to prodavati Rusima kao pobjeda.Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.
Гдје нема помјерања па шта ти мислиш колико се може прећи за један дан терена у некој офанзиви?Zadnje dvije sedmice nema pomjeranja, nije Zelenski napao Rusiji?
Герилу решавају термобаричне и бели фосфор. Као ИСИЛ што је искусио.Mozes da garantujes da vam se i na okupiranim teritorijama nece desavati gerila i da necete biti uvuceni u godine rata.
vidis da ima halucinacije. Od silne muke mu se prividjaju stvari.Koji kretenluk...objasni nam sta vidimo na ovom klipu...ja ne vidim nista osim par detonacija u sumi, snimljeno sa velike daljine...a jasno vidim kretenski komentar- objasnjenje...
Pa doživeli smo nešto slično kada je na groblju punom krstača novinar bbc-a objašnjavao kako su to žrtve Srba.Лом у глави, на једној страни очи виде што се догађа, на другој страни Руси говоре да се ништа такво не дешава.
Руси имају назив за такве, Ватник.
Može li broj dilera gdje nabavljaš teške droge braco?Nije fora da li je Rus ili ne, uostalom ti si sam pomenuo "Rus", ne ja...vec je dotični nacista i fašista dok koristi izraz "Slava Ugraini"...
Kazem, kao što su ustaški sveštenici u NDH bili najveci zločinci, što je opšte poznato...
E tako i ovi "Slava Ugrainski" NDU (Nezavisna Drzava -U-graina) sveštenici...
...
Отпор ће се полако гасити...из дана у дан.Mozes da garantujes da vam se i na okupiranim teritorijama nece desavati gerila i da necete biti uvuceni u godine rata.
Лом у глави, на једној страни очи виде што се догађа, на другој страни Руси говоре да се ништа такво не дешава.
Герилу решавају термобаричне и бели фосфор. Као ИСИЛ што је искусио.
i ja tako mislim, jer ne postoji način da se rusi zaustaveВиди све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.
Ма то су све споредне маргиналне ствари.Наиме стастистика каже да је за вријеме бомбардовања СРЈ у 78 дана погинуло преко 2500 цивила а теже и лакше повређено преко 6.000 цивила, међу њима 2.700 дјеце а да нису ни ушли копнено, то ти говори о интезитету бомбардовања.Податке из Ирака, Афганистана, Сирије, Либије, немам срца ни да објавим пошто је омјер цивил војник 2 на према 1.Да у рату се гине...
Свакако више од 800м како се Игор хвали.Види све на страну али Путин не губи рат, можда на твитеру.Ево сада ти могу потписати да ће све своје интересе у Украјини остварити а рат ће потрајати бар до краја марта.Дакле на пола смо посла а ја ти већ могу унапред гарантовати да ће руски интереси у Украјини бити остварени.
"Povređeno 6.000 civila i 2.700 djece"Ма то су све споредне маргиналне ствари.Наиме стастистика каже да је за вријеме бомбардовања СРЈ у 78 дана погинуло преко 2500 цивила а теже и лакше повређено преко 6.000 цивила, међу њима 2.700 дјеце а да нису ни ушли копнено, то ти говори о интезитету бомбардовања.Податке из Ирака, Афганистана, Сирије, Либије, немам срца ни да објавим пошто је омјер цивил војник 2 на према 1.Да у рату се гине...
Отпор ће се полако гасити...из дана у дан.
GlobalFirepower
Pogledajte prilog 1119821
А не мањка им ни нуклеарки, њихова национална филозофија је ако нема Руса неће бити ни свијета, остаће пепео и дим, мој ти...
Pogledajte prilog 1119822
31 spram koliko na drugoj strani?Ubio 31 vaseg pre dan kod Palmire.
Ni jednu, kako je moguće da se gradovi na granici još drže, samo poneko selo uzmu.Гдје нема помјерања па шта ти мислиш колико се може прећи за један дан терена у некој офанзиви?
Јел знаш ти да је Украјина највећа чисто европска држава по површини?
Теби дјелује да нема помјерања а уствари се сваки дан пређе у просјеку 10-20 км.
Знаш ли ти колико су они Федерација већ прешпартали?![]()
Puno puta ste uhvaceni u lazi.Лом у глави, на једној страни очи виде што се догађа, на другој страни Руси говоре да се ништа такво не дешава.
Pa nije moralo biti tako , to je tako odkad je Bajden došao na vlast jer da podsetim pre toga je došlo do otopljavanja odnosa u Ukrajini i između Ukrajine i Rusije pa je ta kriza bačena u pozadinu dnevnih listova gde bi i završila svoje postojanje .i ja tako mislim, jer ne postoji način da se rusi zaustave
samo se pitam da li je baš moralo biti tako