Ustaše čvrsti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пољаци покушавају да свој усуд граничара према Русији пребаце на Украјину.Нису ми јасни Пољаци , веровтно су им мозгови испрани , да примају Бандеровце који су чинили злочине и над Пољацима током другог светског рата ..
Нешто опасно смрди у Пољској , оргомна антируска пропаганда
to je normalno da se uhapsi ili na razgovor i dovede osoba koja je i bila na vlast.Ovo je tipičan čin nacizma i njegove posledice biće dalekosežne, sad se treba upitati zašto Rusi sklanjaju "čitaj otimaju" gradonačelnike
99% da se roknuo sam, pametan izbor. Jer bi inače trebao ispričati sve što zna, a ne bi mu vjerovali da je to baš sve.Dokazi sudjenje šta biješe to?
Rokneš lika i kažeš izdajnik.
Ja bih rekao da je ukrajinska država sada ogoljena totalno u ratu.To nisu normalna dešavanja.Takvu državu imati u komšiluku hm biće tu svega kako se budu Rusi probližavali Kijevu.
Da. Ruska zastava je jasno vidljiva na svakom od njih.Ovde prisutnim moderatorima se ne dopada kokanje od 16 vozila.
Pa da se podsetimo:
Sve što dolazi iz ukrajinskih izvora je laž. To mi je prilično blesavo, jer danas se informacije brzo provjeri i ne vidim svrhe ovome.Председник УкрајинеВолодимир Зеленски је објавио снимак на којем је наводно данас посетио болницу са рањеним војницима Оружаних снага Украјине, са извесном женском особом.
На снимку је виђена лекарка Ина Дерусова, је умрла 26. фебруара. Смрт жене потврдили су њени рођаци. Тада јој је сам Зеленски постхумно доделио титулу хероја Украјине.
Видео је дакле снимљен још у фебруару, пре смрти Инне Дерусове.
Раније су многи медији писали да је Зеленски одавно напустио Украјину, а сви видео снимци са њим и снимци наводно из Кијева су направљени унапред.
️
Pogledajte prilog 1119672
Много је пошмркао коке ових дана па заборавио да јој је већ дао постхумно орден...
Ko da ga uhapsi. Vojska? Vojska hapsi legitimno izabranog gradonačelnika? O čemu točno pričašto je normalno da se uhapsi ili na razgovor i dovede osoba koja je i bila na vlast.
morat ce da i vidi , sta je i koje je odluke donosio , a koje su bile stetne po narod, nacin i izvrsavanja njegovih odluka,
a ako je i kriv , zna se sta mu sleduje.
i tacka
Misliš da ukri mogu skupit ba istom mjestu toliko oklopnjaka?Da. Ruska zastava je jasno vidljiva na svakom od njih.![]()
Je rekli ti na Raša tdejSve što dolazi iz ukrajinskih izvora je laž. To mi je prilično blesavo, jer danas se informacije brzo provjeri i ne vidim svrhe ovome.
Ma može da očekuje qurac.
I mi očekujemo da budemo primljeni u EU, pa smo dobili istog.
A primili su ciganiju kao Rumuniju, Bugarsku i najveću ciganiju u Evropi - rvatsku.
Gde su onda bila poglavlja, klasteri, uslovi, očekivanja?
Nema to ni "m" od morala, daj Bože da nas ne prime nikad, hebaće nas gore nego glupe rvate.
U ovom stanju nije vidljivo ni koja su vozila, ali to ne znači da nisu dobili porciju, nego upravo suprotno, da su dobili opaku porcijuDa. Ruska zastava je jasno vidljiva na svakom od njih.![]()
Čuvena EAUVas nisu htjeli ni u Rusku federaciju ???
Popularna krmača, preciznost cirka 500m radijusa izbačena s visine od 500 metara. Gašati jedan grad s ovim može samo bolestan um.Chernihiv
Opet lažuckamo bez potrebe?Zato jer u zadnjih X godina nisu napravili ništa osim tenka. Rusija je po broju naučnih radova na razini Nizozemske.
A ti možeš da se vrtiš u krug kao ventilator sledećih deset godina, nećeš naći nijednog rvata.Napravi krug od 360° oko sebe pa pogledaj koliko toga je smilsio Zapadni čovjek, a koliko Rus.
Ne čitam RT, već zapadne izvore. Svaka ukrajinska vijest je nacifrana laž koja se demantira kroz par minuta, sati, ili koji dan. Npr. uskrsli vojnici sa Zmijskog otoka, tenk koji gazi civilni automobil, nije ruski već je ukrajinski. No, to je bilo razumljivo samo po sebi da nije ruski jer Rusi nisu u Kijevu, itd.itd. Mislim svaka ukrajinska vijest iz službenih izvora direktno vrijeđa inteligenciju čitatelja. Ako želi vidjeti. No, više je onih koji gledaju a ne vide.Misliš da ukri mogu skupit ba istom mjestu toliko oklopnjaka?
Je rekli ti na Raša tdej
Šta sam slagao, konkretnoOpet lažuckamo bez potrebe?
Ne možete vi rvati bez laganja, pa to ti je...
Vas nisu htjeli ni u Rusku federaciju![]()
Imaš ti svoju glavu i nisi ovca da vjeruješ mainstream medijima!Ne čitam RT, već zapadne izvore. Svaka ukrajinska vijest je nacifrana laž koja se demantira kroz par minuta, sati, ili koji dan. Npr. uskrsli vojnici sa Zmijskog otoka, tenk koji gazi civilni automobil, nije ruski već je ukrajinski. No, to je bilo razumljivo samo po sebi da nije ruski jer Rusi nisu u Kijevu, itd.itd. Mislim svaka ukrajinska vijest iz službenih izvora direktno vrijeđa inteligenciju čitatelja. Ako želi vidjeti. No, više je onih koji gledaju a ne vide.
Na 19-20. sekundi se vidi unisten ukrajinski BTR-4 (slika u prilogu).
Za debile info, takvih je barem 80% na zemaljskoj kugli.Sve što dolazi iz ukrajinskih izvora je laž. To mi je prilično blesavo, jer danas se informacije brzo provjeri i ne vidim svrhe ovome.
A mislim čitajući njih čovjek bi zaključio da je Zelenski postrojio vojsku na Crvenom trgu i maršira prema Kremlju našamarat Putina.Za debile info, takvih je barem 80% na zemaljskoj kugli.