Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису ми јасни Пољаци , веровтно су им мозгови испрани , да примају Бандеровце који су чинили злочине и над Пољацима током другог светског рата ..

Нешто опасно смрди у Пољској , оргомна антируска пропаганда
Пољаци покушавају да свој усуд граничара према Русији пребаце на Украјину.
Већ годинама су главни центар за Амере по питању дејстава у Украјини (пропаганда, финансирање и опремање). Идеја је да ако Украјинце супротставе русима онда ће они моћи изигравати дипломате...
Дакле за тај циљ ће љубити и бандеровце ако треба само да буду што јачи у Украјини и супротстваљени Русима...

Ovo je tipičan čin nacizma i njegove posledice biće dalekosežne, sad se treba upitati zašto Rusi sklanjaju "čitaj otimaju" gradonačelnike
to je normalno da se uhapsi ili na razgovor i dovede osoba koja je i bila na vlast.
morat ce da i vidi , sta je i koje je odluke donosio , a koje su bile stetne po narod, nacin i izvrsavanja njegovih odluka,
a ako je i kriv , zna se sta mu sleduje.
i tacka

Dokazi sudjenje šta biješe to?:D
Rokneš lika i kažeš izdajnik.
Ja bih rekao da je ukrajinska država sada ogoljena totalno u ratu.To nisu normalna dešavanja.Takvu državu imati u komšiluku hm biće tu svega kako se budu Rusi probližavali Kijevu.
99% da se roknuo sam, pametan izbor. Jer bi inače trebao ispričati sve što zna, a ne bi mu vjerovali da je to baš sve.

Председник Украјине 🇺🇦Володимир Зеленски је објавио снимак на којем је наводно данас посетио болницу са рањеним војницима Оружаних снага Украјине, са извесном женском особом.

На снимку је виђена лекарка Ина Дерусова, је умрла 26. фебруара. Смрт жене потврдили су њени рођаци. Тада јој је сам Зеленски постхумно доделио титулу хероја Украјине.✍️

Видео је дакле снимљен још у фебруару, пре смрти Инне Дерусове.

📸Раније су многи медији писали да је Зеленски одавно напустио Украјину, а сви видео снимци са њим и снимци наводно из Кијева су направљени унапред.⚡

Pogledajte prilog 1119672

Много је пошмркао коке ових дана па заборавио да јој је већ дао постхумно орден...
Sve što dolazi iz ukrajinskih izvora je laž. To mi je prilično blesavo, jer danas se informacije brzo provjeri i ne vidim svrhe ovome.

🖐🤚✋☝️🤞✌️🤟🤘

:cross:

ггеегргег.jpg

Ma može da očekuje qurac.
I mi očekujemo da budemo primljeni u EU, pa smo dobili istog.
A primili su ciganiju kao Rumuniju, Bugarsku i najveću ciganiju u Evropi - rvatsku.
Gde su onda bila poglavlja, klasteri, uslovi, očekivanja?
Nema to ni "m" od morala, daj Bože da nas ne prime nikad, hebaće nas gore nego glupe rvate.

Vas nisu htjeli ni u Rusku federaciju 🤣🤣🤣

Zato jer u zadnjih X godina nisu napravili ništa osim tenka. Rusija je po broju naučnih radova na razini Nizozemske.
Opet lažuckamo bez potrebe?
Ne možete vi rvati bez laganja, pa to ti je...

Napravi krug od 360° oko sebe pa pogledaj koliko toga je smilsio Zapadni čovjek, a koliko Rus.
A ti možeš da se vrtiš u krug kao ventilator sledećih deset godina, nećeš naći nijednog rvata.

Misliš da ukri mogu skupit ba istom mjestu toliko oklopnjaka?

Je rekli ti na Raša tdej
Ne čitam RT, već zapadne izvore. Svaka ukrajinska vijest je nacifrana laž koja se demantira kroz par minuta, sati, ili koji dan. Npr. uskrsli vojnici sa Zmijskog otoka, tenk koji gazi civilni automobil, nije ruski već je ukrajinski. No, to je bilo razumljivo samo po sebi da nije ruski jer Rusi nisu u Kijevu, itd.itd. Mislim svaka ukrajinska vijest iz službenih izvora direktno vrijeđa inteligenciju čitatelja. Ako želi vidjeti. No, više je onih koji gledaju a ne vide.

Ne čitam RT, već zapadne izvore. Svaka ukrajinska vijest je nacifrana laž koja se demantira kroz par minuta, sati, ili koji dan. Npr. uskrsli vojnici sa Zmijskog otoka, tenk koji gazi civilni automobil, nije ruski već je ukrajinski. No, to je bilo razumljivo samo po sebi da nije ruski jer Rusi nisu u Kijevu, itd.itd. Mislim svaka ukrajinska vijest iz službenih izvora direktno vrijeđa inteligenciju čitatelja. Ako želi vidjeti. No, više je onih koji gledaju a ne vide.
Imaš ti svoju glavu i nisi ovca da vjeruješ mainstream medijima! :ok:

Prilozi

• FNwRjx1WYAI1arT.png
    FNwRjx1WYAI1arT.png
    62,7 KB · Pregleda: 6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back