Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z.png

I sta ce rovovi na istoku, i sta ce on tamo u punoj ratnoj opremi, jel mislio da ima iza sebe Zapad i NATO i da je mogao da radi sta hoce sa Donbasom i ruskim narodom u Ukrajini i da provocira Rusiju.

radi se o onom što sam naveo... ako tvrdiš da imaš muda onda ih pokaži... meni je potpuno nejasno evo konkretno kod mene u hr... oni koji na mreži, po forumima ili u komentarima po portalima podržavaju agresiju rusa, da nisu svjesni da se njihove ip adrese bilježe i da će mnogi od njih biti podvrgnuti detaljnim operativno sigurnosnim provjerama... sam si rekao danska je jedna od utemeljiteljica nato-a i ona se jasno i nedvosmisleno svrstala, i zato ti i znaš da moraš biti kuš jer bi inače vrlo brzo spoznao što znači kad te država u kojoj živiš etiketira kao neprijatelja... mi trenutno imamo problem sa državnom vlašću koja potpuno nesvjesna da je ovo situacija u kojoj mora djelovati vlada nacionalnog jedinstva i dalje radi krive percepcije ne vrši preslagivanje i ne izbacuje sabotere iz sdss-a iz vlasti... a upravo zbog toga sigurnosna i obrambena arhitektura nam stoji na staklenim nogama...
Mi taj problem imamo više od 30 godina.

radi se o onom što sam naveo... ako tvrdiš da imaš muda onda ih pokaži... meni je potpuno nejasno evo konkretno kod mene u hr... oni koji na mreži, po forumima ili u komentarima po portalima podržavaju agresiju rusa, da nisu svjesni da se njihove ip adrese bilježe i da će mnogi od njih biti podvrgnuti detaljnim operativno sigurnosnim provjerama... sam si rekao danska je jedna od utemeljiteljica nato-a i ona se jasno i nedvosmisleno svrstala, i zato ti i znaš da moraš biti kuš jer bi inače vrlo brzo spoznao što znači kad te država u kojoj živiš etiketira kao neprijatelja... mi trenutno imamo problem sa državnom vlašću koja potpuno nesvjesna da je ovo situacija u kojoj mora djelovati vlada nacionalnog jedinstva i dalje radi krive percepcije ne vrši preslagivanje i ne izbacuje sabotere iz sdss-a iz vlasti... a upravo zbog toga sigurnosna i obrambena arhitektura nam stoji na staklenim nogama...
ne bi me čudilo da je pupovac poslao dron....

Pogledajte prilog 1119510
I sta ce rovovi na istoku, i sta ce on tamo u punoj ratnoj opremi, jel mislio da ima iza sebe Zapad i NATO i da je mogao da radi sta hoce sa Donbasom i ruskim narodom u Ukrajini i da provocira Rusiju.
Vojna ofanziva Ukrajinske vojske na Donbas bila je pranirana da počne 7.3. to pokazuju sva njihova dokumeta koja su ostavili po kasarnama

Tu je poenta , lagali su ruse sve vreme a podmuklo se pripremali
Rusi ih preduhirili za 1 dan
zato sad lude !!!!
nije zelenski lagao lepo je čovek rekao da mu ne pada napamet da primeni mirovne sporazume "Minsk 1" i "Minsk 2" i da će se pitanje separatizma na Donbasu rešiti vojno :D Pa evo mu rešava se tako, vojno..

nije zelenski lagao lepo je čovek rekao da mu ne pada napamet da primeni mirovne sporazume "Minsk 1" i "Minsk 2" i da će se pitanje separatizma na Donbasu rešiti vojno :D Pa evo mu rešava se tako, vojno..
sada isto, lepo mu se kaze da prihvati ponudu! ali, ne on ceka obecani rat nato vs rusija

The Jerusalem Post describing:

Prime Minister Naftali Bennett told Ukrainian President Volodymyr Zelenksy that he recommends Ukraine take the offer made by Russian President Vladimir Putin to end the war - which includes many Ukrainian sacrifices - in a phone call on Tuesday, according to an official in Ukraine's government. According to the official, Zelenksy did not take Bennett's advice.
The source claimed that the phone call was initiated by Bennett. "If I were you, I would think about the lives of my people and take the offer," Bennett reportedly said.
Zelenksy's response was short. "I hear you," he said.

i sta se onda desava, da predlog za zavrsetak rata ni ne postoji, ratu nema alternatove, sve je bila laz

By Saturday, not only had Israel denied the report, but Ukraine's government itself is downplaying it, given there's likely concern that it could lead to unnecessary tensions between the two countries, also as Israel is increasingly looking like a possible mediator amid the war. But it remains the initial story was likely leaked for a reason.

a rzlog je da vas ubedi da rat nema alternative, svi predlozi za mir su lazni, samo je RAT ISTINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back