Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.652
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ништа оно:
-Кај, будеш пукла?
-Бууум....
Da ti verujem? I šta kažu, jesu li smeli da pričaju ruski na ulici? Evo moj priajtelj kaže da to nije smeo kad ode u Kijev u posetu sestrama. Samo u stanu.Poznajem ih više od nekoliko iz Kijeva
Evo što ti se desi kad pročitaš šešeljeva sabrana dela.
Pa da, ali je izgled tog pisma bio drugačiji nego ovaj Myriad koji je prilagođen ekranima. Čak je i jedan od najdugovječnijih (i najboljih) fontova, Helvetica Neue, doživio nedavno lagani redizajn (Helvetica Now), prilagođen novim tehnologijama.Svasta, klesali su Rimljani zato latinicna slova i jesu pojednostavljena da mogu lako da se uklesu
A zapadno od Irpina ko čuva leđa ruskom okupatoru?i sta kazu pao Irpin..
Bataljon američkih kuwara i nowinara dobio trowanje olowomУпокојени "новинар" је добио куглу у око.
Рањена су још два новинара, међу којима и један Американац.
![]()
Pa i Otomani su vas okupirali i ostali preko 400gd, pa opet Erdonana docekujeto bolje nego titu, a da ne govorimo koliko vas je kod Merkelove, slugana....Naravno, pogledaj ameriku, koja je to veštačka nacija, izmešano, izmišljeno a svi se osećaju kao "amerikanci".
Australija - engleski robijaši i doseljenici iz Bogtepita odakle a svi su "australijanci".
Nemačka - sastavljena od 3 miliona kneževina, jug Nemačke ne razume severni deo, morali su da uvedu "Hochdeutsch"
da bi razumeli jedni druge.
Zato kod njih ne postoji narodnost kao kod nas - možeš ti da dođeš iz 3 p.m. - kad primiš njihovo državljanstvo, više
nigde nije zvanično zabeleženo tvoje poreklo, ni u jednom dokumentu.
Ali su zato ne znam koliko zabrinuti za narodnosti npr. kod nas, kod Rusa, kod Ukrajinaca...
I onda još onaj dvolični idiot kaže da ovako nešto nije zabeleženo u Evropi od WW2, a zaboravlja na bombardovanje Jugoslavije.
Koji licemeri odvratni.
pasti ubuće ne prevod za konjušarskog za "dž"Šta znači "padnuti"?
avendzersi...A zapadno od Irpina ko čuva leđa ruskom okupatoru?
Ma gluposti ukropa, da su zarobili Ruse, sve bi ih fino okrenuli lecem u kameru i ajmo Odakle si, koja jedinica itdČak i da nije fejk to "zarobljavanje" će sasvim sigurno riješiti rat.
![]()
Koja je eksplodirala ali nije.Ne znam ja, nisam strucnjak za bespilotne letjelice stare 50 godina, tako kazu sluzbe, da je nosila aviobombu
Pitanje pismenosti.I meni cirilica izgleda ko da se netko zajebavao sa slovima, jbg, kulturoloske razlike...
Pitanje pismenosti.
I meni su hijeroglifi smešni, al ipak su stariji od ćirilice.
I meni rvati izgledaju kao da se neko zajebavao sa Srbima.
Kako? Neko puca sa zgrade desno na 15h bum gotovo.Mislis neki desant ili slicno, ja zamisljam hipoteticki Beograd umesto Kijeva i sad treba zauzeti neke ciljeve, a Kijev je jos veci grad, koliko je ukrajinske vojske u njemu, podelili oruzje ljudima.
Kako ce to da bude pitaj boga.
Ukrajinci su trebali postati nešto kao Lebensborn nacija koja bi jurišala na Rusiju. Strašno. Tako bogata zemlja i s velikim potencijalom, no iskorišteni kao korisne budale za tuđe interese. I koji je izbor u strahovitom siromaštvu, u naci vojsku ili u *****.
agent američke službe "novinar" njujorktajmsaUbijen u Irpinu, Irpin je pod kontrolom Rusa, ergo, ubili ga ruski okupatori.