Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje za njih da nisu zarobljeniJeste, običaj je da se zarobljenici slikaju sa leđa da im se ne vide face.
Ovo je toliko glupo da ni klinac od 5 godina ne bi poverovao da su ovo stvarno zarobljenici.
Na zalost i srbi su krivi zbog ovoga. Ukrajinci sad primenjuju metod protesta koji je prvi put eksperimentalno izveden 1997 u Beogradu za vreme Koalicije Zajedno. To je bio eksperimentalni protest koji je vodio i Otpor. Metod je bio da protesti dobiju formu setnje i da tako vrse pritisak na vlast svakodnevnim protestima. Otpor je kasnije postao profitabilna organizacija i koriscen je u Gruziji za smenu rezima. Ja da sam na Putinovom mestu bi nakon specijalne operacije zavodio policijski čas, a ako to ne uspe slao glavne organizatore u Sibir,a onda i ako se neko usudi joše neke. Ukrajinci su poslednjih 100 godina vršili pravi teror nad Rusima i rusi imaju pravo da im naplate.13. 3. 22. Протест грађана у окупираном Бердјанску:
Kako neće imati taj kompleks pa pogledaj ih kroz vekove, uvek mađarski bagažzasto su hrvati toliko izopaceni, taj lutajuci komplex nize vrednosti u njihovom umu kojeg ne mogu da lociraju ili nesto
Šta rade sa tolikim robovima kada ih potroše jel ih spaljuju ili recikliraju?A EU ih nije puštala k sebi, iako DE svake godine treba 2-3 milijuna radnika. Radije su uvozili iz trećeg svijeta, nego bijele Europljane. Da su pametni, mogli su s Rusima na plinu derati cijelu EU, a usput razvijati se samostalno bez ucjena.
izgleda da je taj sindrom beckog konjusara zauvek negde usadjen u njih , a mogli su biti bolji ljudi , treba ih zalit kaj ne ?Kako neće imati taj kompleks pa pogledaj ih kroz vekove, uvek mađarski bagaž
Pa uvoze Ruse, ako nisi znao u Njemačkoj je skoro 5 milijuna imigranata iz Rusije. Ah to na Sputnjiku ne pišu.A EU ih nije puštala k sebi, iako DE svake godine treba 2-3 milijuna radnika. Radije su uvozili iz trećeg svijeta, nego bijele Europljane. Da su pametni, mogli su s Rusima na plinu derati cijelu EU, a usput razvijati se samostalno bez ucjena.
Ако те "Азовци" плаћају за постављање слика, и ниси још добио хонорар, боље да се опростиш од њега и будеш мирнији и можда дуже проживиш....свестан како се ситуација свакодневно мења, па те уврсте на "списак"....?!?Još malo sprženih Ruski fašista Pogledajte prilog 1119458
Ko pobedjuje?
Njemu je isto - Rusi ili Ukropi.Ubijen u Irpinu, Irpin je pod kontrolom Rusa, ergo, ubili ga ruski okupatori.
opet laž, 350 funti ce doboto svaka obitelj koja udomi ukrajince. kolika ce novcana i ina pomoc ukrajincima biti ne znam.Енглези су решили да оних неколико примљених десетина украјинских избеглица "потпомогну" финансијски са чак 350 фунти месечно, да се "разбацују" за смештај и исхрану, а остатак троше по бутицима и пабовима...![]()
Ne jedna već više federativnih republika. Ukrajina će verovatno prvo biti federalizovana na nekoliko do 10-tak delova, možda čak i kantonizovana i onda tek priključena Rusiji.Rusiju da joj se priključe kao federativna republika.
Zašto si pobjegao na fašistički zapad i prdiš ovdje kako ne valja? Možeš si kupit tipkovnicu sa šumnicima da se ne sramotiš.zasto su hrvati toliko izopaceni, taj lutajuci komplex nize vrednosti u njihovom umu kojeg ne mogu da lociraju ili nesto
znaci ipak se puca po nenaoružanim civilima, a ja mislio rusi štede civile...https://t.me/milinfolive/78633
Ukrop, pokazao srednji prst Ruskim oslobodiocima i dobio metak u nogu... Ja bi mu prosuo mozak.
sta su sumnici ?Zašto si pobjegao na fašistički zapad i prdiš ovdje kako ne valja? Možeš si kupit tipkovnicu sa šumnicima da se ne sramotiš.
da su bili bečki oni bi bili srećni nego mađarskiizgleda da je taj sindrom beckog konjusara zauvek negde usadjen u njih , a mogli su biti bolji ljudi , treba ih zalit kaj ne ?
ili im poslati jos jedan dronj ?
![]()
Novinar je, i ruski okupator ubija i novinare osim što je ubio i 79+ djece.
Ovo je staro mislim, na početku možda.https://t.me/milinfolive/78633
Ukrop, pokazao srednji prst Ruskim oslobodiocima i dobio metak u nogu... Ja bi mu prosuo mozak.
Jel bolje biti bečki ili ruski konjušar?izgleda da je taj sindrom beckog konjusara zauvek negde usadjen u njih , a mogli su biti bolji ljudi , treba ih zalit kaj ne ?
ili im poslati jos jedan dronj ?
![]()
a jel imas neki dokaz da je agent, jer legitimacija kaze da je novinar u njujork tajmsu na mestu odakle radi priloge za svoju medijsku kucu
Ti bi mu prosuo mozak.https://t.me/milinfolive/78633