Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
13. 3. 22. Протест грађана у окупираном Бердјанску:

Na zalost i srbi su krivi zbog ovoga. Ukrajinci sad primenjuju metod protesta koji je prvi put eksperimentalno izveden 1997 u Beogradu za vreme Koalicije Zajedno. To je bio eksperimentalni protest koji je vodio i Otpor. Metod je bio da protesti dobiju formu setnje i da tako vrse pritisak na vlast svakodnevnim protestima. Otpor je kasnije postao profitabilna organizacija i koriscen je u Gruziji za smenu rezima. Ja da sam na Putinovom mestu bi nakon specijalne operacije zavodio policijski čas, a ako to ne uspe slao glavne organizatore u Sibir,a onda i ako se neko usudi joše neke. Ukrajinci su poslednjih 100 godina vršili pravi teror nad Rusima i rusi imaju pravo da im naplate.

Kako neće imati taj kompleks pa pogledaj ih kroz vekove, uvek mađarski bagaž
izgleda da je taj sindrom beckog konjusara zauvek negde usadjen u njih , a mogli su biti bolji ljudi , treba ih zalit kaj ne ?

ili im poslati jos jedan dronj ?

Alphabet Z GIF by Mr A Hayes

A EU ih nije puštala k sebi, iako DE svake godine treba 2-3 milijuna radnika. Radije su uvozili iz trećeg svijeta, nego bijele Europljane. Da su pametni, mogli su s Rusima na plinu derati cijelu EU, a usput razvijati se samostalno bez ucjena.
Pa uvoze Ruse, ako nisi znao u Njemačkoj je skoro 5 milijuna imigranata iz Rusije. Ah to na Sputnjiku ne pišu.

Još malo sprženih Ruski fašista Pogledajte prilog 1119458
Ако те "Азовци" плаћају за постављање слика, и ниси још добио хонорар, боље да се опростиш од њега и будеш мирнији и можда дуже проживиш....свестан како се ситуација свакодневно мења, па те уврсте на "списак"....?!?

Енглези су решили да оних неколико примљених десетина украјинских избеглица "потпомогну" финансијски са чак 350 фунти месечно, да се "разбацују" за смештај и исхрану, а остатак троше по бутицима и пабовима...:zcepanje::dash:
opet laž, 350 funti ce doboto svaka obitelj koja udomi ukrajince. kolika ce novcana i ina pomoc ukrajincima biti ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back