Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.105
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sanjaj...To su gluposti, zima je prošla i do sledeće ce nabaviti dovoljno plina, burza pokazuje koliko vrijede firme i to znači mnogo, stanje je sad kao u Njemačkoj prije drugog svijetskog rata, Rusima su plate prepolovljenje zbog pada rublje a hiperinflacija se tek očekuje u Rusiji, isto Njemačka 1938.
prije 20 dana su ga uzeliAli zar taj Irpenj nisu prije 10 dana zauzeli Rusi?
Кажем ти најмање 800, Zx16 има везу у руском генералштабу који плаћају видовиту Наташу да им каже што су погодили и колико убили.Ne sami Ukrainci kažu da je poginulo oko 40 ljudi a 135 povređeno. Ta cifra govori da se radi o dosta većem broju koju ukrajinska strana neće nikad priznati.
Čalabrc
А ништа оно:Sta kvaci ili kaci, koga briga, na letjelici je bila aviobomba, jel shvacas? Ili da crtam? Ono, na letjelicama su vecinom sredstva namijenjena uporabi s letjelica, tesko ce nagazna mina biti upotrijebljena s letjelice, vecinom se radi o specificnim sredstvima, a ovdje eto, rijec je bilo o aviobombi, je shvacas tupsone?![]()
Dobro, i zato misliš da je u 2022 najugodnija za čitanje na mobitelu?
Ja mislim da je bila ugodna za klesanje u mramor, ali ne više danas.
Kad je već Rusija na koljenima i tako siromašna zašto svaki puta zapad pohodi na istu? Nije valjda zbog njenih resursa?To su gluposti, zima je prošla i do sledeće ce nabaviti dovoljno plina, burza pokazuje koliko vrijede firme i to znači mnogo, stanje je sad kao u Njemačkoj prije drugog svijetskog rata, Rusima su plate prepolovljenje zbog pada rublje a hiperinflacija se tek očekuje u Rusiji, isto Njemačka 1938.
Чуо сам на ТВ-у.jos jednog amerikanca skenjali Rusi u Kijevu danas
Портпарол америчког листа New York Times рекао је да је компанија добила информације о погибији новинара Брента Реноа у Украјини, али да он није радио за њихову кућу
Најновије вести пратите на сајту Спутњик Србија
#ВестиСвет
Придружите се @sputniksrbija
PrazniciGotov kurs
Rusi zatvorili školu...
...
Pročitaj me ponovo, ovaj put sa razumijevanjemТај мобител одавно подржава Азбуку.
Ако ниси знао,сад знаш.
Можда су претерали..то је, кажу Укри, центар за мир и безбедност...био некадjavlja BBC Yavoriv bombardovan..dosta su trenirali sa amerima..
Jesu i svako malo izgore u njemuAli zar taj Irpenj nisu prije 10 dana zauzeli Rusi?
Ne pišem o tome kome je šta lepše i ne poredim Kineze ili Japance, pišem kako je nastao izgled (ili dizajn) današnje ćirilice i kakvo je stručno mišljenje kad je reč o latinici i ćirilici. To se uči u grafičkim i dizajnerskim školama, a Hrvatska je nekad bila jaka u toj oblasti (ne znam kako sad stoje stvari?).A da, kinezima najljepse njihovo, japancima njihovo, vama vase, nama nase, sta ces, ljudi su pristrana bica, svakom njegovo najljepse...
Da li poznaješ nekoga ko je iz Ukrajine, ja poznajem i znam kako ja bilo u celoj Ukrajini.Da, do sada su pod starim gradonačelnikom ubijali sve koji progovore ruski
U pravu si
Pročitaj me ponovo, ovaj put sa razumijevanjem
Šta znači "padnuti"?Pogledajte prilog 1119432Evo iz padnutog Mariupolja![]()
Čak i da nije fejk to "zarobljavanje" će sasvim sigurno riješiti rat.Današnji zarobljenici MariupoljaPogledajte prilog 1119444
Према мапама које постављате, Украјинци нису ни близу Доњецка.
Svasta, klesali su Rimljani zato latinicna slova i jesu pojednostavljena da mogu lako da se uklesuDobro, i zato misliš da je u 2022 najugodnija za čitanje na mobitelu?
Ja mislim da je bila ugodna za klesanje u mramor, ali ne više danas.
Poznajem ih više od nekoliko iz KijevaDa li poznaješ nekoga ko je iz Ukrajine, ja poznajem i znam kako ja bilo u celoj Ukrajini.
Evo što ti se desi kad pročitaš šešeljeva sabrana dela.Ћирилица је настарије писмо уопште,нађено у пределима где сад живе тзв. хрвати,
по подацима загребачког Свеучелишта,далеке 1180 год.