Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sami Ukrainci kažu da je poginulo oko 40 ljudi a 135 povređeno. Ta cifra govori da se radi o dosta većem broju koju ukrajinska strana neće nikad priznati.
Čalabrc
Кажем ти најмање 800, Zx16 има везу у руском генералштабу који плаћају видовиту Наташу да им каже што су погодили и колико убили.

Sta kvaci ili kaci, koga briga, na letjelici je bila aviobomba, jel shvacas? Ili da crtam? Ono, na letjelicama su vecinom sredstva namijenjena uporabi s letjelica, tesko ce nagazna mina biti upotrijebljena s letjelice, vecinom se radi o specificnim sredstvima, a ovdje eto, rijec je bilo o aviobombi, je shvacas tupsone? 🤣🤣🤣
А ништа оно:
-Кај, будеш пукла?
-Бууум....

To su gluposti, zima je prošla i do sledeće ce nabaviti dovoljno plina, burza pokazuje koliko vrijede firme i to znači mnogo, stanje je sad kao u Njemačkoj prije drugog svijetskog rata, Rusima su plate prepolovljenje zbog pada rublje a hiperinflacija se tek očekuje u Rusiji, isto Njemačka 1938.
Kad je već Rusija na koljenima i tako siromašna zašto svaki puta zapad pohodi na istu? Nije valjda zbog njenih resursa?

216254_411794482_00.09_[2022.03.13_14.18.34].png

:mrgreen:

jos jednog amerikanca skenjali Rusi u Kijevu danas

🇺🇸Портпарол америчког листа New York Times рекао је да је компанија добила информације о погибији новинара Брента Реноа у Украјини, али да он није радио за њихову кућу

Најновије вести пратите на сајту Спутњик Србија

#ВестиСвет

Придружите се @sputniksrbija
Чуо сам на ТВ-у.
И нека су скењали америчко ђубре које ради за глобалистичку телевизију која предњачки по анти-руској хистерији на западу. То америчко новинарско ђубре је добило од Руса карту за пут у пакао у једном правцу.

A da, kinezima najljepse njihovo, japancima njihovo, vama vase, nama nase, sta ces, ljudi su pristrana bica, svakom njegovo najljepse...
Ne pišem o tome kome je šta lepše i ne poredim Kineze ili Japance, pišem kako je nastao izgled (ili dizajn) današnje ćirilice i kakvo je stručno mišljenje kad je reč o latinici i ćirilici. To se uči u grafičkim i dizajnerskim školama, a Hrvatska je nekad bila jaka u toj oblasti (ne znam kako sad stoje stvari?).

Da, do sada su pod starim gradonačelnikom ubijali sve koji progovore ruski
U pravu si
Da li poznaješ nekoga ko je iz Ukrajine, ja poznajem i znam kako ja bilo u celoj Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back