Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.702
Koliko njih je stiglo
ima video skijam pa mi muka stavljati
veliki broj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko njih je stiglo
Vidjet cemo kakve ce posljedice ovog napada na Zagreb biti, ne bih nista prognozirao, ovo je situacija bez presedana za modernu hrvatsku drzavu.
Svakako ocekujem jacanje hrvatskih obrambenih kapaciteta u najmanju ruku...

Pa tako je i meni za onih par hiljada okupatora. Kao, došli se boriti protiv nacista i narkomana. OdličnoŽao mi je šta se osećaš patnju radi stradanija istomišljenika u redovima AZOVa-a, Ajdara, Tornada i sličnim.
Šalim se, nije mi žao.
*dobrovoljci

za ovo si u pravu...sve je moguce...mozda i u Srbiji. bude nesto slicnoA tko bi ga znao
narucicete kontigent pracki iz Kine da ojacate PVO?
![]()
Koji nenaseljeni deo grada?hm...bas pade na nenaseljeni deo grada...slucajno ili namerno
erdogan je principijelan..svakodnevno se podsjeća reakcija zapada na masakre nad palestincima..️Turkey will not join Western sanctions against Russia - Turkish Foreign Ministry
turci pametni
dok idioti iz EU pucaju oni mlate lovu sa Rusima
I prodaju Barjaktare️Turkey will not join Western sanctions against Russia - Turkish Foreign Ministry
turci pametni

️Turkey will not join Western sanctions against Russia - Turkish Foreign Ministry
turci pametni

za ovo si u pravu...sve je moguce...mozda i u Srbiji. bude nesto slicno
То вам је бидермајер, ви сте следећи за денацификацију!Vidjet cemo kakve ce posljedice ovog napada na Zagreb biti, ne bih nista prognozirao, ovo je situacija bez presedana za modernu hrvatsku drzavu.
Svakako ocekujem jacanje hrvatskih obrambenih kapaciteta, u najmanju ruku...
️Turkey will not join Western sanctions against Russia - Turkish Foreign Ministry
turci pametni

То вам је бидермајер, ви сте следећи за денацификацију!
Настави ти да пљујеш по Русији....