Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хеликоптери из земаља НАТО-а, намењени Националној гарди, већ се пребацују у Украјину, и то са отвореним украјинским позивним знаковима

Настављамо да анализирамо ваздушни простор изнад Румуније и ситуација је све занимљивија. Снимили смо лет четири хеликоптера Ербас Х.145 одједном у правцу украјинске границе. Најчудније је то што хеликоптери већ погађају базе ФлигхтРадар24 попут возила Националне полиције Украјине.

Важно је напоменути да су званичне власти Украјине раније саопштиле да је планирано да се хеликоптери Х.125 и Х.145 званично набаве за полицију, Националну гарду, граничну службу и, што је најинтересантније, да се користе као борбени хеликоптери.

Тренутно се најмање 4 такве летелице налазе у зони активних летова НАТО авијације у близини украјинске границе, о чему смо раније писали.
i ja najmanje 4 puta dnevno prodjem pored komsijinog dvorista al ne ulazim............ima opasnog dzukca.

izvini
boing i je koristio AN 125 za prenos svojih delova
ranije sam i pisao oko sankcija gde je boing od svoje vlade trazio da se ta avionska kompanija djepr , ne sankcionise , jer im prebacuje sklopove iz floride za siatl
Зар није тај АН (мислим АН 225) уништен на украјинском аеродрУму у специјалном, за њега направљеном хангару, прилико дејстава руских трупа ?! Чини ми се да нема другог Антонова који је коришћен за такве транспортне послове.....а нови (други) неће скоро бити произведен.

На Украине сообщили об уничтожении крупнейшего в мире грузового самолета Ан-225​

Крупнейший в мире грузовой самолет Ан-125 «Мрия» уничтожили в аэропорту Гостомеля
owl_detail_240_158f473c0541e22545e99fe0f1354db2.jpg

Фото: Wikimedia Commons
Украинский транспортный самолет сверхбольшой грузоподъемности Ан-225 «Мрия» был уничтожен на аэродроме Гостомель в Киевской области. Об этом сообщает ТАСС со ссылкой на «Укроборонпром».

Утром 27 февраля официальный представитель Минобороны России генерал-майор Игорь Конашенков сообщил «Ленте.ру», что подразделения Вооруженных сил Украины (ВСУ) начали массовое применение боеприпасов, начиненных фосфором вблизи аэродрома Гостомель под Киевом. «Ими используются 122-миллиметровые снаряды к гаубицам
Д-30 и реактивные снаряды к установкам БМ-21 "Град", еще советского производства», — добавил он.

Poslednja izmena:
Зар није тај АН (мислим АН 225) уништен на украјинском аеродрУму у специјалном, за њега направљеном хангару, прилико дејстава руских трупа ?! Чини ми се да нема другог Антонова који је коришћен за такве транспортне послове.....а нови (други) неће скоро бити произведен.

7. 3. 22. Британски борци придружују се украјинској Легији страних бораца у рату Украјинаца за слободу:

:bravo:
NE KOMSIJA....................NISU TO ENGLEZI.
SADA JE IZASLO NA VIDELO KO SU MILIONI TIH IZBEGLICA KOJE JE AMERIKA POSLALA U EVROPU PRE PAR GODINA.
NA SVU SRECU SVI SMO ZNALI DA JE TO AMERICKA VOJSKA U CIVILU KOJA CE SE AKTIVIRATI ZA RUSKI FRONT KADA ZA TO DODJE VREME.
Nista im ne znace oznake drzava na uniformama iz kojih ih je NATO "dobrovoljno" poslao u Ukrajinu.

To i ti znas, al da te podsetim.

AN 225 je unisten od strane gadjanja ukrajinske vojske
za prenos vecih delova za boing kao i erbus se koristili AN 125, te i takvi su i nama donosili vojnu tehniku.
rekoh , komentirao sam informacije gde je BOING trazio da se avio kompanija rusko- ukrajinska a sada se zna da su sve u RUSIJI da im se da dozvola da mogu leteti severnom americkom kontinetnu , jer donose delove za BOING i jesu iskljuceni iz dela sankcija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back