marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.850
sta ste bre navalilia ukrajinska vojska je potpuno opkolila Moskvu.
te , ovaj jel su dosli do moskve , pa jel je opkoljena
za vasu informaciju , ene ih u centru , onom izbeglickom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ste bre navalilia ukrajinska vojska je potpuno opkolila Moskvu.

DJENOSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJD! HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!8.3.22. Градоначелник Кијева: "Борићемо се до смрти да заштитимо наше улице":
![]()
I tebi komunisti da se posreci malo![]()

i ja najmanje 4 puta dnevno prodjem pored komsijinog dvorista al ne ulazim............ima opasnog dzukca.Хеликоптери из земаља НАТО-а, намењени Националној гарди, већ се пребацују у Украјину, и то са отвореним украјинским позивним знаковима
Настављамо да анализирамо ваздушни простор изнад Румуније и ситуација је све занимљивија. Снимили смо лет четири хеликоптера Ербас Х.145 одједном у правцу украјинске границе. Најчудније је то што хеликоптери већ погађају базе ФлигхтРадар24 попут возила Националне полиције Украјине.
Важно је напоменути да су званичне власти Украјине раније саопштиле да је планирано да се хеликоптери Х.125 и Х.145 званично набаве за полицију, Националну гарду, граничну службу и, што је најинтересантније, да се користе као борбени хеликоптери.
Тренутно се најмање 4 такве летелице налазе у зони активних летова НАТО авијације у близини украјинске границе, о чему смо раније писали.
Ostaće samo dugmići od gradova i naci ukrajinaca8. 3. 2022. „Не плашим се никога“: Председник Зеленски каже да ће остати у Кијеву све док рат не буде добијен:
![]()

Зар није тај АН (мислим АН 225) уништен на украјинском аеродрУму у специјалном, за њега направљеном хангару, прилико дејстава руских трупа ?! Чини ми се да нема другог Антонова који је коришћен за такве транспортне послове.....а нови (други) неће скоро бити произведен.izvini
boing i je koristio AN 125 za prenos svojih delova
ranije sam i pisao oko sankcija gde je boing od svoje vlade trazio da se ta avionska kompanija djepr , ne sankcionise , jer im prebacuje sklopove iz floride za siatl
a toooo,............vidim ja neki satori kod Moskve, pa mislio ukrajinska vojska.sta ste bre navalili
te , ovaj jel su dosli do moskve , pa jel je opkoljena
za vasu informaciju , ene ih u centru , onom izbeglickom
Ostaće samo dugmići od gradova i naci ukrajinaca![]()
komšo svršićeš na tastaturu, lakše malo8.3.22. Градоначелник Кијева: "Борићемо се до смрти да заштитимо наше улице":
![]()
Živi su se us.rali. Jel ste vratili neku elektranu ili grad? Kako i da vratite kada ste non stop na tviteru.7. 3. 22. Британски борци придружују се украјинској Легији страних бораца у рату Украјине за слободу:
![]()
što ti ne ideš tamo pičččko7. 3. 22. Британски борци придружују се украјинској Легији страних бораца у рату Украјине за слободу:
![]()

Pobedili ste... na tviteru. NA tik toku se i dalje vodi ljuta borba.
Зар није тај АН (мислим АН 225) уништен на украјинском аеродрУму у специјалном, за њега направљеном хангару, прилико дејстава руских трупа ?! Чини ми се да нема другог Антонова који је коришћен за такве транспортне послове.....а нови (други) неће скоро бити произведен.
pa upravo zato sam ga stavila,Чланак од пре две године.
NE KOMSIJA....................NISU TO ENGLEZI.7. 3. 22. Британски борци придружују се украјинској Легији страних бораца у рату Украјинаца за слободу:
![]()