- Poruka
- 34.875
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izgleda da ce u ovoj ruskoj akciji svi profitirati osim zapada.Primijetio si da je jučer Bajden nazvao Madura i rekao daj mi naftu a Maduro rekao može
sta bese sa davidom, jel imas neke vijesti?Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanse, od 16 Marta rastu temperature u Ukrajini i otapanje snijega, nakon toga se o očekuje kontraofanziva, Putin ce vjerovatno biti primoran da napravi opštu mobilzaciju u Rusiji i Bjelorusiji. Ukrajina ga može glave kostati
najvaznije je da se svi takvi nadju na Putinovoj listi.Svako ko je za Bajdena a protiv Rusa je po mojim merilima kvisling.
Lepo je sto priznajete.
A Rusi će profitirati konkretno kako?izgleda da ce u ovoj ruskoj akciji svi profitirati osim zapada.
aha, okejPa tako ispadne kada iščupaš samo jednu rečenicu iz konteksta.
On je rekao "......vi Amerikanci pljačkate......."
Moj odgovor se direktno odnosi na tu rečenicu, jer ja niti sam Amerikanac, niti pljačkam nekoga, kao što je on rekao.
Naravno, kad izvadiš tu rečenicu iz konteksta, ispade da nijedan Srbin nikoga ne pljačka, što niti je tačno, niti je ono što sam ja hteo da kažem.
kad stariji razgovaraju deca idu u sobu da uce.A Rusi će profitirati konkretno kako?

???sta bese sa davidom, jel imas neke vijesti?
Tako kao ti mali Đokica zamišlja rat. Ako zapadnjaci tako kažu, onda je to sigurno "tačno". Kao što su rekli da će za 2 sata da uzmu Mogadiš, pa su se posle 2 dana vratili upišani.Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanse, od 16 Marta rastu temperature u Ukrajini i otapanje snijega, nakon toga se o očekuje kontraofanziva, Putin ce vjerovatno biti primoran da napravi opštu mobilzaciju u Rusiji i Bjelorusiji. Ukrajina ga može glave kostati
Loša su ti merila, ideš u ropotarnicu istorijeSvako ko je za Bajdena a protiv Rusa je po mojim merilima kvisling.
Lepo je sto priznajete.

A vidiš li nesrećniče one dve paralelne bele linije na vozilima?Овако сада изгледа пут од Харкова до Старог Салтива:
![]()
Снмићу овоу поруку да се могу после спрдати надам се да нећеш замјерити.Обожавам вас бошње геоаналитичаре...Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanse, od 16 Marta rastu temperature u Ukrajini i otapanje snijega, nakon toga se o očekuje kontraofanziva, Putin ce vjerovatno biti primoran da napravi opštu mobilzaciju u Rusiji i Bjelorusiji. Ukrajina ga može glave kostati
Tako što će cena gasa skočiti za 700%.A Rusi će profitirati konkretno kako?
pa to je tvoj srez, sta brines ti za vladinu rusiju

I onda više neće biti Somalija sa nuklearkama nego puni para?Tako što će cena gasa skočiti za 700%.
Једноставно и лахко!A Rusi će profitirati konkretno kako?
Stigla MSTA na jug. Bićete jebeni.Маршал британског ваздухопловства Филип Озборн: "Путин је у провалији јер је персонализовао сукоб у Украјини"
ne vredjaj ukrajinske decake. Jesu golobradi al treba i oni neki dinar da zarade statirajuci u ruskim uniformama.Netočno, pa onda si "sitting duck", rokneš ga čime oćeš.
Zvonici se koriste za izviđanje.
Jel još uvijek 489 zaginulih golobradih okupatora?
ako ih ti vodis po onoj poznatoj partizanskoj taktici da im zadjes za ledjaЈедва чекам да гледам како ће Украјински партизани да рокају руске тенкове када се ови буду заглибили у блату. Срећа па су ови наши "русофили" они који дупке напуне McDonalds кадa се заврше митинг подршке "Мајчици", јер у супротном би у Београду било много самоубиства!

Ma da, ustvari Putinova vojska uopće nije okupator u Ukrajini, još su uvijek na granicine vredjaj ukrajinske decake. Jesu golobradi al treba i oni neki dinar da zarade statirajuci u ruskim uniformama.
jos nije ni stigla do granice buduce velike rusijeMa da, ustvari Putinova vojska uopće nije okupator u Ukrajini, još su uvijek na granici

...коло, коло наоколо...и ето, а то већ иде у том правцу.ako ih ti vodis po onoj poznatoj partizanskoj taktici da im zadjes za ledja
onda paz da najkrupniji ukrajinac na celu te kolone ne vikne zatrvaramo krug
![]()