Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanse :D , od 16 Marta rastu temperature u Ukrajini i otapanje snijega, nakon toga se o očekuje kontraofanziva, Putin ce vjerovatno biti primoran da napravi opštu mobilzaciju u Rusiji i Bjelorusiji. Ukrajina ga može glave kostati
sta bese sa davidom, jel imas neke vijesti?

Pa tako ispadne kada iščupaš samo jednu rečenicu iz konteksta.

On je rekao "......vi Amerikanci pljačkate......."

Moj odgovor se direktno odnosi na tu rečenicu, jer ja niti sam Amerikanac, niti pljačkam nekoga, kao što je on rekao.

Naravno, kad izvadiš tu rečenicu iz konteksta, ispade da nijedan Srbin nikoga ne pljačka, što niti je tačno, niti je ono što sam ja hteo da kažem.
aha, okej
nisam u fazonu da čupam iz konteksta, nisam sklon tim jeftinim forama
a nisam ni u fazonu ni da se prepirem s tobom
ispalo je tako jer sam video samo citat pd par reči pa mi je izgledalo čudno i nespojivo sa tobom

Svi zapadni izvori koji su u početku javljali da Ukrajina nema šanse sad javljaju da Rusi nemaju nikakve šanse :D , od 16 Marta rastu temperature u Ukrajini i otapanje snijega, nakon toga se o očekuje kontraofanziva, Putin ce vjerovatno biti primoran da napravi opštu mobilzaciju u Rusiji i Bjelorusiji. Ukrajina ga može glave kostati
Tako kao ti mali Đokica zamišlja rat. Ako zapadnjaci tako kažu, onda je to sigurno "tačno". Kao što su rekli da će za 2 sata da uzmu Mogadiš, pa su se posle 2 dana vratili upišani.

Овако сада изгледа пут од Харкова до Старог Салтива:

:bravo:
A vidiš li nesrećniče one dve paralelne bele linije na vozilima?
To su Ukro oznake još od 2014.

#Ukraine tank destroyed by rebels at northern #Donetsk frontline, bodies of three crew lying next to it
6:47 PM · Jul 21, 2014·iOS
BtFROKGIAAEeQZo.jpg

Снмићу овоу поруку да се могу после спрдати надам се да нећеш замјерити.Обожавам вас бошње геоаналитичаре...

Једва чекам да гледам како ће Украјински партизани да рокају руске тенкове када се ови буду заглибили у блату. Срећа па су ови наши "русофили" они који дупке напуне McDonalds кадa се заврше митинг подршке "Мајчици", јер у супротном би у Београду било много самоубиства!
ako ih ti vodis po onoj poznatoj partizanskoj taktici da im zadjes za ledja
onda paz da najkrupniji ukrajinac na celu te kolone ne vikne zatrvaramo krug

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back