комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Партизани у области града Суме настављају да чисте украјинску земљу од зла. Слава Україні!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...apada-kao-okidac-promenu-globalne-arhitektureVrijednost Rusih firmi pala 90 % i zapad je u problemimaPogledajte prilog 1116758
Zbog coca-cole i meka....Mislim da ce da bese Putina.

kolko klozeta u cirihu moras oprati za te pareZivot ruskog vojnika vrijedi pisljivih 35000 Fr.

Mozda nisi obavesten ali ukro-nacisti se trenutno kuvaju u par kotlica...Партизани у области града Суме настављају да чисте украјинску земљу од зла. Слава Україні!
![]()
Evo, modernizirao si USA vojsku i popušio teritorij, bravoJedan ali vredan,posle Srbije je otisao u penziju...
Mnogo, a ti bi dao život svog unuka za te pare ili bi prao klozete?kolko klozeta u cirihu moras oprati za te pare![]()
Evo, modernizirao si USA vojsku i popušio teritorij, bravo
Mnogo, a ti bi dao život svog unuka za te pare ili bi prao klozete?
malo je otezao vladaMislim da ce da bese Putina.

ponekada pomislim i da si ziv coek sa nekim moralnim vrednostimapisati nebuloze o slobodama i misljenja i slobode u materijalnom smislu kako za pojedinca tako i za grupacije.Ja svakako nikoga ne pljačkam, jer sam Srbin, a ne Rus kao ti koji je prodao Srbiju za šaku rubalja i kubik gasa.
I nemoj da se plašiš, tebi kao poštenom Rusu neće uzeti ništa, Amerikanci imaju odlične zakone, oduzimaju samo imovinu stečenu kriminalom. Nije redak slučaj da policija vozi kola oduzeta dilerima droge.
Možda te jedino ovo brine...
Pogledajte prilog 1116743

Jos jedan mujica u ignoreZivot ruskog vojnika vrijedi pisljivih 35000 Fr.

Nije lose u par meseci 2 komada... Jadno stanje vojske tada, tehnologija 19. vek...
CYKA BLYAT BRAVO"Welcome to Ukraine, сука" (превод: "Добродошли у Украјину, кучкe")
![]()
Ratovo sam na pravoj strani![]()
hmmmRat su vodili sovjeti SSSR ne danasnja Rusija.
Ovakvo brukanje prve armije sveta jos nije zabelezeno tv kamerama.
Pritom su im ostavili i hrpu naoruzanja tako da je danasnji Avganistan maltene vojno jaci od Nemacke...
Pogledajte prilog 1116744

jokДакле, на страни "Целог" Света кршећи МП и УН

mali sedi , ak neces na dupe , sedi nekom u krilo i uzivajPropao ruski proboj do Kijeva, Ukrajinci im ruše sve više aviona
SVIJET Autor:N1 BiH09. mar. 202209:12
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Carlos Barria![]()
Ruske snage nisu uspjele da naprave značajan proboj na sjever Kijeva, dok istovremeno ukrajinska strana obara sve više ruskih aviona, pokazuju novi obavještajni podaci britanskog ministarstva odbrane.
“Borbe sjeverozapadno od Kijeva i dalje su u toku, a ruske snage ne uspjevaju da naprave nikakav značajniji proboj”, navodi se u objavi britanskog ministarstva.
al svi imaju proverene izvore iz sarajevamali sedi , ak neces na dupe , sedi nekom u krilo i uzivaj
postavio sam pitanje
a tvoj odgovor u najmanju ruku da kazem
nebuloza

Vrijednost Rusih firmi pala 90 % i zapad je u problemimaPogledajte prilog 1116758
ponavlja gradivoŠta radi naoružani vojnik u školi?
tis ko vladimirРуси плаћају преко кинеских банки и јуана.
Не могу санкције да буду предвидљиве и корисне као 90-тих.
Зарадиће 3. страна

Mislim da ce da bese Putina.
Eto kad nema argumenata onda prvo mu klozeti padnu na pamet, na tvoju zalost to ne radim ....koliko sam upucen to vam po Zürichu rade zemljaci jer za drugo i niste pogotovo takvi kao tikolko klozeta u cirihu moras oprati za te pare![]()