Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, modernizirao si USA vojsku i popušio teritorij, bravo

Mnogo, a ti bi dao život svog unuka za te pare ili bi prao klozete?
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.u2.jpg

Ja svakako nikoga ne pljačkam, jer sam Srbin, a ne Rus kao ti koji je prodao Srbiju za šaku rubalja i kubik gasa.

I nemoj da se plašiš, tebi kao poštenom Rusu neće uzeti ništa, Amerikanci imaju odlične zakone, oduzimaju samo imovinu stečenu kriminalom. Nije redak slučaj da policija vozi kola oduzeta dilerima droge.

Možda te jedino ovo brine...

Pogledajte prilog 1116743
ponekada pomislim i da si ziv coek sa nekim moralnim vrednostimapisati nebuloze o slobodama i misljenja i slobode u materijalnom smislu kako za pojedinca tako i za grupacije.
morao bih te itekako i posesti i onda da ti polako u mzak i ubacujem i fakte i cinjenice.
samo bih ti i naglasio da za vreme Obame , doneta je odluka da se privatne zgrade od Ruske federacije , oduzme i dan danas se vodi spor.
oduzeli su od Rusa , letnjikovac koji im je sluzio da Ruski drzavljani slobodno uzivaju.
Oduzeli su Zgrade Ruske fereracije ono koje i je po medjunarodnom Pravu se i zove EKS TERITORIJA..
a o ostalim , oduzimanjima privatnoga vlasnistva drugih , da i ne nabrajam .
Ocito i nisi ni procitao ono sto sam i dao da je ontario promenio zakon i presao na digitalan nacin davanja koncesije za rudna bogatstva i to na teritoriji domacih ljudi i koji su zasticeni o eksploataciji njihovih resoursa.
znaci , pisah kako su nezakonito dali privatnoj kompaniji da se napravi gasovod preko teritorija zasticenih prostora i teritoriji zakonski regulisanih ugovorima kanade i Nativ.
i sta se desava , kada svi , kazem svi su ustali u odbrani prava tih Domacih ljudi , policija i je poslata a i sudstvo je naredilo da se svi hapse i to se i cini.

Tako da , sizife , smanji malko o pricama za malu decu o pravima.
Samo bogati imaju prava , siromasni ic ne mogu.
nemaju novaca za advokate..i

Rat su vodili sovjeti SSSR ne danasnja Rusija.
Ovakvo brukanje prve armije sveta jos nije zabelezeno tv kamerama.
Pritom su im ostavili i hrpu naoruzanja tako da je danasnji Avganistan maltene vojno jaci od Nemacke... :mrgreen:
Pogledajte prilog 1116744
hmmm
ono , pre dogadjaja , ma kavi dogadja
pre bekstva iz , za onu zemlju afganistan i za njihove potrcarale , kupili su od RUSIJE nekoliko helikoptera , placenih i dobili su ih, a onda , nisu ih mogli isporuciti
znam , da su ih ponudili UKRAJINI i pitam se , a to i nema vesti u zapadnjackim vestima
Dal su ih isporucili , to je bilo vreme , decembar , januar.
da li iko zna dali su ukrajinci dobili ...

Propao ruski proboj do Kijeva, Ukrajinci im ruše sve više aviona​

SVIJET Autor:N1 BiH09. mar. 202209:12
Podijeli:

1646813514-2022-03-07T104535Z_1955206109_RC2KXS9DJ5Q2_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-IRPIN-750x500.jpg
Izvor: REUTERS/Carlos Barria
Ruske snage nisu uspjele da naprave značajan proboj na sjever Kijeva, dok istovremeno ukrajinska strana obara sve više ruskih aviona, pokazuju novi obavještajni podaci britanskog ministarstva odbrane.

“Borbe sjeverozapadno od Kijeva i dalje su u toku, a ruske snage ne uspjevaju da naprave nikakav značajniji proboj”,
navodi se u objavi britanskog ministarstva.
mali sedi , ak neces na dupe , sedi nekom u krilo i uzivaj
postavio sam pitanje
a tvoj odgovor u najmanju ruku da kazem
nebuloza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back