JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.324
Putin ce ubrzo najaviti da ce prekinuti isporuku plina EU!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руска војска у ослобођеном Скадовску. Јужно од Херсонске области.
i naša estradaTu je najebo samo Rolex ,to sranje samo su i kupovali Rusi posto odavno nije neki prestiz na zapadu
Ljudi u papucama su vas isterali iz Avganistana...I to bi ratovalo protiv Amerike![]()
![]()
Putin ce ubrzo najaviti da ce prekinuti isporuku plina EU!!!
to i je normalno za KINUSta ce im to njesra.
Imaju Borsc, Pelmeni i Sirniki.
Istine radi. Pisem iz Meka.
Izdala sam svoje vrednosti danas.
Jel to poručuju Osvajači Kosova?SUSTAVI koji prate nuklearni materijal u skladištima radioaktivnog otpada u nuklearnoj elektrani u Černobilu, koju su prošli mjesec zauzele ruske snage, prestali su slati podatke Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju (IAEA), objavila je u utorak ta UN-ova agencija.
Ali to nas ne sprečava da i dalje podržavamo ruskog okupatora, nuklearnog bioteroristu.
Ok ok shvatio sam..vi tradicionalisti ste za Turke.Погрешно !
Никада ти нећеш схватити ништа овде код нас.
Ми традиционалисти нисмо ни другосрбијанци ни крезубосрбијанци !
ti ćeš da pričaš o privatnoj imovini ...pokrali ste i oteli sve što ste stigli...Tito diktator i njegovo čedo debeli crveni vojvoda, kamen na kamenu nije ostaoVidim koliko je privatna imovina na zapadu svetinja ovih dana bas kada pljackate i otimate privatnu imovinu ruskih drzavljana samo zato sto su Rusi....
Licemeru. Bolje napisi da je na zapadu privatna imovina svetinja ako prdis u Bajdenovu tikvu.
Sreca njihova sto je oslobadjanje Ukrajine palo u prolece...
Imace EU Rajh vremena do zime da razmisle zasto sebi pucaju ne u nogu vec u praznu glavu...
Neki vec sad razmisljaju poput Madjara, Grka, Nemaca...
....
znaci nista od vojne doktrine ratnice sa frontabolje sise nego necije ambleme sa cijom drzavom veze nemas![]()

Vrlo lako može da se desi da i Iran postane nuklearna sila ..... a valjda podržavaju i borbu protiv nacizma u Ukrajni.Никад ми није било јасно зашто Израел има добре односе са Русијом ? Они су на супротним странама.

A vas?
grešiš, mistik je je pravi patriota, a tihi je za turke i mudžeOk ok shvatio sam..vi tradicionalisti ste za Turke.
Ok ok shvatio sam..vi tradicionalisti ste za Turke.

sledeci put napisi nesto sto nije rezon infantilnostiako moze da mi bude deda onda mora imat debelo preko 80 god. dakle nek se kane svoje doktrine...

Koga ‚‚vas‚‚....?A vas?
Ruse.Koga ‚‚vas‚‚....?
u slučaju Trećeg Svetskog rata za koji je Anštajn tvrdio da će se ljudi posle istog vratiti na luk i strelu, Srbi će imati šansu od Boga:to i je normalno za KINU
za strance u meku ili kfc , wc su bili cisti i uredni
hrana se tamo i drugacije pripremalo , piletina , prava, kao i u kfc.
i imali su internet .
e jedino starback , losa im je kafa, kako su i servirali.
takodje bilo je kafana , restorana za EXPAT gde i je bilo i svega i svacega i popit i pojesti.
i bilo je veoma sigurno i bez bojasni da ces biti pokraden.
TIJANJIN , TANGU ........super
kazem u moje vremeili si zaboravio ili ne znaš...za tablu plivadona i aspirina mogao si da ebeš balerinu ili klizačicu...naravno, na kraju je častiš sa najlon čarapama, a ona od oduševljenja ti pruži felacio do jutra
Leba ti, jeli normalno 2000 km. fronta drzat sa 200000 boracaznaci nista od vojne doktrine ratnice sa fronta
samo duvanje u dvojnice bore dugica![]()
Dakle i ti spadas u gerijatrijusledeci put napisi nesto sto nije rezon infantilnosti
pa cu ti biti mladji deda, tu negde oko 50![]()
ma znam da i nisam neki znalac vojni
ali , malko me bas intrigira , ovaj deo oko ODESE i pitam se kada ce i krenuti da oslobode i taj deo , stim da ce i kontrolisati i granicu i sa rumunijom a i sa prijestavljem , deo gde se narod , jos i pre raspada SSSr i odlucio da nece biti deo moldavije.
Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 09 March 2022
Find out more about the UK government's response: https://t.co/DjAjI4vbCk
#StandWithUkraine
pic.twitter.com/eAqudcHW05
— Ministry of Defence(@DefenceHQ) March 9, 2022
Ja svakako nikoga ne pljačkam, jer sam Srbin, a ne Rus kao ti koji je prodao Srbiju za šaku rubalja i kubik gasa.Vidim koliko je privatna imovina na zapadu svetinja ovih dana bas kada pljackate i otimate privatnu imovinu ruskih drzavljana samo zato sto su Rusi....