Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вашингтон одбио да Кијеву испоручи ПРО систем "Гвоздена купола" услед физичких немогућности да се исти транспортује до Украјине. Међутим, прави разлог се крије у томе да је 🇮🇱 Израел спречио испоруку најмање једне батерије ПВО/ПРО система "Гвоздена купола" које су САД 🇺🇸 хтеле да поклоне украјинској армији.

✖️Разлог: неспремност власти у Тел Авиву да се тим потезом покваре односи са 🇷🇺 Русијом.
Али ја не знам како Зеленски мисли да обучи људе да управљају таквим системима.Све су то глупости и очај губитника, као и да ће Пољска уступити своје авионе Украјини.Како *еботе?Нека само један полети из Пољске ето директног сукоба НАТО-Русија па се онда можемо сви колективно *ебати.

Loš ti je primer, pošto navodiš privatne medije. Twitter nije javni servis, i u Americi vlasnik Tvitera ima pravo da sa njega izbaci bilo koga, kao što kod nas gazda kafane može da izbaci pijanog gosta. To stoji u pravilima korišćenja koje si potpisao kad si se registrovao, isto kao i Tramp što je potpisao kad je pravio svoj nalog. Pravo poređenje bi bilo da Tramp dođe i da zabrani Tviter. To bi se u USA teško desilo, ali u Kini, Rusiji, Severnoj Koreji - vrlo lako.

Dragan Vučićević ima pravo da ukloni Vučića iz Informera ako se zameri sa njim (mada znamo da se to neće desiti nikad jer dobija lepe pare od vlasti).

Host neke emisije ima pravo da izbaci gosta iz bilo kog razloga, kao što taj gost posle ima pravo da kaže sve što misli o tom hostu, na nekom drugom mestu. Sloboda govora u USA je daleko, daleko veća nego u ex komunističkim zemljama. Nije 100% savršena, naravno, ali je neuporedivo veća.
Jos gore.

Zbog cega je cenzura privatne kompanije OK a kad drzava nesto zabrani nije OK?

Sve je to u redu, ali kakve veze ima sa onim što sam ja napisao?
Evo vidiš kako vaš predsednik pred našim očima postaje čovek. Zašto ne možete i vi ostali tako?
Naš predsednik je zalutali pajac i međunarodna sprdnja. Birtijaški riječnik, birtijaške fore, potpuna neodgovornost za izrečenu riječ. Doduše, ponekad mora pojesti ono što je izasrao (prije 20 dana je ljubio Putina i srrao po Ukrajincima, a prije 10 dana obrnuro, bez da trepne). Ma svu sreću, njegove mirnodopske ingerencije su ravne nuli, a najveća opasnost za RH u slučaju bilo kakvog rata je upravo Milanović, ikona trolova, antivaksera i ostalih nižih oblika organizama

Ne bi Vucic rekao juce tek tako da je u svetu apokalipsa, ko je pametan uzece ove njegove reci u obzir. Nedostaju zitarice u regionu Žito
Вучић је лудак који од свега направи општу хистерију.Таман се смирила корона и нема више ванредних његових небулоза ево сада пшеница, нафта, кукуруз, уље има сваки дан да слушамо како чува уље у неком подруму за не дај Боже.Ствара општу хистерију умјесто да смирује народ.

Зашто није рекао да су нам у Русији остала заробљена два плаћена Панцира и да сада нема начина да их пребаци у Србију.О томе не прича.

Вашингтон одбио да Кијеву испоручи ПРО систем "Гвоздена купола" услед физичких немогућности да се исти транспортује до Украјине. Међутим, прави разлог се крије у томе да је ?? Израел спречио испоруку најмање једне батерије ПВО/ПРО система "Гвоздена купола" које су САД ?? хтеле да поклоне украјинској армији.

✖️Разлог: неспремност власти у Тел Авиву да се тим потезом покваре односи са ?? Русијом.
Никад ми није било јасно зашто Израел има добре односе са Русијом ? Они су на супротним странама.

Вучић је лудак који од свега направи општу хистерију.Таман се смирила корона и нема више ванредних његових небулоза ево сада пшеница, нафта, кукуруз, уље има сваки дан да слушамо како чува уље у неком подруму за не дај Боже.Ствара општу хистерију умјесто да смирује народ.

Зашто није рекао да су нам у Русији остала заробљена два плаћена Панцира и да сада нема начина да их пребаци у Србију.О томе не прича.
Па ми нисмо под руским санкцијама, стићиће они, макар преко Дунава ...

То је то кога интересује...Руси имали губитке око Кијева али су зато југ проширили и и изашли на Луганск старе границе.
Биће овдје још фајта колико хоћете али дефинитивно Украјинци југ губе, изворне границе Донбаса и Луганска само питање времена а онда тјерање до Дњепра.Остаје мистерија Кијев, да ли може да се одбрани и са колико се снага уопште брани...познавајући Русе они ће га радије сравнити са земљом него се повући...што буде дуже трајало Украјинцима ће бити све горе.
Tipujem da ce se u nekom trenutku dogovoriti.
Bolje kapitulacija pod trazenim uslovima ali sacuvati zivote.

Naš predsednik je zalutali pajac i međunarodna sprdnja. Birtijaški riječnik, birtijaške fore, potpuna neodgovornost za izrečenu riječ. Doduše, ponekad mora pojesti ono što je izasrao (prije 20 dana ke ljubio Putina i srrao po Ukrajincima, a prije 10 dana obrnuro, bez da trepne). Ma svu sreću, njegove mirnodopske ingerencije su ravne nuli, a najveća opasnost za RH u slučaju bilo kakvog rata je upravo Milanović, ikona trolova, antivaksera i ostalih nižih oblika organizama.

Pa, lik je precednik HRVATSKE.

Šta je čudno u tom njegovom ponašanju? :hahaha:

Loš ti je primer, pošto navodiš privatne medije. Twitter nije javni servis, i u Americi vlasnik Tvitera ima pravo da sa njega izbaci bilo koga, kao što kod nas gazda kafane može da izbaci pijanog gosta. To stoji u pravilima korišćenja koje si potpisao kad si se registrovao, isto kao i Tramp što je potpisao kad je pravio svoj nalog. Pravo poređenje bi bilo da Tramp dođe i da zabrani Tviter. To bi se u USA teško desilo, ali u Kini, Rusiji, Severnoj Koreji - vrlo lako.

Dragan Vučićević ima pravo da ukloni Vučića iz Informera ako se zameri sa njim (mada znamo da se to neće desiti nikad jer dobija lepe pare od vlasti).

Host neke emisije ima pravo da izbaci gosta iz bilo kog razloga, kao što taj gost posle ima pravo da kaže sve što misli o tom hostu, na nekom drugom mestu. Sloboda govora u USA je daleko, daleko veća nego u ex komunističkim zemljama. Nije 100% savršena, naravno, ali je neuporedivo veća.

Шта мислиш, да ли би газда могао да избаци педера из кафане зато што је педер?

То је то кога интересује...Руси имали губитке око Кијева али су зато југ проширили и и изашли на Луганск старе границе.
Биће овдје још фајта колико хоћете али дефинитивно Украјинци југ губе, изворне границе Донбаса и Луганска само питање времена а онда тјерање до Дњепра.Остаје мистерија Кијев, да ли може да се одбрани и са колико се снага уопште брани...познавајући Русе они ће га радије сравнити са земљом него се повући...што буде дуже трајало Украјинцима ће бити све горе.
ma znam da i nisam neki znalac vojni
ali , malko me bas intrigira , ovaj deo oko ODESE i pitam se kada ce i krenuti da oslobode i taj deo , stim da ce i kontrolisati i granicu i sa rumunijom a i sa prijestavljem , deo gde se narod , jos i pre raspada SSSr i odlucio da nece biti deo moldavije.

Dok Ameri imaju senilnog predsednika sad je pravo vreme da Kinezi preuzmu Formozu . Američki se predsednik posle zauzeća neće ni setiti da je Formoza ikada bila odvojena.

A ja sam eto svitovao Hixa da ne bira izlapeog predsednika a on nije hteo da me sluša .

Tipujem da ce se u nekom trenutku dogovoriti.
Bolje kapitulacija pod trazenim uslovima ali sacuvati zivote.
Ја више не вјерујем искрено у договор.Мислим да је све извјесније да ће Кијев постати нови Грозни.Надам се да нисам у праву.
Сломиће Украјину за сва времена и од њих ће направити руску колонију.А могли су бити регионални лидер само да је мало памети било.
Онај пенис клавир је полулуд човујек на кокаину, као да код нас поставиш Чанка ријалити крмка за предсједника.

Komandant 33 motorizovane brigade RV

FNZI400XIAgzlEx

@Sizif kaze da nema nacizma u Ukrajini
Ja sam 1996-te otišao u Makedoniju sa nekim geografima istraživačima, i običaj je bio da gde god odemo, stavimo neki prišivač na prsluk da se vidi gde smo sve bili. Na ulici tamo vidim nekog lika koji prodaje te ambleme, i kupim neki koji mi se najviše svideo, i ja i moj drug iz Beograda koji je bio sa mnom, i obojica ih stavimo na prsluk.

Posle toga me ovi Makedonci pitaju što sam stavio taj prišivač, pošto je to bio valjda simbol neke njihove radikalne grupe, koja se, između ostalog, zalaže za proterivanje svih Srba iz Makedonije. Naravno, meni tako nešto nije palo na pamet, ja izabrao amblem koji mi se najviše dopao, i iz zezanja sam ga ostavio na tom prsluku, kao uspomenu na fijasko.

Možda ovaj balavac sa cigarom isto tako misli da je lobanja kul. Siguran sam da mrzi Ruse i Putina, ali čisto sumnjam da drži Hitlerovu sliku na frižideru i podržava istrebljenje Jevreja.

2 baterije. I ne samo to. Još 8 Mi 35. I ne samo to...svi tekući projekti, koji bi, možda, jednog dana mogli da se zaista realizuju (npr. Lazanski) a koji su rađeni imajući u vidu komponente iz Rusije...ode sve pod led.

Doduše, kad posle izbora počnemo da ližemo zapadno doope na angro, moći ćemo da proširimo ono što smo sa Francuzima i nekim drugima započeli...

Пронађите другаре у Русији па нека вас обавештавају, тако ћете моћи да одмерите, једну и другу страну пропаганде која је обично на средини.

Има доста напуштених руских оклопних возила услед кварова, где посада наставља даље, јер се не поправљају (таква је кампања) другим превозом, а које уништавају Украјинци, јер их Руси не чисте онако како су Немце чистили фронтално.

Видим да се то не разуме код многих, па ни код тебе!

Sve je to u redu, ali kakve veze ima sa onim što sam ja napisao?
Evo vidiš kako vaš predsednik pred našim očima postaje čovek. Zašto ne možete i vi ostali tako?
Ja glasao za Zoku, i opet bi. Jest da je lud ko šiba ali naš je.
Srpska majka, ustaški doglavnik sve u jednom.

Iako ozbiljno sam zabrinut za njegovo mentalno zdravlje i holesterol. Lik ko da je ispao iz nekog od Pervanovih uradaka.

Ako je tako, te Pancire treba prebaciti u Kinu i dopremiti ih do Srbije kineskim avionima, zajedno sa kineskim bespilotnim letelicama CH-95 i kineskim PVO sistemom FK-3.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back