Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo. Rusi su zaglavili ako je verovati zapadnim medijima. Izgubili na desetine hiljada vojnika i tehnike i povlace se, a Zelenski moli za hitnu pomoc. I sve te izjave u razmaku od pola sata od istog izvora. A ova mapa svakog dana sve crvenija
Zelenski trubi jednote isto cjelo vrijeme ko pokvarena papiga, a neće dobit zabranu letova što tražit.
Mapa nije crvenija ista je zadnji 7 dana. To što se crveni mačku o rep moze Tihi okačit. Mogu sve zacrvenit slobidno do rijeke Dnjepar osim šire okolice gradova jer ta ogromna glibava polja nit iko brani nit ih iko napada

Ja vidim da svuda u svetu pa i kod nas krece ekonomska kriza koju su stvorili rusi tako sto su uveli sankciej i zavrnučli gas i naftu ...
Dakle Rusija dobija
Sto se tice linije fornta Rusi napreduju ja ne vidim da su rusi zaglavljeni ...

Imali smo svoje firme i svoju industriju, pod dosmanlijama je sve rasprodato.
Imali smo vojsku sa >100 hilj. regruta na služenju vojske godišnje, pod dosmanlijama je vojska svedena na oko 15 hilj. vojnika.
Imali smo kulturne programe kao i dečije, pod dosmanlijama počeše sa big braderom i farmom i od tad nemožemo da se oslobodimo rijaliti parova / zadruge / menjam ženu...
Imali ste sankcije i hiperinflaciju...

Dobro jutro kako smo jutros...

nemackotrziste.jpg

I u okolini Karkiva su od 1 dana 😏, a grad je na granici sa Rusijom. Jel shvaćaš?
Ebote život, vama Hrvatima se kroz istoriju toliko puta nudila prilika da budete na pravoj strani, da se pokajate zbog prethodnih grešaka, pogrešnih odluka i nedela, da jednom izaberete svetlost, a vi uvek birate da budete sa ološom, pa i sami da postanete ološ. Uvek sa zločincima, nacistima, seciglavama i slično.
Kako možete da stanete ispred ogledala, da se gledate i kažete sebi ''Ja sam čovek''?

Ebote život, vama Hrvatima se kroz istoriju toliko puta nudila prilika da budete na pravoj strani, da se pokajate zbog prethodnih grešaka, pogrešnih odluka i nedela, da jednom izaberete svetlost, a vi uvek birate da budete sa ološom, pa i sami da postanete ološ. Uvek sa zločincima, nacistima, seciglavama i slično.
Kako možete da stanete ispred ogledala, da se gledate i kažete sebi ''Ja sam čovek''?
to je zato sto nisu ljudi

Ja vidim da svuda u svetu pa i kod nas krece ekonomska kriza koju su stvorili rusi tako sto su uveli sankciej i zavrnučli gas i naftu ...
Dakle Rusija dobija
Sto se tice linije fornta Rusi napreduju ja ne vidim da su rusi zaglavljeni ...
Super za tebe što imaš dobre poglede. Rusija sve sto je dobila su sankcije, bankrotiranu državu, ispražnjene supermarkete, zabranu uvoza i izvoza svega iz cijelog svijeta, preko 10000 mrtvih, uništenu i osramocenu vojsku...
Ja od tw krize sam osjetio pola kune skuplji litar dizela. Znaš kolko ce me poremetit 25 kuna na rezervaru goriva ( 3 kave sa mlijekom u kaficu u Dalmaciji)

Svetlost Rusije, Sirije, Sj. Koreje, Venezuele i Bjelorusije? Neka, hvala.

c9a3230ec24e7dc19daf5f829b2f4179.png

Na ruskim tenkovima zastave bivšeg Sovjetskog Saveza​

09.03.2022. / 09:12

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone ruskih tenkova, a na nekim tenkovima mogu se vidjeti zastave bivšeg Sovjetskog Saveza.

Ovaj video na Twitteru je objavio turski novinar Ragip Soylu.
Ruska invazija na Ukrajinu traje već 14 dana, a za tako kratak period gubici su ogromni. Nekoliko ukrajinskih gradova je razoreno, te je zabilježen i veliki broj ubijenih civila.

The Russian tank with the Soviet flag is still running around in Ukraine pic.twitter.com/9EXE3zo5Gb
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) March 9, 2022

Рекох, лајт верзија! Чуј, чиста Немачка презимена?
Пробај и ти поново?
milorad_dodik_grimasa_AK_31aug21_RSA-e1639388828946-768x429.jpg

Rusi slave: Oslobođena skoro cijela teritorija Luganska​

Od 8. marta uveče oslobođena je skoro cijela teritorija Luganske Narodne Republike, saopšteno je na Telegram kanalu Ministarstva spoljnih poslova Luganska.

"Skoro cijela teritorija Luganske Narodne Republike je oslobođena. Naselja LNR sjeverno-sjeveroistočno od linije Svatovo-Starobelsk-Novoajdar-Širokoe oslobodile su Oružane snage Ruske Federacije", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Kako se navodi, narodna milicija je oslobodila 80 naselja Luganska i Donjecka. Tokom 8. marta oslobođeno je sedam naselja. Ranije tokom dana četiri civila su povrijeđena u posljedicama granatiranja od strane Oružanih snaga Ukrajine na teritorijama koje su ranije oslobodile snage Donjecke Narodne Republike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back