motorheadsd
Ističe se
- Poruka
- 2.689
Mapa nije ažurirana. Rusi su u okolini zaporožja trenutno!Je u nečijim mokrim snovima možda
Prsli Rusi, bježe napuštaju bojišnice ostavljaju naoružanje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mapa nije ažurirana. Rusi su u okolini zaporožja trenutno!Je u nečijim mokrim snovima možda
Prsli Rusi, bježe napuštaju bojišnice ostavljaju naoružanje![]()
Zelenski trubi jednote isto cjelo vrijeme ko pokvarena papiga, a neće dobit zabranu letova što tražit.Zanimljivo. Rusi su zaglavili ako je verovati zapadnim medijima. Izgubili na desetine hiljada vojnika i tehnike i povlace se, a Zelenski moli za hitnu pomoc. I sve te izjave u razmaku od pola sata od istog izvora. A ova mapa svakog dana sve crvenija
Je je svi su aterirali al se nešto slabo dižu, odnosno ne dižu se uopćeJel uspio padobranski desant na Kiev ili cekamo TIXIJA on je kao bolje upucen![]()
postoje mini atomke...Bacit će na sebe atomske bombe pošto je Rusija blizu. Pravi rusofilski mozak![]()
I ti si mene razocarao sta da se radi.Бате постајеш Дарда натогyз верзија.
Imali ste sankcije i hiperinflaciju...Imali smo svoje firme i svoju industriju, pod dosmanlijama je sve rasprodato.
Imali smo vojsku sa >100 hilj. regruta na služenju vojske godišnje, pod dosmanlijama je vojska svedena na oko 15 hilj. vojnika.
Imali smo kulturne programe kao i dečije, pod dosmanlijama počeše sa big braderom i farmom i od tad nemožemo da se oslobodimo rijaliti parova / zadruge / menjam ženu...
Jel to na granice Rusije izlaze da Ukri ne krenu u kontraoofanzivu?Зар је остало оклопа, твитераши су немилосрдни...![]()
I u okolini Karkiva su od 1 danaMapa nije ažurirana. Rusi su u okolini zaporožja trenutno!
nema slobode na zapadu, ima prividne...Dokaz je da su Djokovicu oteli tri grend slemaМи, слободни људи, презиремо ваш робовски менталитет.
Nema. Rusi se ukenjali. Ne mogu kontrolirat ni nebo nad Ukrajinom![]()
Ebote život, vama Hrvatima se kroz istoriju toliko puta nudila prilika da budete na pravoj strani, da se pokajate zbog prethodnih grešaka, pogrešnih odluka i nedela, da jednom izaberete svetlost, a vi uvek birate da budete sa ološom, pa i sami da postanete ološ. Uvek sa zločincima, nacistima, seciglavama i slično.I u okolini Karkiva su od 1 dana, a grad je na granici sa Rusijom. Jel shvaćaš?
to je zato sto nisu ljudiEbote život, vama Hrvatima se kroz istoriju toliko puta nudila prilika da budete na pravoj strani, da se pokajate zbog prethodnih grešaka, pogrešnih odluka i nedela, da jednom izaberete svetlost, a vi uvek birate da budete sa ološom, pa i sami da postanete ološ. Uvek sa zločincima, nacistima, seciglavama i slično.
Kako možete da stanete ispred ogledala, da se gledate i kažete sebi ''Ja sam čovek''?
Super za tebe što imaš dobre poglede. Rusija sve sto je dobila su sankcije, bankrotiranu državu, ispražnjene supermarkete, zabranu uvoza i izvoza svega iz cijelog svijeta, preko 10000 mrtvih, uništenu i osramocenu vojsku...Ja vidim da svuda u svetu pa i kod nas krece ekonomska kriza koju su stvorili rusi tako sto su uveli sankciej i zavrnučli gas i naftu ...
Dakle Rusija dobija
Sto se tice linije fornta Rusi napreduju ja ne vidim da su rusi zaglavljeni ...
Рекох, лајт верзија! Чуј, чиста Немачка презимена?Gde vam je Glazjev sto je kritikovao Grefa i hazarku Nabiulinu ?
Izgleda da je on zglajzao a Gref jase. Kao i Miler. Putin voli Nijemce![]()
Ево, још улазимо у Кијев.Dobro jutro kako smo jutros...
Svetlost Rusije, Sirije, Sj. Koreje, Venezuele i Bjelorusije? Neka, hvala.Ebote život, vama Hrvatima se kroz istoriju toliko puta nudila prilika da budete na pravoj strani, da se pokajate zbog prethodnih grešaka, pogrešnih odluka i nedela, da jednom izaberete svetlost, a vi uvek birate da budete sa ološom, pa i sami da postanete ološ. Uvek sa zločincima, nacistima, seciglavama i slično.
Kako možete da stanete ispred ogledala, da se gledate i kažete sebi ''Ja sam čovek''?
The Russian tank with the Soviet flag is still running around in Ukraine pic.twitter.com/9EXE3zo5Gb
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) March 9, 2022
Рекох, лајт верзија! Чуј, чиста Немачка презимена?
Пробај и ти поново?