Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.091
A natostan sa Afganistanskim talibanima naoružanim prackama i plasticnim kesama.Ruska vojska je smijurija prema američkoj. Ne mogu ni sa sirotim Ukrajincima izaći na kraj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A natostan sa Afganistanskim talibanima naoružanim prackama i plasticnim kesama.Ruska vojska je smijurija prema američkoj. Ne mogu ni sa sirotim Ukrajincima izaći na kraj
zaboravio si.......... i DEAMERIKANIZACIJA ZAPADA.denacifikacija i dekreditizacija hazarskim bankarima...tako ja to vidim
Imali smo svoje firme i svoju industriju, pod dosmanlijama je sve rasprodato.Nije bio bolji.
Po kojim je to pokazateljima bio bolji?
Чекам дан да Путин коначно макне оно хазарско ђубре, Германа Грефа!denacifikacija i dekreditizacija hazarskim bankarima...tako ja to vidim
bolje biti ruski rob no američki prijatelj.
Чекам дан да Путин коначно макне оно хазарско ђубре, Германа Грефа!
Многи немају представу ко је он и који људски отпад.
Он је дугогодишњи број један Сбер банке. Лик који отворено заговара борбу против школовања јер, како је пред камерама изјавио, са школованим људима тешко је манипулисати!
У преводу, кабалиста који се не скрива. Чувају га Амери и Енглези јер имају велики удео у Сбер банци.
Ту олош мора уклонити по сваку цену.
Џаба, кроз одговоре других упућених теби видим колико.....?!uvek mozes da me ignorises to je samo jedan klik
![]()
Добар доживљај ко воли наравно.Није толико ни скупа карта ,мислим да је за Алтера такво путовање пошто путује са курајберима (мушко друштво).Добра *ајебанција буде по тим вагонима.bilo nekad, sada nije

oce kazes da su anglo-ameri sankcionisali i to djubre, posto je on vlasnik SBER.banke?Чекам дан да Путин коначно макне оно хазарско ђубре, Германа Грефа!
Многи немају представу ко је он и који људски отпад.
Он је дугогодишњи број један Сбер банке. Лик који отворено заговара борбу против школовања јер, како је пред камерама изјавио, са школованим људима тешко је манипулисати!
У преводу, кабалиста који се не скрива. Чувају га Амери и Енглези јер имају велики удео у Сбер банци.
Ту олош мора уклонити по сваку цену.
Рекох, лајт верзија оног моторкотача.Vladin tata je rekao da vise voli rusko G nego americku tortu.
Posle su ga odveli...
pazi sta pricas ratno je stanje u Majcici. A ti pricas protiv vlade, mogu da te pokupe i pravac Sibirrrr
Prajd u Zagrebu....Где сте се ово сликали?
На неком стадиону?
Пробај поново?oce kazes da su anglo-ameri sankcionisali i to djubre, posto je on vlasnik SBER.banke?
Je u nečijim mokrim snovima možda

ne brini.ti za ruseA koliko imaju hrane rusi...za koliko dana ?
2000 km linije fronta koliko trebaju logistike u hrani u gorivu ljekovima, zbrinjavanje ranjenika zbrinjavanje poginulih, ili su to ruskim generalima samo nevazni brojevi![]()
Пробај поново?

Bacit će na sebe atomske bombe pošto je Rusija blizu. Pravi rusofilski mozakzaista i ja se čudim..ali imam informaciju da će baciti dvije atomske bombe na zapad ukrajine po američkom receptu i ubrzati predaju...

Ne brinu ni Rusi o Rusima, ostavljaju ih Ukrima da ih pokapaju a zive da hranene brini.ti za ruse
Dva tjedna rata. Rusi zaglavili svuda.![]()
zanimljivo...nema više bliskih dodira NATO i rusije u zračnom prostoru baltika i crnog mora...

Зар је остало оклопа, твитераши су немилосрдни...popravljeni ruski oklop....
Jel uspio padobranski desant na Kiev ili cekamo TIXIJA on je kao bolje upucenSad kad ustane Tihi pa kad raspale Rusi... mislim da ce do dovece biti u Lavovu
![]()