Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Причаш о Израелу никад ниси био тамо.
Сад причаш о Арапима, претпостављам да ни тамо никад ниси био.

Зашто неко не би могао да прича о некој земљи ако није био тамо?

Данас је 21. век. 2022. година. Никада више информација о свим земљама на свету, тако да је сасвим нормално да може на форуму да се дискутује о Израелу и Арапима а да ниси црни Арапин.

Је л' нам то треба унапред неки списак где је ко био, пре него што му се да дозвола да пише и прича о некој земљи?

FMVbpELXMAMFRdH.jpg

У Московљанке сам већ улазио.

А Москву ћу посетити првом приликом. Можда на лето, тад је далеко лепше време за обилазак.
Транссибирска жељезница и 8 дана лаганог путовања је нешто најбоље што можеш урадити везано за руски туризам.

Транссибирска жељезница и 8 дана лаганог путовања је нешто најбоље што можеш урадити везано за руски туризам.

Од туризма, највише волим море.

Гледао сам да ли је могуће отићи на Крим на море. Није баш доступно одавде.

А једна френдица била у Москви код бившег вереника у два наврата прошле године, па ми показивала слике Москве пре десетак дана.

Данас је 21. век. 2022. година. Никада више информација о свим земљама на свету, тако да је сасвим нормално да може на форуму да се дискутује о Израелу и Арапима а да ниси црни Арапин.
Ако погледаш шта сам цитирао управо се говори о менталитету народа. То се може схватити са ТикТока и твитера?

Је л' нам то треба унапред неки списак где је ко био, пре него што му се да дозвола да пише и прича о некој земљи?
Укратко - да. Никад нисам био у Кини, не знам шта Кинези мисле и планирају и како се односе према неким стварима.

Serija eksplozija u Kijevu i okolini​

Rano jutros u Kijevu i okolnim područjima su se ponovo čule eksplozije, javlja BBC.

Britanski javni servis prenosi, pozivajući se na izveštaje novinara sa tererna, da je odjeknula serija eksplozija. Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se nešto posle šest sati sati po lokalnom vremenu.

Horror Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

Igra zivaca oko ruske nafte i gasa.

Evropa ne sme da se otkaci jer ce energetski puci.

Sa druge strane Rusi hoce da prodaju jer zaradjuju lovu, a sa druge strane gube sansu da naude Evropi zaista dok jos mogu jer Evropa groznicavo trazi nove snabdevace.

Од туризма, највише волим море.

Гледао сам да ли је могуће отићи на Крим на море. Није баш доступно одавде.

А једна френдица била у Москви код бившег вереника у два наврата прошле године, па ми показивала слике Москве пре десетак дана.
Москва је просто огромна...

Serija eksplozija u Kijevu i okolini​

Rano jutros u Kijevu i okolnim područjima su se ponovo čule eksplozije, javlja BBC.

Britanski javni servis prenosi, pozivajući se na izveštaje novinara sa tererna, da je odjeknula serija eksplozija. Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se nešto posle šest sati sati po lokalnom vremenu.

Horror Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

Као код нас пре 23 године.

Москва је просто огромна...

Она је била смештена баш близу центра. Показивала ми Црвени трг, Кремљ, околне улице, тргови, паркови, нека пијаца са оноим крововима као код Штрумпфова, силни паркови, тржни центри...

Odakle ti ideja da ne drže viruse u SAD? :lol:

E, ovaj što klima glavom iz videa, izgleda da ovih dana malo manje klima.
drze oni , nije da ne drze
ali , koliko mi je poznato , raditi i eksperimentisati sa njima je zabranjeno
iz svega dosada sto i je istrazeno , zna se da je Fauci kompanija , pokusala i da pantentira virus corona , pa mu je odbijena i da je , prebacio rad u wuhan i placao i kineze kao i svoje.
a ove laboratorije , koje su u ukrajini i u drugim drzavama , tek ce se videti , sa cim su eksperimentisali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back