Sad samo da počnu proizvodnju visoko tehnoloških proizvoda pa da ovo ima nekog efekta po njih i kad sankcije budu prošlost...И цена пшенице иста, и минералних ђубрива и никла и титана, и паладијума и.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad samo da počnu proizvodnju visoko tehnoloških proizvoda pa da ovo ima nekog efekta po njih i kad sankcije budu prošlost...И цена пшенице иста, и минералних ђубрива и никла и титана, и паладијума и.....
znam sta su sisejok ukri su superiorni
bore se tako sto ukrajinke pokazu sise na barikadama i tako brane slobodu...ne znas ti sta je rat i sta je sila.

Е овде када се спусте биће крканлук...битан моменат.
J
Jel su to Ukropi uspeli da povrate Izjum !?Е овде када се спусте биће крканлук...битан моменат.
![]()
Pazi foru, tank je navodno skuplji 40 kn. Inače izbjegavam te pizdarije "idem tankat jer sutra skuplje", i realno, nije mi o glavu i ne da mi se. Ali jučer, odlučim ja, pa zašto ne, nije 40 kn za baciti. Stanem u red, čekam jedno pol sata, i vidim, nema običnog benzina 95, nego samo oni premium bullshiti 100 oktana, ali šta sad, kad sam tu tankam.
Pa da, oni koji tvrde da je zemlja ravnada malko prodjes americke sajtove koji nisu pod drzavnom kontrolom, ne bi se prosipao sa sarajevom![]()
Ti znas sta je rat...da znas ista o ratu nebi tudjim murcem koprive mlatiojok ukri su superiorni
bore se tako sto ukrajinke pokazu sise na barikadama i tako brane slobodu...ne znas ti sta je rat i sta je sila.
.gif)
Да, земља која има свој сопствени и најстарији космички програм не влада технологијама па ћеш јој ти објаснити шта су високе технологије? Вероватно си мислио, оно, технологија на некој висини? Само од ког спрата подразумеваш да почињу високе технологије?Sad samo da počnu proizvodnju visoko tehnoloških proizvoda pa da ovo ima nekog efekta po njih i kad sankcije budu prošlost...
na najprostiji argument da nesto ne znasTi znas sta je rat...da znas ista o ratu nebi tudjim murcem koprive mlatio![]()
Nisam zeleo da ti kvarim zadovoljstvo ali ja sam agroekonomista. Cenim da malo vise znam. 6 meseci do godinu dana mu dajem da ce ostati na vlasti. Njihova ekonomije je na kapitalistickim osnovama gde oligarsi vode velike firme. Ove sankcije su u rangu onih nasih i pogodice pre svega obicnog coveka. Ne znam tacno ali mislim da imaju ogroman broj ljudi koji zivi po gradovima, Mozda 80% . Gradsko stanovnistvo ima svoje potrebe i navike. Seljaci ce da prezive ,uvek prezive.Види, не знам шта ти имаш од вијуга у глави, пошто те памтим и по бисерима у дискусији о пандемији.
У овој причи, такође, мало тога капираш и у опште знаш. Зато, не мешај се у дискусију старијих, може те неко нагазити па ћеш после да се жалиш родитељима!
Febo ima najmanje 50, a ti mu možeš biti dedana najprostiji argument da nesto ne znas
odgovaras na isti nacin osobi koja moze da ti bude deda
al kad os da se picis ajde... razvi nam ovde na a4 doktrinu
koju ruska vojska primenjuje iz ugla vojnih strategija
i na to kontrapunktno daj ono sta ukrajina radi da im tu doktrinu ponisti

Јесу, има га у свакој радњи (изюм-изјум) је на руском суво грожђе:Jel su to Ukropi uspeli da povrate Izjum !?
a koja tekma ukrajinske lige se odigravaKurvini sinovi RTL ZAGREB kažu kako ukrajinski Šahtjor ne može igrati pod ruskim bombama, da kopiladi nacistička Šahtjor ne igra 8 godina u svom gradu a Donbas Arena je razorena od ukrajinske artiljerije i avijacije! OLOŠU LAŽLJIVI, LICEMERNI
Pogledajte prilog 1116639

Seljaku u pustari će biti isto ili slično.Nisam zeleo da ti kvarim zadovoljstvo ali ja sam agroekonomista. Cenim da malo vise znam. 6 meseci do godinu dana mu dajem da ce ostati na vlasti. Njihova ekonomije je na kapitalistickim osnovama gde oligarsi vode velike firme. Ove sankcije su u rangu onih nasih i pogodice pre svega obicnog coveka. Ne znam tacno ali mislim da imaju ogroman broj ljudi koji zivi po gradovima, Mozda 80% . Gradsko stanovnistvo ima svoje potrebe i navike. Seljaci ce da prezive ,uvek prezive.
ti shvatas da to sto napuvava zapad nije uopste stanje na terenu....upravo to sto kazes da se toliko ratuje da li bi kolona stajala....ovde se polako totalno opkoljava Kijev ko Maripolje i onda se krckahte,hrane za deset dana kazu....Opa vidi stratega...ostavis kolonu da ceka, bravo generale, Pun pogodak, pa taj Kiev vec danima ceka u okruzenju, pa sta ne napadaju. Kazes poznaju ga, onda dolazim do zakljucka da ga poznaju jedinice i vojska iz svakog coska Rusije , ono bez ebemti ga uzimamo samo da civili isprase ukrajince pa upadamo jel takvu zamisljas strategiju ili? Da sluzio sam tocno onoliko koliko i treba i tamo di treba![]()
![]()
![]()
a znate seFebo ima najmanje 50, a ti mu možeš biti deda
Svaka čast![]()

Šta je tu laž, pa Srna je bio u Šahtjaru, znam šta je pričaoKurvini sinovi RTL ZAGREB kažu kako ukrajinski Šahtjor ne može igrati pod ruskim bombama, pa su zato dosli na maksimir, da kopiladi nacistička Šahtjor ne igra 8 godina u svom gradu a Donbas Arena je razorena od ukrajinske artiljerije i avijacije! OLOŠU LAŽLJIVI, LICEMERNI
Pogledajte prilog 1116639
Ne znamo se, ali čovek je ratovao, pa ti računaj koliko može imatia znate se
sa fronta jel
pa aj da vidimo tog pedesetogodisnjaka
kako poznaje vojne doktrine da nas prosvetli
kad vec ti ne uspevas a trudis se, nije da nije![]()
jok naprimer najliberarniji foxPa da, oni koji tvrde da je zemlja ravna
Nekako nemam povjerenja u njih

uh kad je ruska država primila Hrišćanstvo u Kijevu, i kad je Kijev bio Majka Ruskih gradova, od ukrajine nije bilo ni =U=Ovi sa Z na tenkovima u tuđoj državi daleko od kuće? Njima ni ime na grobu neće biti
znas kolko me zabole za nekoga sto na avataru drzi siseŠta je tu laž, pa Srna je bio u Šahtjaru, znam šta je pričao
Inače pohvaljujem tvoj izbor tv postaja
Ne znamo se, ali čovek je ratovao, pa ti računaj koliko može imati