Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е овде када се спусте биће крканлук...битан моменат.

J

Е овде када се спусте биће крканлук...битан моменат.

FNW3vW4XsAIfPm8
Jel su to Ukropi uspeli da povrate Izjum !?

Pazi foru, tank je navodno skuplji 40 kn. Inače izbjegavam te pizdarije "idem tankat jer sutra skuplje", i realno, nije mi o glavu i ne da mi se. Ali jučer, odlučim ja, pa zašto ne, nije 40 kn za baciti. Stanem u red, čekam jedno pol sata, i vidim, nema običnog benzina 95, nego samo oni premium bullshiti 100 oktana, ali šta sad, kad sam tu tankam.
Uglavnom, prošao bi jeftinije da sam tankao danas, koji zajeb. :roll:

Sad samo da počnu proizvodnju visoko tehnoloških proizvoda pa da ovo ima nekog efekta po njih i kad sankcije budu prošlost...
Да, земља која има свој сопствени и најстарији космички програм не влада технологијама па ћеш јој ти објаснити шта су високе технологије? Вероватно си мислио, оно, технологија на некој висини? Само од ког спрата подразумеваш да почињу високе технологије?

Ti znas sta je rat...da znas ista o ratu nebi tudjim murcem koprive mlatio :nono2:
na najprostiji argument da nesto ne znas
odgovaras na isti nacin osobi koja moze da ti bude deda

al kad os da se picis ajde... razvi nam ovde na a4 doktrinu
koju ruska vojska primenjuje iz ugla vojnih strategija
i na to kontrapunktno daj ono sta ukrajina radi da im tu doktrinu ponisti

Ruska središnja banka objavila je da građanima s deviznim računima neće biti dopušteno podizati više od 10.000 dolara. Ta odluka bit će na snazi do 9. rujna.

Sve iznad tog iznosa isplatiti će se u rubljama po tržišnom tečaju.

Ahahahah, potpuni raspad.
Kako najbolje uništiti državu? Uništiš joj valutu.

Види, не знам шта ти имаш од вијуга у глави, пошто те памтим и по бисерима у дискусији о пандемији.
У овој причи, такође, мало тога капираш и у опште знаш. Зато, не мешај се у дискусију старијих, може те неко нагазити па ћеш после да се жалиш родитељима!
Nisam zeleo da ti kvarim zadovoljstvo ali ja sam agroekonomista. Cenim da malo vise znam. 6 meseci do godinu dana mu dajem da ce ostati na vlasti. Njihova ekonomije je na kapitalistickim osnovama gde oligarsi vode velike firme. Ove sankcije su u rangu onih nasih i pogodice pre svega obicnog coveka. Ne znam tacno ali mislim da imaju ogroman broj ljudi koji zivi po gradovima, Mozda 80% . Gradsko stanovnistvo ima svoje potrebe i navike. Seljaci ce da prezive ,uvek prezive.

na najprostiji argument da nesto ne znas
odgovaras na isti nacin osobi koja moze da ti bude deda

al kad os da se picis ajde... razvi nam ovde na a4 doktrinu
koju ruska vojska primenjuje iz ugla vojnih strategija
i na to kontrapunktno daj ono sta ukrajina radi da im tu doktrinu ponisti
Febo ima najmanje 50, a ti mu možeš biti deda
Svaka čast :ok:

Kurvini sinovi RTL ZAGREB kažu kako ukrajinski Šahtjor ne može igrati pod ruskim bombama, da kopiladi nacistička Šahtjor ne igra 8 godina u svom gradu a Donbas Arena je razorena od ukrajinske artiljerije i avijacije! OLOŠU LAŽLJIVI, LICEMERNI
Pogledajte prilog 1116639
a koja tekma ukrajinske lige se odigrava :hahaha:

izgleda ona da rusija vodi sa 121:1...ukri imaju 9 crvenih kartona, a rusi samo jedan zuti... a i to je bilo uz pomoc vara :lol:

Nisam zeleo da ti kvarim zadovoljstvo ali ja sam agroekonomista. Cenim da malo vise znam. 6 meseci do godinu dana mu dajem da ce ostati na vlasti. Njihova ekonomije je na kapitalistickim osnovama gde oligarsi vode velike firme. Ove sankcije su u rangu onih nasih i pogodice pre svega obicnog coveka. Ne znam tacno ali mislim da imaju ogroman broj ljudi koji zivi po gradovima, Mozda 80% . Gradsko stanovnistvo ima svoje potrebe i navike. Seljaci ce da prezive ,uvek prezive.
Seljaku u pustari će biti isto ili slično.
Ali onaj u Moskvi Ili St. Petersburgu će dramatično osjetiti na vlastitoj koži.

Opa vidi stratega...ostavis kolonu da ceka, bravo generale, Pun pogodak, pa taj Kiev vec danima ceka u okruzenju, pa sta ne napadaju. Kazes poznaju ga, onda dolazim do zakljucka da ga poznaju jedinice i vojska iz svakog coska Rusije , ono bez ebemti ga uzimamo samo da civili isprase ukrajince pa upadamo jel takvu zamisljas strategiju ili? Da sluzio sam tocno onoliko koliko i treba i tamo di treba :per: :per: :per:
ti shvatas da to sto napuvava zapad nije uopste stanje na terenu....upravo to sto kazes da se toliko ratuje da li bi kolona stajala....ovde se polako totalno opkoljava Kijev ko Maripolje i onda se krckahte,hrane za deset dana kazu....

Poslednja izmena:
Kurvini sinovi RTL ZAGREB kažu kako ukrajinski Šahtjor ne može igrati pod ruskim bombama, pa su zato dosli na maksimir, da kopiladi nacistička Šahtjor ne igra 8 godina u svom gradu a Donbas Arena je razorena od ukrajinske artiljerije i avijacije! OLOŠU LAŽLJIVI, LICEMERNI
Pogledajte prilog 1116639
Šta je tu laž, pa Srna je bio u Šahtjaru, znam šta je pričao
Inače pohvaljujem tvoj izbor tv postaja

a znate se
sa fronta jel :hahaha:

pa aj da vidimo tog pedesetogodisnjaka
kako poznaje vojne doktrine da nas prosvetli
kad vec ti ne uspevas a trudis se, nije da nije :lol:
Ne znamo se, ali čovek je ratovao, pa ti računaj koliko može imati

Pa da, oni koji tvrde da je zemlja ravna
Nekako nemam povjerenja u njih
jok naprimer najliberarniji fox
pa ces pored 9 amera koji se krste, naci jednog guvernera koji kaze parafaraziram
sumnje su ozbiljne, ne bi ja to odbacio kao rusku propagandu
i doda sta mi trazimo u tom ratu
zasto nas predsednik dozvoljava da putin napreduje, a mi sa njim jos trgujemo :lol:

#Руско Министарство одбране саопштило је да ће од 10 сати (по московском времену) 9. марта прогласити режим тишине и обезбедити хуманитарне коридоре из Кијева, Чернигова, Сумија, Харкова и Маријупоља.

Коридори:

реферф.PNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back