Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На југу Харковске области, до 2 батаљона 93. одвојене механизоване бригаде Оружаних снага Украјине, распоређене из Дњепропетровске области, покушала су да изврше контранапад на положаје руских трупа.

У сукобу је уништено до 250 непријатељских припадника и 18 оклопних возила Оружаних снага Украјине.
Tixi, koliko je ruskih vojnika poginulo?

Zelenskij: Borit ćemo se u šumama, borit ćemo se u poljima, borit ćemo se na obalama...

Upravo sam Churchila citirao prvi dan invazije, poslušao me Zelenskij :ok:
Хахахахаха....као и ти и он ће се борити са сигурне дистанце а на самом терену, нема ко. Армија украјина је разбијена и више не функционише као целина!

FNWWsYeUcAQOTf5

Хахахахаха....као и ти и он ће се борити са сигурне дистанце а на самом терену, нема ко. Армија украјина је разбијена и више не функционише као целина!
I ne treba. Svaki grm u Ukrajini je smrtna opasnost za ruskog okupatora. Ti očito nerazumiješ da narod od 44 miliona ne možeš poraziti. Ne možeš ih ni likvidirati, koliko je Židova stradalo? I, jel postoje?

reko je Kremlj 480 :hahaha:
Vidim, Tixi se pravi grbav...

SUSTAVI koji prate nuklearni materijal u skladištima radioaktivnog otpada u nuklearnoj elektrani u Černobilu, koju su prošli mjesec zauzele ruske snage, prestali su slati podatke Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju (IAEA), objavila je u utorak ta UN-ova agencija.

Ali to nas ne sprečava da i dalje podržavamo ruskog okupatora, nuklearnog bioteroristu.

Nesto mi nije jasno kod ove karte :think:
Ako je sve ovo crveno linija fronta tu ima oko 2000 km. A Rusija poslala 150 do 200,000 svojih snaga , jel to nije malo stotinjak vojnika po kilometru :think: :think:
Ako je kako je na karti mislim da su se rusi jako zaebali, ovakav front je dusu dao za gerilu, posaljes desetak vojnika sa protuoklopom, razbiju im dva tri transportera i begaju, a topovima i tenkovima ih ne mozes lovit po sumama i blatnjavim njivama :nono2: :think:
Ako neko moze ovo potvrdit :think:

Ako je sve ovo crveno linija fronta tu ima oko 2000 km. A Rusija poslala 150 do 200,000 svojih snaga , jel to nije malo stotinjak vojnika po kilometru :think: :think:
Ako je kako je na karti mislim da su se rusi jako zaebali, ovakav front je dusu dao za gerilu, posaljes desetak vojnika sa protuoklopom, razbiju im dva tri transportera i begaju, a topovima i tenkovima ih ne mozes lovit po sumama i blatnjavim njivama :nono2: :think:
Probušiš ih gdje hoćeš, napraviš haos u pozadini i lagano nazad.

zajebo si sve ruske stratege....trebao si im reci na pocetku

SUSTAVI koji prate nuklearni materijal u skladištima radioaktivnog otpada u nuklearnoj elektrani u Černobilu, koju su prošli mjesec zauzele ruske snage, prestali su slati podatke Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju (IAEA), objavila je u utorak ta UN-ova agencija.

Ali to nas ne sprečava da i dalje podržavamo ruskog okupatora, nuklearnog bioteroristu.
Тај дио је занимљив, Чернобил.

Зашто су тако Руси одјурили тамо ....?
2. Можда пола свЕта живјело у убјеђењу да тамо ништа не мрда а ови покретали и неке јединице за производњу, мували ко зна шта. :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back