Qing VIII
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Што се уплашили мене, скроз из Србије?уплашили се тебе, ево побегоше све то Петровграда, нема их више на у краине![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се уплашили мене, скроз из Србије?уплашили се тебе, ево побегоше све то Петровграда, нема их више на у краине![]()
Koje skinuo?Marine zašto si skinuo avatar , pa divno ti je stajao.![]()
![]()
открио си њихов дебакл и "отворио свету очи"Што се уплашили мене, скроз из Србије?
Убице руских тенкова, уништили их више него Абрамси у Ираку.
Ja pratim NSPM i tu je sve proruski. Ili imaš i Sputnjik.О самим ратним операцијама знамо врло мало.Имамо само изразито проукрајинске извештаје западних и украјинских медија, који су обична ратна пропаганда и немају много веродостојности.
Реч је о првом сукобу тог ранга у Европи од Другог светског рата.Украјина има површину од 600 000 км2 и друга земља у Европи по површини.
није болест све што боли иди узми нешто за смирењеГоре Руси и загађују планету. Није еко од њих, морат ће да плате екстра порез на загађење ваздуха.
Ма није да их истина плаши? Постављам и украјинске губитке па ме нико не прозива због тога.Koje skinuo?
открио си њихов дебакл и "отворио свету очи"
Жедан је био народ Крима коме су укро фашисти у 21 веку укинули воду! Осам година нису дозвољавали Кримљанима право на воду и ти такве подржава!
Gladna i zedna mocna ruska vojska..
Garantujem ti da ce ga od sada prizivati Banderu,ako obican narod i nije nesto mrzeo Ruse sada ce ih sigurno mrzeti dok postoje i Rusi i Rusija.Гарантујем да нису сви Немци били за Хитлерову партију и политику. На крају, каћуше нису могле да читају мисли у срцу становника Немачке 1945
зар украјинци имају губитке не верујем то је просто не могућеМа није да их истина плаши? Постављам и украјинске губитке па ме нико не прозива због тога.
Добро је, имају Руси још нешто хеликоптера негде у Сибиру, није крај света.није болест све што боли иди узми нешто за смирење
добро бар пише азбуку можда је научио у украјиниNisi ti iz Srbije. Ti si ustaša iz NDH.
Ja sam odmah ukapirao da ruse jednostavno bole uvo šta drugi misle, čak se nisu ni trudili nešto da stavljaju na internet. Jednostavno su zapeli ko sivonjeО самим ратним операцијама знамо врло мало.Имамо само изразито проукрајинске извештаје западних и украјинских медија, који су обична ратна пропаганда и немају много веродостојности.
Реч је о првом сукобу тог ранга у Европи од Другог светског рата.Украјина има површину од 600 000 км2 и друга земља у Европи по површини.
uostalom kako bi 45e razvalili naciste? Isto im se dešava i danas. Bojim se da su krenuli, pitanje je dal će stati do berlina, pariza ili londona. Nek evropa smisli dobro opravdanje!нема више ничега украјина је победила московију, иначе ови твоји својатају термин рус мада су га се својевремено одреклиДобро је, имају Руси још нешто хеликоптера негде у Сибиру, није крај света.
Обриши сузе па чеш да видиш.зар украјинци имају губитке не верујем то је просто не могуће
Skinuo je natpis Marinoupolja kojeg sad drže rusi i koja više nikad neče pasti u ruke Ukroša.Koje skinuo?
А одакле теби подаци о губицима? Једино ко има тачне податке то је војни врх Русије и нико други!Ма није да их истина плаши? Постављам и украјинске губитке па ме нико не прозива због тога.
нема више ничега украјина је победила московију, иначе ови твоји својатају термин рус мада су га се својевремено одрекли

мислим да си помешао корисника то је био @dalmata не видим га нешто у задње време мада му аватар и даље стоји исти није мењао, сад видим да је банован, зато је прешао на други профил и ћирилицуSkinuo je natpis Marinoupolja kojeg sad drže rusi i koja više nikad neče pasti u ruke Ukroša.
Јао ево и Ватника, само си ти још фалео.А одакле теби подаци о губицима? Једино ко има тачне податке то је војни врх Русије и нико други!
Па ни ви русофоби више не верујете у те лажи јер су вам све разобличене.
Али ок, ако вас то теши, наставите да се бламирате измишљотинама!
Vi Rusofili ,inace veci Rusi od Rusa,ste tipicne komunjare.. uvek negirate cinjenice i istinu. A cinjenica je da ste se obrukali u ovom ratu. Nemate gorivo,hranu,tehnika zastarela,taktika ratovanja ista kao u drugom svetskom ratu,koristite karte iz doba SSSR,saljete decu sa vezbe pravo u rat. Mrcvarite civile,radite zlocine. Crvena Armija je bruka od vojske.Жедан је био народ Крима коме су укро фашисти у 21 веку укинули воду! Осам година нису дозвољавали Кримљанима право на воду и ти такве подржава!
Треба бити или Морана олупина или хрватски русофоб и то радити што ти радиш.
Али све ваше лажи не могу изменити истину о томе да сваким даном све више нациста одлази на онај свет.
Ускоро ће Украјина бити очишћена од тог олоша.
Od sada nije ni bitno, demilitarizovani su, mogu da misle šta hoće ali biće mirni.Garantujem ti da ce ga od sada prizivati Banderu,ako obican narod i nije nesto mrzeo Ruse sada ce ih sigurno mrzeti dok postoje i Rusi i Rusija.
Пусти те глупе коментаре.Јао ево и Ватника, само си ти још фалео.
За кога су је чували? Будале!Oko 1,500 Jugoslovenskih granicara je stradalo cuvajuci granicu od Sovjeta.