Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta kaže Zapad

Ukrajina pobeđuje, Putin samo što nije svrgnut , ruska vojska se zaglibila i u to ime Zelenski kaže da neće u EU i da neće u NATO

Šta je sledeće kao dokaz pobedničkog hoda - priznajemo Krim, Donjeck kao deo Rusije , a naredna konačna pobeda Zelenskog i Ukrajine će biti - Ukrajina je deo Rusije, evo ne sećamo se da smo ikada bili samostalna država

Buse ih rusi ko svajcarci sir
Остаће им 'џевелина' кажу и за Швабе ....
biglaughh.gif

+ район Мощун

тртрзтрз.PNG

Sa čime da ratuješ - nemaš naftu, nemaš energiju, nemaš sirovine , a ni od hrane se ne razbijaš

Čim misliš ratovati - golom gu.... com ( d'izvineš)

Nagrnuce Rusi, Turci, Sirijci,Arapi, nacisti, komunisti....dobrovoljci ovi oni.....Big sukob izmedu zapada i rusije i kine i arapa itd.....

A balkanski mali narodi sa po par miliona stanovnika su donji i broje zadnje dane. Sve je gotovo

A ne brini za pare i logistiku.Ljudi su nekad ratovali i s toljagama. I u WWII je bilo malo oruzja na Balkanu pa se krvilo momacki

Nagrnuce Rusi, Turci, Sirijci,Arapi, nacisti, komunisti....dobrovoljci ovi oni.....Big sukob izmedu zapada i rusije i kine i arapa itd.....

A balkanski mali narodi sa po par miliona stanovnika su donji i broje zadnje dane. Sve je gotovo

A ne brini za pare i logistiku.Ljudi su nekad ratovali i s toljagama. I u WWII je bilo malo oruzja na Balkanu pa se krvilo momacki

Od toga sada nema ništa

Mogu da napujdaju neku nesretnu budaletinu da napadne nekog ruskog "saveznika" a onda da im Rus i Kinez sa svojim kompanjonima priredi takav hepening da neće znati gde se nalaze

Zapad je na sebe navukao toliko ogorčenosti da i ovo do sada je poklon ..

E da je sad pameti na Balkanu, a znamo da nije, pa da svi stavimo glave skupa, pa da se dogovorimo, necemo da se napadamo, potpisujemo status quo sve dok traje WWIII, nek se biju a mi necemo, ako treba mi cemo poslije, ali sad necemo...

Jel pobedula Jukrein?

Ukrajina je 1994. godine imala gigantski nuklearni arsenal sve dok nije potpisala Budimpeštanski memorandum i predala Rusiji 1.600 jedinica nuklearnog oružja preostalog iz bivšeg Sovjetskog Saveza u zamenu za mirovni sporazum i garanciju da nikada neće biti napadnuta ili ugrožena. Eto koliko treba verovati Rusima.

Time se komandovalo iz Moskva anyway samo su bile stacionirane u Ukraini i da su Im ostavili nista ne bi vredelo

E da je sad pameti na Balkanu, a znamo da nije, pa da svi stavimo glave skupa, pa da se dogovorimo, necemo da se napadamo, potpisujemo status quo sve dok traje WWIII, nek se biju a mi necemo, ako treba mi cemo poslije, ali sad necemo...

Može, ali da se zna ko je ko i ko je gde i da oni koji nemaju založe nešto što su dobili nepravedno ... pa onda po fer pravilima da se družimo

A ono tipa nemam ništa, ali sam mLogo pametan, pa sam nam svima pre 3 decenije zabiberio živote jer sam vervao da mi sve to pripada - ne biva više

Ukrajina je 1994. godine imala gigantski nuklearni arsenal sve dok nije potpisala Budimpeštanski memorandum i predala Rusiji 1.600 jedinica nuklearnog oružja preostalog iz bivšeg Sovjetskog Saveza u zamenu za mirovni sporazum i garanciju da nikada neće biti napadnuta ili ugrožena. Eto koliko treba verovati Rusima.
skabo si upoznat s garancijama. garancija prestaje da važi ako se ne pridržavaš upustva ili ugovora. recimo izvršiš državni udar.

Poslednja izmena:
Može, ali da se zna ko je ko i ko je gde i da oni koji nemaju založe nešto što su dobili nepravedno ... pa onda po fer pravilima da se družimo

A ono tipa nemam ništa, ali sam mLogo pametan, pa sam nam svima pre 3 decenije zabiberio živote jer sam vervao da mi sve to pripada - ne biva više

Mda, izgleda da tebi nije jasan pojam 'status quo", i zasto je on nuzna pretpostavka mira u ovakvom slucaju koji nam vjerojatno slijedi...

*Правићете Стаљина од блата, овај само дописује
laug.gif

Путин: ЕУ игнорисала ракетни напад украјинске војске на Доњецк
smile36њ.gif

„Председник Русије је посебну пажњу посветио чињеници да је руководство Европске уније, јавно оцењујући дешавања, игнорисало јучерашњу злочиначку и нехуману акцију украјинске војске – ракетни напад на стамбено насеље у центру Доњецка уз примену касетне муниције, што је довело до бројних жртава међу цивилним становништвом“.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back