Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Русија: Европљани, Вашингтон је одлучио да ви платите санкције Русији!​

07:40 09.03.2022.
1

Европљани ће платити санкције Русији, тако је одлучио Вашингтон, изјавио је председник Државне думе Вјачеслав Володин.​

Fantasticno... :bravo:

Gde je Zelenoski? Nešto se ućutao i prihvata uslove. Iz Poljske. Zna i on da je ostavljen kao gomno na kiši.
U Kijevu je, ne pratiš?

Русија: Европљани, Вашингтон је одлучио да ви платите санкције Русији!​

07:40 09.03.2022.
1

Европљани ће платити санкције Русији, тако је одлучио Вашингтон, изјавио је председник Државне думе Вјачеслав Володин.​

Fantasticno... :bravo:
* Specijalna financijska operacija u Rusiji

Досада су за потребе Боинга власници (Ер бас или ко учествује у прављењу великих компоненти) користили онај највећи (на свету) Антонов (украјински) да транспортују делове, али га "неко" уништи, и остадоше без њега. Сада ће те делове, који се праве у разним деловима ЕУ да "уситне" због транспорта другим средствима (авионима, камионима, возовима и шта већ нађу за сходно), пошто им се не исплати да селе погоне за производњу. Чини ми се да су га сами украјинци грешком и војним неискуством "докосурили" .

Sta je docekao zapad,da im Pakistan deli lekcije o slobodi... :mrgreen:

Пакистан поручио Западу на захтев да осуди Русију: Нисмо ми ваши робови​

11:26 09.03.2022.
0

Ми нисмо ваши робови, револтирано је одговорио пакистански премијер Имран Хан западним дипломатама на позив да та земља подржи осуде против руске операције у Украјини, а преноси „Тајмс".​

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back