Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nato ss pacovi do juče pričali o porazu ruske vojske a danas o putinovom kraju. Dakle zgaziće evropu i konačno osloboditi indijance od okupatora 😎
NATO je prvo tvrdio da Ukrajina neće izdržati 96 sati, pa onda da se Ukrajina dobro bori ali neće dobiti rat, sad pricaju da ce Ukrajina dobiti rat a to bi značilo i kraj Putina, potpuno realno izvještavaju.

Apsolutno nije nikakav grijeh biti nebitan, grijeh je ako želiš svoju bitnost pokazati tenkom jer nemaš čime drugime, a to Rusija upravo sada radi.
Ако су небити, зашто причаш о њима без престанка већ скоро три недеље?
Ако су небитни, зашто запад ни о чему другом не прича већ само о њима? О небитним стварима нико не извештава. Небитне ствари се игноришу.
Русија не ради ништа шта и запад није радио свуда по свету.
То само значи да су цивилизовани, је ли тако?

Пажљиви гледајући данашњи снимак Зеленског у посети болници, примећен је споран моменат.
На снимку је лекарка Ина Дерусова, али она је мртва од 26. фебруара.
Украјински медији су објавили да је умрла 26. фебруара. Зеленски јој је постхумно доделио титулу Хероја Украјине.

FNvwBtYWYAI1Z6D

Zemlja je okrugla i sirovine su sveprisutne. To što se u Njemačkoj ne isplati vadit bakar, željezo i druge rude ne znači da ih u Njemačkoj nema. Pa BiH, Srbija, Hrvatska su pune Ruda ali ih se ne isplati vadit jer Rusi to rade za 10x manje plaće. Strateški plan EU je upravo to, do sad je Rusija uvijek bila u tom krugu i kako vidiš EU je postala dosta ovisna o ruskim energentima. To se mora promijenit, odjebat Rusiju 80%, sve dok se ne riješe Careva i nuklearnog arsenala, Odjebat Kinu 100% dok se ne riješe KP a i tad ih odjebat 50%, dat im toliko riže da ne pocrkaju.
Europa treba dijelit samo s onima koji dijele europske vrijednosti i.
ah ti pusti snovi, pa zasto niste poslusali trampa, nego ste mu se smejali kada vas je upozoravao na tu zavisnost?... a sta cemo sa retkim mineralima, sta cemo sa gasom, odakle?
kako mali perica zamislja
pa dobro perice,a zasto onda evropa ne odhebe ruski gas, nego kazu do 2027, zasto ako vec godinama slusamo o eliminaciji fosilnih goriva i prelasku na zeleno, mala greta vise nije mala? sta je sad zeleno? one nuklearke sto su vec zatvorene? lazes sebe samo mali perice, ali lazu i nemci i eu samo sami sebe

mi ameri to zovemo https://www.google.com/search?q=gaslight

Whats it mean to Gaslight someone?

Psychologists use the term “gaslighting” to refer to a specific type of manipulation where the manipulator is trying to get someone else (or a group of people) to question their own reality, memory or perceptions. And it's always a serious problem, according to psychologists.

NATO je prvo tvrdio da Ukrajina neće izdržati 96 sati, pa onda da se Ukrajina dobro bori ali neće dobiti rat, sad pricaju da ce Ukrajina dobiti rat a to bi značilo i kraj Putina, potpuno realno izvještavaju.
Реално је да највећи војни савез три пута промени прогнозу о сукобу у којем директно учествује?

1647196855852.png

:lol:

🇫🇷🇷🇺🇺🇦 Марин Ле Пен: Снабдевање Украјине оружјем је на ивици учествовања у сукобу

💬 „Рат са Русијом био би високог интензитета и не желим да Француска учествује у њему. Најбољи начин да се помогне Украјинцима је да се постигне мир”, рекла је Ле Пен.

Она се осврнула и на санкције које су Западне земље увеле против Москве, речима да се противи рестрикцијама које ће „начинити француски народ првом жртвом“.

💬„Ембарго на руски гас и нафту имао би катаклизмичке последице за Французе. Не желим да жртвујем Французе, њихову куповну моћ, њихове послове, француску економију“, рекла је Ле Пен.

To je vrlo lako posto Poljska ima razlicit kolosek uzi od Ruskog koji se primenjuje u svim zemljama exSSSR+Finska, a tockovi se menjaju na ruskoj strani. Znaci Rusija samo unisti z.st na granici sa Poljskom i nema vise vozova.

Uopste cela akcija slanja oruzja za Ukrajinu meni je od pocetka bila suluda i samo je pitanje vremena bilo kad ce se ovo desiti. Sad kad se desilo, jasno je da ce Rusija i na ubuduce nastaviti da unistava svaku posiljku iz Poljske.

Generalno Poljaci najvise zaziru od jake Rusije koja moze ozbiljno da ih ugrozi pa cak i ponovo po treci put okupira. Banderasi iz istocne Galicije su minorna opasnost za Poljsku i savzenici protiv Rusije.
Cela ukraina je na širokom koloseku
Gledao sam na Čopu sa granicom Madjarske i Ukraine kad za par sati menjaju komplet donji trap na svim vagonima
Prilao mi jedan ukrainac da je to Staljinova ideja i da se ta čvorišta dižu u vazduh prva kako ništa sa zapada ne bi moglo uči u Rusiju
Zašto se to sada ne uradi ?

kako misliš ne čini ništa... pa ljudi ne mrete gledati raša tudej i prosipati frljoke... odete na ukrajinske sajtove i vidite da ukrajinci pletu mreže, spravljaju molotove, pune vreće s pijeskom, i na svaki drugi način sudjeluju u obrani svoje države... imaju iznmno motivirane vojnike koji vama trenutno djeluju kao da ih je malo, ali otpor ne splašnjava što znači da vrlo brzo popunjavaju redove uslijed gubitaka u borbi... to bi svakom iole kognitivno kapacitiranom trebalo biti jasno... danas je 18ti dan rata, a rusi nisu postigli niti jedan ratni cilj iako su rokovi probijeni...

:heart::heart:

Пажљиви гледајући данашњи снимак Зеленског у посети болници, примећен је споран моменат.
Украјински медији су објавили да је умрла 26. фебруара. Зеленски јој је постхумно доделио титулу Хероја Украјине.

FNvwBtYWYAI1Z6D
Ukrajinci od prvog dana besramno lažu. Samo onih 13 pobijenih vojnika na Zmijskom otoku je dovoljno da im se ništa više ne vjeruje.

13. 3. 22. „У посети нашим рањеним борцима. Брзо се опорављајте, момци. Верујем да ће најбољи поклон за вашу жртву бити наша победа“, написао је Председник Зеленски.
Лаж по обичају.
Ко зна када је снимљено.
Па како је у друштву са одликованом покојницом?

Da li su čio za zakon ?
Ustav ? i ostala pravna akta u civilizovanoj zemlji
Prem odakle se nije ni čudo što tako razmišljaš
Zakon u Ukrajini je trenutno takav da svaki civil ima pravo likvidirati okupatorskog vojnika. Znaš, tamo je rat i ratno stanje, bez obzira što vjeruješ Putinu da nije.
Što se špijuna tiče, ne znam detalje, ali si je vrlo vjerojatno sam prosvirao pametnu glavicu, jer su ga sigurno htjeli uloviti živog pa da svašta ispriča. A ispričao bi svašta.

FNvwBtYWYAI1Z6D

Što bi rekao Putin - Zapad je CARSTVO LAŽI !!!

...

Gomila mrtvih CIA-jasa i MI6-ovaca u Javorovski bazi kod Lavova "Centru za mir" z:D

200 mrtvih

Зашто срамоту? Шта су то тако лоше направили, а да твој цивилизацијски запад није направио хиљаду пута више и горе?
Реално је да највећи војни савез три пута промени прогнозу о сукобу у којем директно учествује?

Pogledajte prilog 1119612

Pogledajte prilog 1119612
Naravno da nije realno to samo pokazuje koliko je Rusija precijenjena kao vojna sila, sila samo na papiru.

Ukrajina ima pravo dobiti vojnu pomoć Zapada radi obrane od ruske agresije.

Ima ona pravo nasta hoce, ali to pravo joj osporava Rusija trenutno.

Cela ukraina je na širokom koloseku
Gledao sam na Čopu sa granicom Madjarske i Ukraine kad za par sati menjaju komplet donji trap na svim vagonima
Prilao mi jedan ukrainac da je to Staljinova ideja i da se ta čvorišta dižu u vazduh prva kako ništa sa zapada ne bi moglo uči u Rusiju
Zašto se to sada ne uradi ?

To je pocelo jos za vreme careva jer su Rusima zbog ogromne razdaljine trebali veci vozovi da vise ponesu. Kada voz predje na drugu stranu otkace se tockovi digne se cela kompozicija viljuskarima, izvuku se tockovi i satve novi ruski. Ja sam bio u vozu bas na copu i cela operacija je trajala sigurno preko sat vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back