Gde ti se zuri ja spremio kokice a tebi savetujem maramice,sad postaje zanimljivo.
Meni se ne žuri....prije dvije godine je izgledalo da se Rusima i Tixiju žuri pa su davali ovake proglase
Danas se slavi kad se osvoji brežuljak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ti se zuri ja spremio kokice a tebi savetujem maramice,sad postaje zanimljivo.
Ako ti se ne zuri zasto spominjes stalno tri dana??Meni se ne žuri....prije dvije godine je izgledalo da se Rusima i Tixiju žuri pa su davali ovake proglase
Pogledajte prilog 1474806
Pa tako je Putinov posinak Lukašenko rekao 06.02.2022 god.Ako ti se ne zuri zasto spominjes stalno tri dana??
Zuri ti se negde???Pa tako je Putinov posinak Lukašenko rekao 06.02.2022 god.
Zuri ti se negde???
To nesto ko kad vam falio zejtin za vreme korine??Nigdje....dobro nam ide
Vidi ovo
Rekordni ugovor Janafa, transportirat će 10 milijuna tona za srpski NIS
https://lidermedia.hr/biznis-i-poli...a-ugovora-s-naftnom-industrijom-srbije-154937
Znas kako kazu, zrno po zrno pogača. 1% po 1 i eto nas na 20% + Krim, tako da idemo daljeMeni se ne žuri....prije dvije godine je izgledalo da se Rusima i Tixiju žuri pa su davali ovake proglase
Pogledajte prilog 1474806
Cudo te tebi Zelenski danas nije javio kako je popusio 150 raketa+dronovi,a da,nema strujePa tako je Putinov posinak Lukašenko rekao 06.02.2022 god.
To nesto ko kad vam falio zejtin za vreme korine??
Ništa to ne znači...Hr. je u jednom trenutku imala 31% okupiranog teritorija...sve znaš.Znas kako kazu, zrno po zrno pogača. 1% po 1 i eto nas na 20% + Krim, tako da idemo dalje
Ajde batali nas tema koje nemaju veze sa tvojom trodnevnom svo,idi na forum cene goriva pa se svadjaj,ili broj koliko je raketa jutros palo na kijev dok zeleni ne prikopca strujuOdrekli ste se Ruske nafte i sad nabavljate skuplju i još plaćate nama skladištenje i transport.
Već su Putinov idol Staljin u holodomoru izgladnjivali Ukrajince i proba ih uništiti pa su opstali...opstat će i nakon ovih zločina...Rusi ljagu nikad sprat neće.Cudo te tebi Zelenski danas nije javio kako je popusio 150 raketa+dronovi,a da,nema struje
Koji su tvoji idoli cisto da znamo?Već su Putinov idol Staljin u holodomoru izgladnjivali Ukrajince i proba ih uništiti pa su opstali...opstat će i nakon ovih zločina...Rusi ljagu nikad sprat neće.
Odi na temu o energetici pa pričaj o struji.Ajde batali nas tema koje nemaju veze sa tvojom trodnevnom svo,idi na forum cene goriva pa se svadjaj,ili broj koliko je raketa jutros palo na kijev dok zeleni ne prikopca struju.
Ajde idi se raspravi sa svojim klonom Mej Bregami koje si sizofreno cepanje danas,ako ti imas podeljenu licnost nisu ovde svi budale tebi da objasnjavamo cene nafte,kad se zavrne sija zelenskom onda ces i ti da nestanes odavdeOdi na temu o energetici pa pričaj o struji.
Nego gdje su mi luzeri sa ove liste.
Ma to je Mej sa drugog naloga,podeljena licnost,kad udaris kontru udje s drugog naloga pa provocira na drugi nacinKoji su tvoji idoli cisto da znamo?
Pa pokazao sam ti gore na sliciKoji su tvoji idoli cisto da znamo?
vidis da ovaj posavski traktorista koji je bezao pred srbima dozivljava nervni slom jer zna sta mu sledi naciji kad ukropi ispuse on jadan se zebnjom gleda u orman i didine suknjeAjde batali nas tema koje nemaju veze sa tvojom trodnevnom svo,idi na forum cene goriva pa se svadjaj,ili broj koliko je raketa jutros palo na kijev dok zeleni ne prikopca struju
Naravno,Staljin i Putin su licnosti,holodomor izmisljen kao i ti na ovom forumu.Već su Putinov idol Staljin u holodomoru izgladnjivali Ukrajince i proba ih uništiti pa su opstali...opstat će i nakon ovih zločina...Rusi ljagu nikad sprat neće.
Da zna ne bi ovaj pominjao neke gladomore i staljine i ostale prezvakane teme
Obratiš mi se a onda ti se ne svođa odgovor...staviš me na ignore i miran si....ja nikad nikoga nisam stavio na ignore i prema nikome nisam bio nekulturan....vaši postovi ništa ne govore o meni već samo ovama.Ajde idi se raspravi sa svojim klonom Mej Bregami koje si sizofreno cepanje danas,ako ti imas podeljenu licnost nisu ovde svi budale tebi da objasnjavamo cene nafte,kad se zavrne sija zelenskom onda ces i ti da nestanes odavde
Staljin je bio najuspješniji u obračunu sa nenaoružanim klasnim neistomišljenicima.Naravno,Staljin i Putin su licnosti,holodomor izmisljen kao i ti na ovom forumu.
steta sto staljin sad ne vlada rusijom,veslali bi camcima do amerike