Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.623
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.zahvalite nacisti Zaluznom i Zelenskom koji su kasetnim bombama gadjali i ubili 25 civila od toga petoro dece u Belgorodu.
Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.
Ljudi ginu uzalud na obe strane zbog jednog nepromišljenog člana KP Rusije.
Prvo pravilo propagande - "Ponavljati laz dok ne bude prihvacena."Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine
Niko ne kmeci,ukrajinci dobijaju sta su zasluzili.Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.
У којој држави се налази та каљуга?Evo još mi se suše gaće na žici.
Ali ne brinem se, tu je moćna ruska vojska da spasi svet od pirata, čim spasi glavu iz dnjeparske kaljuge.
То није никакав напад на Украјину већ довођење демократије, слобода и западних вредности у Украјину.Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.
Мени је ова Линзи помало мушкобањастаPrvo pravilo propagande - "Ponavljati laz dok ne bude prihvacena."
Master pravilo propagande - "Ne gledati i ne odgovarati na nista sto ti rusi propagandnog sneska."
Пицојнер каже то су све макетеNe da baljezga nego ne zna gde udara, baš ga je potreslo ovo preoravanje nacističke bagre.
Trudi se jadan da prekroji istoriju, istovremeno zatvarajući oči pred uzdizanjem nacizma u NATO državama.
![]()
![]()
Kupio sam prvu kucu u Australiji od dece neke stare Ukrajinke u kojoj su moja deca nasla vise od sto takvih novcanica iz 1912 za koju je ruska banka davala vise od 200 grama zlata ne secam se tacno, duze vreme su ih prodavali po sest AUD kad potrose dzeparac. Pet godine je trebalo da 1917. vrednost padne sa preko 200 na 17 grama.To nije careva novcanica nego novcanica privremene vlade republike posle careve abdikacije.
Mogao si malo da se informises pre lupetanja ovde na forumu.
Onu pesmu je napisao pre udaje, nakon bombardovanja i njemu doslo iz dupeta u glavu.Da,bio.Pa se udao u Sloveniju.
Objasni to Putku.Ti zločinci koji su to probali, to je najveći i najstrašniji zločin u istoriji ljudske civilizaciji, će upravo od takvog oružja i nestati -
"Ko se mača lati - od njega će stradati ..."
Tako kaže poslovica stara, a mudrima moramo verovati...
Mislim da Putinu,Bajdenu,Siju i jos ponekima nema ko sta da objasnjava,njima mozes samo da vitlas medjunarodnim pravom za koje ih zabole dupe.Objasni to Putku.
Sve je to ruska zemlja.Putin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.
Ovo sto si gore napisao jeste tacno,ali nekim forumasima to neces dokazati nikako i nikada.Rat su zapoceli NATO nacisti izvodjenjem drzavnog udara protiv legitimne i demokratske vlade Ukrajine 2014.
Onda su krenuli sa etnickim ciscenjem i ubijanjem Rusa u Ukrajini sto im se na kraju obilo o glavu.
Sada svedocimo njihovom unistenju.
Stvarno sam te precenio nisam verovao da mozes ovako nesto da izvalis.Putin je čovek koji oseća i Boga nosi u sebi. On zna da prave hrišćanske vrednosti moraju ostati stub civilizacijskog nasleđa savremenog sveta. To što je stavljen na tron VIZANTIJSKIH CAREVA POKAZUJE GDE MU JE MESTO I TO JE BOŽIJE PROVIĐENJE DA SE LJUDIMA, NA TAKAV SIMOLIČAN NAČIN, SAOPŠTI KO JE SPASIOC LJUDSKE CIVILIZACIJE OD KRVOLOČNIH HIJENA SA ZAPADA ...![]()
![]()
Pogledajte prilog 1474684