Čiji, reci? Ako možeš da stisneš petljuČiji je ovo tenk u Donbasu?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čiji, reci? Ako možeš da stisneš petljuČiji je ovo tenk u Donbasu?
![]()
Dokazi da gresim.Duzan si mi 5 evradi![]()
Vidi Marine,taj napad na grad bez vojnih objekata i vojske je cist terorizam.Belgorod je nekih 40 km od granice i stvarno je sramota i nepotrebno to sto su ucinili.Imaju front zlikovci,neka se tamo obracunaju sa Rusima.
Bila je cudna putanja pa nisu uspeli da je prateOna ruska raketa od juče nije nađena, da li to u stvari znači da se ništa ne sme?
Pogledajte prilog 1473472
Kad vratis pareDokazi da gresim.
Koliko je meni poznato Rusija u Ukrajini sprovodi specijalnu vojnu operaciju a Lvov je u Ukrajini.Jel tako?Newsflash: imaju i Rusi "front" pa ipak raketiraju Lvov.
Svasta.Kad vratis pare![]()
Meathead, what's your point?Čiji je ovo tenk u Donbasu?
![]()
Znak sa neba za zapadne ratnohuskace.Bila je cudna putanja pa nisu uspeli da je prate
Pogledajte prilog 1473475
Pa jel Rusija objavila rat Ukrajini?Koliko je meni poznato NIJE.Belgorod grad bez vojnih objekata i bez vojnog značaja !!!
Hajde samo malo manje lupetanja.
Rusija bi, posle dve godine, mogla konačno da se odluči da li je u ratu ili nije i da počne da se ponaša u skladu s tim.
Langzam malo, gospon....onda se sicaju vojni ciljevi, a ne lupa se raketama pausalno po gradu, pa gdje udari, udari...Rusi su do sada uvijek imali ili vojni cilj ili infrastrukturni objekt...i tako treba da nastave...Belgorod grad bez vojnih objekata i bez vojnog značaja !!!
Hajde samo malo manje lupetanja.
Rusija bi, posle dve godine, mogla konačno da se odluči da li je u ratu ili nije i da počne da se ponaša u skladu s tim.
Lete kupole , lete avioni
Govore Rusi da je napadnut Beograd
Langzam malo, gospon....onda se sicaju vojni ciljevi, a ne lupa se raketama pausalno po gradu, pa gdje udari, udari...Rusi su do sada uvijek imali ili vojni cilj ili infrastrukturni objekt...i tako treba da nastave...
Baš si se naljutio zbog čestitke za predstojeće praznike.To ti se zove instant karma
Kome se pričinjava Majdan u Beogradu dobije bombe po Belogorodu.
Da su se više bavili svojim problemima i manju gurali nos u naše stvari, gde mu svakako mesto nije, možda bi uspeli da spreče nemile događaje
Ovako gledaju Terazije a gore im gradovi u Rusiji, klasično selo gori a baba se češlja
Jos da govoris istinu, bilo bi super...Rusi jos nisu gadjali elektrane, samo trafoe...sto se relativno brzo sanira, a dobra je opomena...i da, Rusi jos nisu uputili raketu onako ofrlje, pa gdje padne, ma koliko ti to prizeljkivao...mmmmm daaaa
Svako realan i objektivan će reći da su Rusi isključivo i samo gađali vojne ciljeve, uostalom vidi se to po gradovima koje poravnaju.
Prijatelju, prvi put kada nekome gađaš elektromrežu i elektrane zaboravi na tu priču o vojnim i civilnim ciljevima
Valjda mi najbolje znamo šta je NATO gađao i šta je sve proglasio vojnim ciljem a šta "kolateralnom štetom"
Poštedi me floskula o isključivo vojnim ciljevima i hirurški preciznim udarima
Bili smo u prilici da vidimo kako to izgleda, poslednji smo koji smemo da kenjamo o tome.
To kaže neko čiji je nick "istina je". Malo preambiciozno?Vidim da dosta prorusa ima Dunning-Krugerov efekt....neznanje je majka svih zayeba.
Navedi mi koje gradove su samo Rusi poravnali ?mmmmm daaaa
Svako realan i objektivan će reći da su Rusi isključivo i samo gađali vojne ciljeve, uostalom vidi se to po gradovima koje poravnaju.
Prijatelju, prvi put kada nekome gađaš elektromrežu i elektrane zaboravi na tu priču o vojnim i civilnim ciljevima
Valjda mi najbolje znamo šta je NATO gađao i šta je sve proglasio vojnim ciljem a šta "kolateralnom štetom"
Poštedi me floskula o isključivo vojnim ciljevima i hirurški preciznim udarima
Bili smo u prilici da vidimo kako to izgleda, poslednji smo koji smemo da kenjamo o tome.
Baš si se naljutio zbog čestitke za predstojeće praznike.
Vidim da dosta prorusa ima Dunning-Krugerov efekt....neznanje je majka svih zayeba.